Youtubeda Kanal Açmada Yeni Dönem ?

anlhcylmz

Kayıtlı Üye
Aradaşlar merhaba , bakıyorumda youtubede yeni kanal açma olayı olmuş. Eskiden tek gmail hesabından 1 kanal açabiliyorduk. Şimdi birden fazla kanal açabiliyoruz. Sadece sağ üstten tüm kanallarima girip yeni kanal aç dediğimizde boşluk bırakark türkçe karakter kullanarak kanal acabiliyoruz. Farkettinizmi bunu?

evet 3 kanal açılabiliyor artık,youtube amcanın kıyağı..ama bot kullanıyorsanız video yüklemesi sıkıntı yaratıyor.

hocam detaylı açıklarmısız ben farketmedim baktım yapamadımda

Bende çok merak ediyorum eğer bu sistem güzel calisiyorsa 5 tane kanal açacam ayrı ayrı hepsi özgün videolarim olacak. Toplama videolar para kazandirmiyor. 1.150.000 lik videom +18e çevrildi para kazanma olayım gitti. Günlük 30 bin izlenmesi vardı. Çok bunalımdayim

Her ne kadar cok kanala ihtiyac duyan ve surekli cok kanal acan actiran birisi olarak henuz bu sistemi hic denemedim.Cunki sonucu ne olur bilemiyorum deneyip gormek lazim aslinda ama deneynleri bi takip edecegim bu konuda.Sorun yasamayanlare olursa gerek spam gerekse biri kapatildiginda digerlerine kazancta ve kapanip kapanmamada etkisi oluyormu olmuyormu diye ona gore bende baslayabilirim 1 maille cok kanal acip yoluma bu sekilde devam etmeyi.Takipdeyim bu tur konulari ve sonuclarini.

kanalların birbiriyle bağlantısının olucagını zannetmıyorum cunku kac kanal actıysan dogrulatman gerekiyor ayriyetten eski sistemde google + youtube arasındaki bağlantıyı kesebiliyoduk şimdi silinmiyor ve anlam veremediğim dün deneme1 diye kanal actım tekrar bidaha acmaya calıstım gene deneme1 diye açılıyor bir türlü anlamadım valla :D

Şunu detaylı anlatabilecek bir hayırsever var mı acaba :)

Bakıyorum bakıyorum ben bulamadım arkadaş.

kanalların birbiriyle bağlantısının olucagını zannetmıyorum cunku kac kanal actıysan dogrulatman gerekiyor ayriyetten eski sistemde google + youtube arasındaki bağlantıyı kesebiliyoduk şimdi silinmiyor ve anlam veremediğim dün deneme1 diye kanal actım tekrar bidaha acmaya calıstım gene deneme1 diye açılıyor bir türlü anlamadım valla :D

url de kanal adı yazmıyor ondan kaynaklı olabilir ve g+ ile bağlantı kesememe kötü açıkçası ben hiç sevmedim bu yeni sistemi :S botta da sıkıntı yapıyor çünkü ekstradan ayar gerek amann

Her ne kadar cok kanala ihtiyac duyan ve surekli cok kanal acan actiran birisi olarak henuz bu sistemi hic denemedim.Cunki sonucu ne olur bilemiyorum deneyip gormek lazim aslinda ama deneynleri bi takip edecegim bu konuda.Sorun yasamayanlare olursa gerek spam gerekse biri kapatildiginda digerlerine kazancta ve kapanip kapanmamada etkisi oluyormu olmuyormu diye ona gore bende baslayabilirim 1 maille cok kanal acip yoluma bu sekilde devam etmeyi.Takipdeyim bu tur konulari ve sonuclarini.

Ben bunu yaklasık 2 haftadır kullanıyorum. Öyle sanıldığı gibi 3 4 kanal değil daha fazla kanal açılabiliyor. Kanallar oto imlemeye sahip oluyorlar.google +1 sayesinde .Açtığınız kanal doğrudan bir sayfaymış gibi görünüyor.Dolayısıyla daha fazla izlenme alıyor.
1 maille 6 tane açtım daha fazlasını denemedim.

Spam yiyen kanallara geçiş yaptığınızda sayfa kilitleniyor.Mailden çıkış giriş yapınca tekrar düzeliyor.

Kanal satmak isteyen arkadaşlar için ayrı mail almak daha mantıklı.Çünkü 1 mailde 1 den fazla kanal olunca satış olmuyor dolayısıyla :)

Bu bilgiler yetersizse açıklamak için ayrı bir konu açayım.

Tel onaysız hesaptada birden fazla kanal açılıyor mu?

Bu kanalları açtığın hesap banlanırsa kanallara ne oluyor?

Aklımda çok soru varda yeni bi özellikse bilen yoktur deneyerek görecez bakalım

arkadaşlar bendede görünmüyor kanallarım diye menü ? acba yeni kanal açtıktan sonra mı gözüyor yada etkinleşiyor

---------- Mesaj saat 16:48:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:44:17 civarında gönderildi. ----------

Ben bunu yaklasık 2 haftadır kullanıyorum. Öyle sanıldığı gibi 3 4 kanal değil daha fazla kanal açılabiliyor. Kanallar oto imlemeye sahip oluyorlar.google +1 sayesinde .Açtığınız kanal doğrudan bir sayfaymış gibi görünüyor.Dolayısıyla daha fazla izlenme alıyor.
1 maille 6 tane açtım daha fazlasını denemedim.

Spam yiyen kanallara geçiş yaptığınızda sayfa kilitleniyor.Mailden çıkış giriş yapınca tekrar düzeliyor.

Kanal satmak isteyen arkadaşlar için ayrı mail almak daha mantıklı.Çünkü 1 mailde 1 den fazla kanal olunca satış olmuyor dolayısıyla :)

Bu bilgiler yetersizse açıklamak için ayrı bir konu açayım.
bence iyi olur hocam acıklık gelir konuya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri