Youtube'da Büyük Hata: İstediğiniz Videoyu Silin

• Kullanıcı soner67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Haberleri-Yenilikleri
açıkladığı buysa açıklamadığı daha başka neler biliyordur

Bu arkadaş o bilgiyi Youtube a verirken madalya vericeklerinimi sanıyomuş. :D

Elindekini değerlendirememiş, yazık etmiş, şimdi verdikleri paraya bakıp delleniyodur.

$5K çok sembolik kalmış böyle bir bilgi için kesinlikle, ama arkadaşa helal olsun diyorum, büyük adamlık yapmış!

Kanalınıza giriş yapıp toplu video silmeyi denerseniz ne demek istediğimi anlarsınız hocam. Toplu video silmede de sadece session ve video id istiyor.

youtube api sistemiyle de video silinmesi mümkün oluyor kolayca.Sadece api key ve hesap şifresiyle videoları tek komutla silebiliyoruz.

yorumlar hala aynı şaşırtmıyorda beni tabi. hacıı iyiki onun yerinde değilmişsiniz ciden ailenize yazık. youtube zarar vercen ve yakalanmican? yani size acımamda ailenize acırdım. milyon dolarlık zararlar için kaç sene içeride yatacaktınız hesaplayın bence.

yorumlar hala aynı şaşırtmıyorda beni tabi. hacıı iyiki onun yerinde değilmişsiniz ciden ailenize yazık. youtube zarar vercen ve yakalanmican? yani size acımamda ailenize acırdım. milyon dolarlık zararlar için kaç sene içeride yatacaktınız hesaplayın bence.

adam niye milyonluk videolara dokunsunki spamdan götürürdü en kötü :D dizi atsa her bölümü anında 1. sıraya cıkartır milyarlar kaldırırdı kimsede bişey yapamazdı özgün kanal deyil nede olsa

adam niye milyonluk videolara dokunsunki spamdan götürürdü en kötü :D dizi atsa her bölümü anında 1. sıraya cıkartır milyarlar kaldırırdı kimsede bişey yapamazdı özgün kanal deyil nede olsa

hakkaten , resmi hesaptaki kurtlar vadisinin attıgı videoyu silip kendının attıgını düşünsene .
rakip yok kategori tertemiz hit 1 günde 600k.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri