Youtube'a video yüklemek için video girişi

L
  • Kullanıcı LifeNewLife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
L

LifeNewLife

Guest
evet arkadaşlar.....Youtube müzik videosu yükleyi tasarlıyorum.

Bana video girişi gerekli , sony vegas vs. programlarla aram Soğuk Savaştaki NATO ve Sovyetler Birliği kadar iyi.

Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yaklaşık 3-5 sn aralığında bir intro(giriş) ve bu giriş ekstra müzik içermeyecek.
Ayrıca küçük resim yapılırken oraya da LifeNewLife nasıl yazılır şeklinde çok küçük bir bilgi istiyorum sizlerden. Umuyorum ki bu işte bana yardımcı olursunuz.

video renderleme işlemini de gerçekleştiricem ve bu bilgi yukarıdakilere nazaran daha ulaşılabilir bir bilgi.

Bana video girişi gerekli , sony vegas vs. programlarla aram Soğuk Savaştaki NATO ve Sovyetler Birliği kadar iyi.

Yaklaşık 3-5 sn aralığında bir intro(giriş) ve bu giriş ekstra müzik içermeyecek.
Ayrıca küçük resim yapılırken oraya da LifeNewLife nasıl yazılır şeklinde çok küçük bir bilgi istiyorum sizlerden. Umuyorum ki bu işte bana yardımcı olursunuz.

video renderleme işlemini de gerçekleştiricem ve bu bilgi yukarıdakilere nazaran daha ulaşılabilir bir bilgi.

Valla Şahsen Ne İstediğini Ben Anlamadım!!!

intro nasıl yapılır diyosun sanırım

Ne demek istedigini Soğuk Savaştaki NATO ve Sovyetler Birliği kadar kötü anladım.

bir intro [MENTION=11753]mrtlsatan[/MENTION] [MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] [MENTION=8430]ranger[/MENTION] [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION]

video düzenleme programlarıyla aram kötüdür.
Yaklaşık 3-5 sn aralığında bir intro(giriş) gerekli, bu intro ekstra müzik içermeyecek.
Ayrıca küçük resim yapılırken oraya da LifeNewLife nasıl yazılır şeklinde çok küçük bir bilgi istiyorum sizlerden.

bir intro [MENTION=11753]mrtlsatan[/MENTION] [MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] [MENTION=8430]ranger[/MENTION] [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION]

video düzenleme programlarıyla aram kötüdür.
Yaklaşık 3-5 sn aralığında bir intro(giriş) gerekli, bu intro ekstra müzik içermeyecek.
Ayrıca küçük resim yapılırken oraya da LifeNewLife nasıl yazılır şeklinde çok küçük bir bilgi istiyorum sizlerden.

Soldan sağa ve yukarıdan aşağıya Life (L) ortak, ortaya "NEW" veya alt alta iki küçük life arasına büyük "NEW" etrafta notalar uçuşsun vs.

Soldan sağa ve yukarıdan aşağıya Life (L) ortak, ortaya "NEW" veya alt alta iki küçük life arasına büyük "NEW" etrafta notalar uçuşsun vs.

merhaba, ben öyle şaaşalı bir şeyler istemiyorum. Elbette yapabilirsiniz ancak ben yapmayı bilmediğimden basitçe güzel bir arka plan ile LifeNewLife geçse kafi. Şuanda birçok template var ancak çoğu aşina olduğumuz şeyler. Basit ve güzel olan bir template ile LifeNewLife yazması yeterli. Bir de küçük resimlerde LifeNewLife yazdırsak yeterli. Bu konuda sizden yardım almak isterim.

merhaba, ben öyle şaaşalı bir şeyler istemiyorum. Elbette yapabilirsiniz ancak ben yapmayı bilmediğimden basitçe güzel bir arka plan ile LifeNewLife geçse kafi. Şuanda birçok template var ancak çoğu aşina olduğumuz şeyler. Basit ve güzel olan bir template ile LifeNewLife yazması yeterli. Bir de küçük resimlerde LifeNewLife yazdırsak yeterli. Bu konuda sizden yardım almak isterim.

Benimkisi sadece fikirdi, ben de anlamıyorum sadece kafamda çiziyorum. :)

En hakiki Mürşit Sonydir.
Sony Vegas Geçilmez... Sony Vegas Bölünmez. !

Hazır İntrolar işinizi görmezmi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri