Youtube'da İnternet Sansürü Başladı, Konulara Dikkat

Kardeşim siyaset forumda yasak.Ancak ''internetten para kazanılan'' bir forumdayız.Ve buna müdahele var şuan.(kabul edersin veya etmessin yt yasaklandığında türkçe içerik biter) O yüzden sanıyorum ki biraz konu siyasete kaçtı.Ama [MENTION=114]FGA[/MENTION] [MENTION=79]Strider[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] işbirliği ile böyle bir konuyu hiç olmamış sayıyoruz :)

Konu dışı bölümünde hakaret olmadan her şey konuşulabilmeli bence. Ama dediğin gibi forumun kurulma amacı belli bir şey diyemem.

Bu içerik, hükümet tarafından yapılan yasal bir şikayet nedeniyle bu ülkenin alan adında kullanılamıyor.

Bu sorundan dolayı özür dileriz.

Wallahi dicek bişi bulamıyorum, yazıyı görünce hayret ettim :)
Allah sabır versin bu Hükümetin Yönettiği Millete,

Söyleyecek çok fazla şeyim var, ama yeri değil. Sadece yazık oldu deyip geçiyorum...

Diğer ülkeleri araştırdım. Sansürler bizden daha fazla ve ağır.

Hıı evet doğru söylüyorsn. Araştırdığın ülkeler Kuzey Kore, Çin, Bengladeş ve bilimum bu seviyedeki DÜNYA liderlerine sahip 3. dünya ülkeleriyse, haklısın.

Araştırmadan bi de araştırdım yazıp yalan yanlış bilgi yazmayın.

---------- Mesaj saat 23:25:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:20 civarında gönderildi. ----------

Konu dışı bölümünde hakaret olmadan her şey konuşulabilmeli bence. Ama dediğin gibi forumun kurulma amacı belli bir şey diyemem.

Dün gece uzun uzun sohbet ettik konu altında ama sonra bütün konuyu temizledik. Sabah yönetici olmayan bi zamanda konu siyasette devam etmesin diye konuya sansür uyguladık :)
Gerçekleri yazmıştık ama zaten sansür dediğinde gerçekleri gizlemek için uygulanır.

Hıı evet doğru söylüyorsn. Araştırdığın ülkeler Kuzey Kore, Çin, Bengladeş ve bilimum bu seviyedeki DÜNYA liderlerine sahip 3. dünya ülkeleriyse, haklısın.

Araştırmadan bi de araştırdım yazıp yalan yanlış bilgi yazmayın.

---------- Mesaj saat 23:25:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:20 civarında gönderildi. ----------

Dün gece uzun uzun sohbet ettik konu altında ama sonra bütün konuyu temizledik. Sabah yönetici olmayan bi zamanda konu siyasette devam etmesin diye konuya sansür uyguladık :)
Gerçekleri yazmıştık ama zaten sansür dediğinde gerçekleri gizlemek için uygulanır.

Anladım. Benim birgün önce de sorum silinince, siyasi herhangi bir muhabbet yapmak, yasak olarak algıladım. sizinle alakalı bir sitem değildi yani hocam.

Biz 90'lı yıllarda Show Tv'de Emanuelle serilerini izliyorduk.
( ve birçok kırmızı noktalı film )

Önce RTÜK denen Zararlı kuruluşu kurarak TV'de Sansürü en ağır şekle getirdiler.
Şimdi ise yıl 2014 TİB denen ZARARLI KURULUŞ İnterneti Sansürlüyor.

Kurtulamıyoruz bu ülkedeki yasaklardan.

Önce Rtük denen Sonrada TİB denen Zaralı kuruluşlar kaldırılsın.
TV ve NETe Özgürlük.
:cool:

çok fazla büyütmeye gerek yok bence, şu anki ülkenin durumundada zaten birçok yasak vardı alışmamız lazım böyle şeylere. Gereken cevapta sandıkta verilir..

Ülkeyi Hong Kong yapın izleniyor ! :D
Ülkeyi değiştirin izleniyor .

Sence kaç vatandaş türkçe içerikli videoları izlerken bunu yapacaktır?

[MENTION=79]Strider[/MENTION] veto gelir mi? söz sende ;
https://twitter.com/cbabdullahgul/status/74506072429301760

valla [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] yazdım, sildim. Baktım siyasete girmeden cevap veremiyorum. Yine dün geceki gibi saatlerce siyasete giricez, cuma gecesi forum kalabalık diye vazgeçtim.

Yarın akşam Taksim'de saat 19:00'da çay içmeye beklerim.
Orada anlatırım veto gelir mi gelmez mi :) Hava Sisli/Biberli olacakmış, çay içmeye gelecek arkadaşlar ona göre temkinli gelsinler. :)

İnternet var dediler geldik :D

---------- Mesaj saat 03:32:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:31:01 civarında gönderildi. ----------

valla @Bonna yazdım, sildim. Baktım siyasete girmeden cevap veremiyorum. Yine dün geceki gibi saatlerce siyasete giricez, cuma gecesi forum kalabalık diye vazgeçtim.

Yarın akşam Taksim'de saat 19:00'da çay içmeye beklerim.
Orada anlatırım veto gelir mi gelmez mi :) Hava Sisli/Biberli olacakmış, çay içmeye gelecek arkadaşlar ona göre temkinli gelsinler. :)
Bende demlik var. Hepinize yaparım çay ;). Keşke istanbulda olsamda gelsem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri