Youtube'da Hangi Dil İçerikli Kanallarınız Var?

• Kullanıcı shamag54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

shamag54

Kayıtlı Üye
Mesela ben full İngilizce çalışmak yerine farklı ülkelerin kendilerine has dillerini tercih ediyorum ancak henüz yeterli tecrübede değilim hangisi ne kadar kazandırıyor tarzında.
Sizin önerebileceğiniz ülkeler var mı acaba?

O dediğin olayı burada açıkladıktan sonra daha ne farkımız kalacak ki. :)

Ben o Ülkeyi bulabilmek için 7 ayımı vermişim. :) Birisi de gelip o 7 ayın emeğini benden 1 günde bu işle uğraşıp isterse nıç olmaz.

Evet belki bi paylaşım sitesi burası fakat bu tip yardımı kimse etmez.Bende 2 aydır bu işteyim en iyi getiren izlenim alan ülkeleri tespit etmek için uğraştım belki gece gündüz.yada hangi kategoride çalışacağımı.Bunu sadece kendiniz deneyip bulabilirsiniz

o ülkeyi kimsenin paylaşacağını sanmıyorum.Deneyerek , arayarak bulacaksınız.

Paylaşsanız nolucak izleniminizmi azalacak arkadaşlar paramı kaybedeceksiniz??

Mesela ben full İngilizce çalışmak yerine farklı ülkelerin kendilerine has dillerini tercih ediyorum ancak henüz yeterli tecrübede değilim hangisi ne kadar kazandırıyor tarzında.
Sizin önerebileceğiniz ülkeler var mı acaba?

sen şimdi diyorsunki 3 ay uğraş kimsenin bilmediği bir dili seç ve o alanda günlük +60 tl kazan ve bu hangi dil bizlede paylaş diyorsun. Paylaşayım

Çalıştıgım dil gana dili yanlış anlaşılmasın sonra

Ahlaka uygun olmayan seyler paylasmayin lutfen.

Kusura bakma ama neden paylaşayım? Yapabileceğimiz yardımları zaten fazlasıyla yapıyoruz.

Üyelik tarihine bakıyorum 11. ay güzel bir tarih yani en azından bu işi öğrenip para kazanmaya başlamışsındır o zaman bu arkadaşlara sende bilgi verebilirsin. Başkalarına laf atmak yerine.

Ben aylarca bu işi öğrenmek için gecemi gündüzüme katacağım sonra gelip burada paylaşacağım bunu öyle mi? Bu hem bana hemde benim gibi o Ülkelerde çalışan arkadaşlar %100 haksızlık olur. O adamda emek vermiş. Bende emek vermişim. Sende emek vererek yapabilirsin.

Konu sahibi arkadaş sende kusura bakma ama gerçek bu.

konuyla alakası yok ama arama yapmak istiyorsanız kalabalık coğrafyaları tercih edin.bir arkadaşımız norveç dedi,norveç'in nüfusu toplasan 4-5 milyon ya var ya yok.pakistan,hindistan,çin gibi kalabalık coğrafyaları tercih edin.

Hiçbiriniz soruya yanıt vermek zorunda değilsiniz.
Bu kadar argoya dönük cevaplar pek hoş değiş açıkcası isteyen söyler isteyen söylemez saygısızlığın lüzmu yok.

Ben bu sekilde calisiyorum. Diyelim bir kategori buldum, coklu dil olarak degisik ülkelere bakiyorum. Agirlikli ingilizce tabi herkes gibi :)

Google Çeviri burada coklu dil seceneklerini kullanabilirsin. Bir tavsiyem, dil ingilizce gibi cok kullanilan ülkelere göre secim yapmali. Mesela ingilizce evrensel dil olmasiyla beraber, amerika, ingiltere, avustralya buralara cogunlukla hitap etmekde. Almanca, Almanya, isvicre, avusturya ve bir cok avrupa ülkesine hitap ediyor. Ayni sekilde felemenkce falan. Bu sekilde gider. Sadece sansin ülke olarak daha fazla olmus olur.

oldu ben it gibi gece gündüz dil kategori arayayım sen fosur fosur uyu gel paran bitince kategori dil söyleyinde para kazanalım.oldu hatta ben kazançlarımıda sana vereyim zahmet etme hiç.

ne kadar emek - o kadar yemek..hazır beklemeyin,çalışın araştırın,kategorinizi bulun..

Wintu-Nomlaki ce çalışıyorum ben (Wintu-Nomlaki dilini sadece '1' kişi konuşuyor. Oda;)
wintunomlaki_d.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri