YouTube'da Para Kazanmak İçin Artık 10,000 Görüntülenme Şart!

Ya bu işi yapıpta youtube manuel güncelleme yapacak diyen insanları anlamıyorum. Hiçmi teknoloji ile aranız yok hiçmi youtube a saatte kaç video yükleniyor bakmıyorsunuz. Manuel inceleme nedir yaa :D

Bu arada bizde zaten 10k izlenime ulaşmadan kanalların para kazanmasını açıp adsense e bağlamıyoruz. Yani zaten yaptığımız birşey artık zorunlu olacak. İyi olmuş bence.

Nedense bana iyi bir haber gibi geldi.En azından incelendikten sonra bu hesap spamdan kapatıldı uyarısnı görmücez

quize kanal sokar gibi 10k alırsa tabiki kimse için sorun olmaz. ama 10k izlenimden sonra kanalın içeriğini kontrol ettirirse politikaya uymayanı programa dahil etmez hop spam bitti demektir. bunuda youtube hero gibi normal kullanıcılara açarak yapabilir normal insanlar oylar kanalı.

bu arada kesinleşmeme ve kanal kapanmaları demek bundan kaynaklanıyormuş..

Ya bu işi yapıpta youtube manuel güncelleme yapacak diyen insanları anlamıyorum. Hiçmi teknoloji ile aranız yok hiçmi youtube a saatte kaç video yükleniyor bakmıyorsunuz. Manuel inceleme nedir yaa :D

Bu arada bizde zaten 10k izlenime ulaşmadan kanalların para kazanmasını açıp adsense e bağlamıyoruz. Yani zaten yaptığımız birşey artık zorunlu olacak. İyi olmuş bence.

Tüm yorumlar arasında en iyisi. Aynı düşüncedeyiz.

Hay agzına saglık hocam manuel incelemenin mümkünatı yok.

Bende 20 tane 10k nın üzerinde kanal var partner desen almıyor adsenseye bağlasak kanallar patlıyor Benim için değişen bişe yok

10k izlenmeyen kanalla zaten işimiz olmaz. Tek sıkıntı inceleme işi nasıl olucak. Bakalım bekleyip görücez herşeyin hayırlısı olsun. Bunuda atlatırız neler görmedik biz.

Birde atılan videolara kendi kodlarını koyup reklamlari acarlarsa biter spam sen videoyu at 10k izlenince haber et kontrol edeyim senin kodlarla degistiririz :)

Birkaç k izlenim olmadan zaten adsenseye bağlamıyoruz. Kanalı manuel inceleyeceklerini, güçlerinin yeteceklerini düşünmüyorum. Attığımız içerikler zaten eşleşen-engel geçilmiş içerikler, o yüzden kontrolde yakalanacağını da düşünmüyorum. Kanalda aktif telif hakkı veya dünya engeli varsa onlar yakalanır, o da bizi çok ilgilendiren bir konu değil, bu kanalları zaten adsenseye bağlamıyoruz.

Kısacası aynı düzende devam edeceğimiz kanısındayım.

Benlki bu sistem daha iyi olacak, bu sistemden geçen kanallar adsenseye bağlanıp uzun süre ayakta kalabilir belki de inşallahta öyle olur.

"manuel incelemenin mümkünatı yok " çok yanlış bir cümle bence , %100 manuel demiyorki adamlar , bir kısmını programla bir kısmını da farklı yolla inceleyebilir.

spam bitmemiştir ama zorlaşmıştır bence

zaten 3 veya 5k izlenme olunca para kazanmasını açıyordum şimdi 10k izlenim olmasını bekleriz daha iyi kapanacağı varsa o görüntüloemeye kadar kapanır kanal :) boş adsense bağla reklam aç onu yap bunu yap ugraşmayız en azından :D

değişen bişey yok sadece 10kdan sonra nasıl bir süreç izleyecekler orası önemli.bu şekil olması bence bizim için daha iyi rakipler azalır. ve kanallar daha çok ayakta kalır.

Forumdaki ölü sessizliği bu haberle dağıldı :) iyi oldu iyi

söz konusu 10k mevzusu uygulamaya konuldu mu acaba yada ne zaman konulacak?

değişen bişey yok sadece 10kdan sonra nasıl bir süreç izleyecekler orası önemli.bu şekil olması bence bizim için daha iyi rakipler azalır. ve kanallar daha çok ayakta kalır.
Katılıyorum size hocam 10 k izlenim yapılır fakat bu politikalar (Kapanmalar + kapanana ödememe ) devam ederse pek değişen birşey yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri