Youtubeda Acaip Yavaşlık

• Kullanıcı desbloq04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Son 1 gündür acaip yavaş adam akıllı kanallarımı kontrol edemiyorum.diğer siteler hızlı ama youtube acaip yavaş.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bu ay su ana kadar 2-3 sefer oldu bende aşırı yavaşlama.

Bende video yükleme (upload) kısmı değişmiş acaba yeni görünüme mi geçiyorlar :)

wLWLZG.png

Ben bunu çok uzun süredir görüyorum. Yine de bazen yeni görünüm bazen de eski görünüm çıkıyor. Hatta bu sabah aynı kanala farklı tarayıcılardan video attim. Firefox'tan yüklediğimde klasik görünümde yükledi. Opera da ise yeni görünümde. ;)

youtube a girmeye calısınca güvenli trafik algılanamadı diye bi uyarı alıyorum..yukardaki karakterleri girin diyor.. alt trafta ip adresi filan yazıyor.. acıklamasını okudum hizmet şartları ihlali filan diyor .. bu nedir bilen var mı?

O sorun bende de vardı bütün tarayıcılarda geçmişi ve çerezleri sildim sonra modeme reset attım şuan düzeldi ;)

hocam bende tarayıcılarda geçmişi sildim çerezleride sildim ama hala düzelmedi birde reset atayım bakalım modeme belkı öyle geçer,

hocam bende tarayıcılarda geçmişi sildim çerezleride sildim ama hala düzelmedi birde reset atayım bakalım modeme belkı öyle geçer,

Hocam ip den kaynaklanıyor bu durum. Modeme reset atınca ip değişiyor mutlaka modeme reset atın ;)

---------- Mesaj saat 18:15:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:15:23 civarında gönderildi. ----------

modeme reset attım internet gitti .. sansıma..........

Bekle biraz gelir... Post kasma sezdim burada ama neyse...

youtube nin yeni güncellemeleri yolda..Hakkımızda Hayırlısı...
Güncellemelerden bıktık!
Yapılan her yeni güncelleme bizim para kazanmamızı engelleyen üçkağıtçılık güncellemesidir.

Hocam ip den kaynaklanıyor bu durum. Modeme reset atınca ip değişiyor mutlaka modeme reset atın ;)

---------- Mesaj saat 18:15:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:15:23 civarında gönderildi. ----------

Bekle biraz gelir... Post kasma sezdim burada ama neyse...

aramızda 16 yaş var canım kardesim.. bu yastan sonra post kasma ile konu acma ile ugrasmam merak etme..sezgilerini bi kontrol ettir derim..:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri