Youtube'da 12.günüm geride kaldi

ozzyyyy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

Muslera06'nin videolarindan sonra, forumu buldum ve okuyarak, deneyerek, yanilarak, ögrenerek 12 günü geride biraktim.

Ama tabiki daha yolun basindayim. Bu iste artik belli bir tecrübeye sahip arkadaslara sormak istiyorum. Son 12 günün Adsense bilgilerini ekliyorum.

Sizce devam etmeli miyim? Bu istatistikler iyi mi, orta mi, isik var mi yani sonunda? Ya da bu istatistikler isiginda verebileceginiz öneri, elestiri olabilir mi?

Simdiden hepinize cok tesekkürler.

iYkO3QE.png

tbmlerın cok guzel vallaha 12. gunde boyle ızlenım ve kazanc saglamısın mıllet bunu 3 5 ayda goremıyor cok ıyısın dusunme bıle devam et :)

tbmlerın cok guzel vallaha 12. gunde boyle ızlenım ve kazanc saglamısın mıllet bunu 3 5 ayda goremıyor cok ıyısın dusunme bıle devam et :)

Tesekkürler hocam.

Su konuda bir sorunum var, ne imleme, ne sosyal paylasim sitelerini kullanmiyorum. 1-2 kere denedim, saatlerimi aldi, cok yordu. Bir yandan telif korkusu... Kendi kendime cok stres yaptim yani anlayacagin, tesekkür ederim cesaretlendirmen icin tekrar. :)

hocam devam et ben bu işte 1 ayı geçti nerdeyse sen ilk başa göre bence çok iyisin düşünme devam et bencede ayrıca tbm çok güzel helal 12 may pazar günü kazancında 30 lirayı geçmiş diğer günlerde iyi başarılar

Tesekkürler hocam.

Su konuda bir sorunum var, ne imleme, ne sosyal paylasim sitelerini kullanmiyorum. 1-2 kere denedim, saatlerimi aldi, cok yordu. Bir yandan telif korkusu... Kendi kendime cok stres yaptim yani anlayacagin, tesekkür ederim cesaretlendirmen icin tekrar. :)

imlemenın cok faydası var ınkar edilmez ama gercekden cok ugrasdırıyor . kac kanaldan aldın bu kazancı . vallaha ben snn aldıgını alamıorm okadar dıyem sana devam et durma :)

Çok iyi bence aynen devam edin.
Çok özel değilse ne tür video yüklediğinizi sorabilirmiyim ?

hocam devam et ben bu işte 1 ayı geçti nerdeyse sen ilk başa göre bence çok iyisin düşünme devam et bencede ayrıca tbm çok güzel helal 12 may pazar günü kazancında 30 lirayı geçmiş diğer günlerde iyi başarılar

Tesekkürler kardesim cok sagol, sana da bol kazanc ve basarilar.

---------- Mesaj saat 11:03:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:01:08 civarında gönderildi. ----------

imlemenın cok faydası var ınkar edilmez ama gercekden cok ugrasdırıyor . kac kanaldan aldın bu kazancı . vallaha ben snn aldıgını alamıorm okadar dıyem sana devam et durma :)

2 kanaldan aldim hocam. Ben biraz imleme olayini arastirayim o zaman. :)

Biraz sans da var ama isin icinde, örnegin 1 hafta önce 1 video yükledim, 5 gün boyunca 30 izlenim aldi sadece. Ama dün aksam -önceki 24 saat bakmamistim istatistiklere - baktigimda 24000'i gördüm o videoda. 7-8 Ispanyol sitesi videoyu benim URL ile yayinlamis.

---------- Mesaj saat 11:04:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:03:00 civarında gönderildi. ----------

Çok iyi bence aynen devam edin.
Çok özel değilse ne tür video yüklediğinizi sorabilirmiyim ?

Tesekkürler öncelikle, tabiki, komik video ve haber videosu yüklüyorum sadece 2 kanaldan.

Ama ilerleyen dönemde güzel bir özgün video fikrim var ama onun icin biraz paraya ihtiyacim var.

bu ıspanyollar ınternet delisi herlde benımde vıdoyu paylasmıslar dı 50 000 olmusdu :D

Dil ingilizcemi kullanıyorsunuz tbmniz çok iyiymiş bide normalde komik videolar da falan tbm düşük ama sizinki çok iyimiş

bu ıspanyollar ınternet delisi herlde benımde vıdoyu paylasmıslar dı 50 000 olmusdu :D

Bütün videolarimi paylasabilirler. :)

---------- Mesaj saat 11:55:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:54:13 civarında gönderildi. ----------

Dil ingilizcemi kullanıyorsunuz tbmniz çok iyiymiş bide normalde komik videolar da falan tbm düşük ama sizinki çok iyimiş

Evet hocam ingilizce kanallar.
Tbm arada düsüp, yükseliyor, neden bilmiyorum.
Deniyorum bir kac sey bakalim belki cözerim.

hangi siteye imleme yaptınız acaba ispanyol video yüklediğiniz

örnek olarak ben yaklaşık 3.ayım günlük 3$'ı geçemiyorum

Sans önemli tabiki.
Dogruyu söylemek gerekirse bu basligi acana kadar kazancin yeterli olmadigini, ugrasmasam daha iyi olur gibi düsünüyordum.
Tabi böyle düsünmemde su da etkili, Türkiye'De 56 Euro ciddi para, ama Almanya'da 4 günlük masrafima anca yetiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri