Youtube'da Para Kazanma Bitse Ne yaparsınız?

radyasyon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Youtube yavaş yavaş zorlaştırıyor para kazanmamızı. Yakında hak sahibi olmadığımız videolardan para kazanılmayacak gibi duruyor. Zaten bütün şirketler yavaş yavaş youtube katılmaya başladı. Artık videoları gerçek hak sahipleri yükleyecek gibi. Youtube için bir şey değişmeyecek izlenim dağılmayacak sadece hak sahibi kazanacak. Kaybeden biz olacağız. Eline kamerayı alıp özgün bir şeyler yapabilecek fazla kişi yok. Aslında biraz kabiliyet olsa yapılır ve kazanılır para ama bende yok. Ben youtube bitse bile internetden para kazanabileceğim yollar düşünmeye başladım. Yerli yabancı dizi sitesi açabilirim veya adult içerikli bir site. Aslında site açabilecek donanıma sahip değilim ama parayı verince birileri yardımcı olur hehralde. Türkiye şartlarında bir işe girip para kazanması zor. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum artık nefret etmeye başlıyorum bu ülkeden 12 saat çalıştırıyorlar ve sadece senin hayatta kalmana yetecek kadar para veriyorlar verdikleri para ile sadece karnınızı doyurursunuz. Benim ailem bana bir ev veya herhangi bir mal varlıgı bırakabilecek maddi güçe sahip değil. Herşeyi kendim yapmak zorundayım ben bu ülkede bin lira maaş birikim mi yapayım yoksa kira mı ödeyip kalanla karnımı mı doyurayım Gerçekten çok doluyum arkadaşlar. Bir gün bu şartlarda yaşamam gerekirse ben hehralde intihar ederim her gün öleceğime bir günde ölürüm biter.

Sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum. Bir gün youtube para kazanma olayı bitse ne yaparsınız?

Ticaret :) al sat her zaman iyidir hocam sıcak para. Youtube de olduğu gibi hayatdada spam yapabilirsiniz ticaret yaparak. Batı ya bakın batıdaki ülkelerde tutan fikirlere raabet gören ürünlere aynılarını kopyalayın türkiyeye uyarlayın. Katıldığım bir çok seminerde konuşma yapan büyük yöneticilerin çoğu yurtdışındaki bir fikri ülkemizde kopyalayarak büyüdüklerini söylediler örnekde veriyim gittigidiyor mesela aklıma o geldi :) iki arkadaş o zaman en çok girilen sitelere bakarak ebay ı kopyalamaya karar vermişler :D
Velhasılkelam ticaretde spam yapmak da çok kazandırır sadece yapmak gereken youtube da nasıl içerik arıyosak aynı şeyi reelde yapıcaz

Okulda son yılım öğretmen olacağım zaten bir şey yapmam diye düşünüyorum. :)

Zaten hayatı youtubeye bağlamamak lazım.. Yt işinden iyi para kazananlar zaten işini kurar. Önemli olan kendini geçindirebilecek kadar az kazananlar sıkıntıya düşer.. Ya yt den iyi para kaldırmış olacaksınız ya da yt yi ek gelir olarak göreceksiniz. Üzülmeyeceksiniz!

Ben satin alirdim tekrar aktif ederdim siz takmayin kafaniza :D :D

YT biterse internetten altarnatif para kazanma yollarını araştırmaya başlar.

Ytden kazandıklarımla 5-10 web sitesi alırım.Ayrıca ytde öğrendiklerimle 10 tanede sıfırdan video sitesi açarım.Yt kadar olmasada yetecek kadar kazanırım inşaAllah

bu kadar korkuyorsan yeni alternatifler yaratmalısın ki yt enson değil şimdiden yapıyor zaten

web sitesi açmak diyenler acaba hiç web sitesi geçmişi olmuş mu merak ediyorum :D ben bu işlere web sitesiyle başladım, aylık 200 lira kazanırsam öpüp başıma koyuyordum, ondan sonra hostu vs hack saldırıları uğraştırır... youtube olayına 1-2 sene önce girdim ve Allahtan kurtulmuşum web sitelerinden diyorum.. youtube para kazanma biterse heralde artık daha internetten para kazanma olaylarına bulaşmam.. youtubedan aylık gelen para, günlük hayatta nerdeyse 7-8 aylık maaşıma eşit bu aralar.. ondan dolayı bu şekilde tatmin edecek bir iş olmadığı sürece bulaşmam.

Web sitesine yönelirim, zaten biraz ilerlesin öyle yapmayıda düşünüyorum web sitesinde kazançlar rutin yanlız devamlı kazanç var..

Not: Ortalama geliri son 1 yılda belirli aralıklarla ve sıralamada yukarıda olan önü açık siteler alırım.

İşallah biter ve bitecek...

Bu kadar bitmesini istiyorsan sen bitirebilirsin. Senin bu işi bitirmen senin için youtube bitmesi demektir zaten.

---------- Spam Engelliyici 18:53 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Benim kafamda da böyle şeyler var. Ama bu işler youtube kadar kolay değil. Umarım herkes yolunu bulur. Herkes şuan kazandığından daha fazlasını kazanır mağdur olmaz.

Şöyle bir varsayım yapacağım. Türkiye şartlarında 2 bin lira maaş üst düzey bir maaş. Ben şayet 2 bin lira maaşlı bir iş bulsam bulunduğum semtteki evlerin kirası 500 lira izmir'de en ucuz ev kiraların olduğu bir yer yani böyle bir yerden ev alsam elektirk su telefon internet giyim gıda bunlarda 500 lira etse. En iyi ihtimalle ayda bin lira kenara koysam ki bu bile zor bu memlekette. evlenme çoluk çocuk yapma geçiyorum onları onlar hayal :D Bulunduğum semtte 100 bine 1+1 evler var en ucuzu bunlar. 10 yıl birikim yaptıktan sonra 1+1 bir ev hala 100 bin ise :D alabilirim. 2+1,3+1 oturmaya müsait evler 150- 200 bin böyle bir ev almak için 20 yıl birikim yapmam lazım. (2 bin lira bir maaşım olursa ve evin fiyatı hala aynı kalırsa alırım) Komik değil mi sizce de?

Bitene kadar para biriktirin.kenara koyun.şimdi özgün proje ya da fikir olsa kamera,ses yalıtım sistemleri vs. Vs. birsürü para.5-10 bin lira kenara atın çoğunuz parayı anında yiyor havadan gelmiş gibi.neticede emek harcanıyor bu işler için.

iPad'dan gönderildi .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri