Youtube'da Aldığınız Güzel Yorumlar

• Kullanıcı fsever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

fsever

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.fatihsever.org
Merhaba arkadaşlar hepimizin birden çok kanalı var iyi kanalları var vs.Benimde özellikle yabancı bir kanalımda aldığım bazı yorumlar çok hoşuma gidiyor.Sizde aldığınız güzel yorumları paylaşırsanız sevinirim.ilk olarak ben başlıyayım

Thank you for uploading this ep. :) I hope you will also upload the ep. 15. God bless you. :) More power.

Bu yorum çok hoşuma gitmişti yaptığım işi daha hevesli yapmama iten sebepti :)

Tanrı sizi korusun ne ya :D bizim burda bir şey yüklesen adam ana avrat düz gidiyor geçen bi fragman attım adam vay oç diye yorum atmış gülme krizi tuttuydu :D

Benim dizi kanalımda çalıkuşu dizisindenki Fahriye evcenin okuduğu bahçede yeşil çınarı nasıl indirirm diye bi rus kız yazmıştı. Sonra bende indirme felan linki verdim. Çok dikkatcil ve güzel yazmıştı. Sonra tnaıştık :)

---------- Mesaj saat 19:28:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:27:42 civarında gönderildi. ----------

ama bizimkiler küfür ediyor yada reklama fazla tıklıyrki reklam kapansın ahhh bu millet :)

Adamlara program anlatıyoruz. Herifler sesimizi beğenmiyor küfür ediyor.
Aldığım en güzel yorum "sizinle yakından görüşmek isterim. Bu işte çok iyisiniz" demeleri. :) Tam bir gaz yorumu. Bu gazı alınca yeni videolar için kollar sıvanıyor tabi.

Aynen yorum aldığım zaman 10 video yerine 100 yüklüyorum. Ama olumsuz yorum oldugunda kanalı kapamak istiyorum

eşleşen,telif,dünya engeli cart curtlardan yorumlara bakmaya fırsat kalmıyor :D

Just throwing it out there, people need to subscribe to "kanaladı". He consistently puts up videos daily, has a real passion for the game and deserves the sub'd. I get a lot of info and videos from this channel alone that I can't find anywhere else until days or weeks later.

aynen , bu videoyu yüklediğiniz için çok teşekkür ederim gibisinden mesajlar alıyorum genelde uzun süreli videolarda :) motive ediyor dediğiniz gibi

Bana niye mesaj atmıyorlar, sürekli spam ve reklam mesajı atılıyor yorumlara.

Adamlara program anlatıyoruz. Herifler sesimizi beğenmiyor küfür ediyor.
Aldığım en güzel yorum "sizinle yakından görüşmek isterim. Bu işte çok iyisiniz" demeleri. :) Tam bir gaz yorumu. Bu gazı alınca yeni videolar için kollar sıvanıyor tabi.
Haklısın milletimizin en sevmediğim özelliklerinden biri.Kendinde özgüven yok olanlarıda kötüleme çabasında.Aynı programı yabancı bir dilde anlatın yorumlara bakın.:)

Çoğu yorumu anlayamıyorum. Türkçe yada ingilizce gelmiyor genelde :D

benim videolarda yorumlar benle ilgili olmuyor,daha çok videolarla ilgili tartışıyorlar.bi video yüklüyorum,adamlar gelip kendi arasında tartışıyor sürekli.bana pek iş düşmüyor :)

bikere yabancı bir videomun çözünürlüğü çok düşükdü (144 p olabilir) iyide izlenmişdi video adamın biri hesap makinesiylemi çekdin videoyu gibisinden bi yorum yapmışdı :) o yorumdan sonra bütün videoları hd yüklemeye çalışıyom :)

" 頑張ってください。応援しています!"

Türkçesi: " Elinizden geleni yapın lütfen. Sizi destekliyorum! "

Japonlarla takıla takıla kanka olduk :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri