YouTube'da Para Kazanmak İçin Artık 10,000 Görüntülenme Şart!

Bundan 2 yil önce network partnerleri kanallari kontrol yapmadan ödeme yapmayacak diyorlari da ne oldu. Saniyede bilmem kac tb vıdeo yüklenen sistemi hicbir sekilde manuel kontrol edemeyecekler. Youtube parasini spamcilardan kazaniyor, bunuda biliyor. O degilde iş bilmeyen yt yi cöpe ceviren şu ergenleri temizleseler iyi olacak.

Elle kontrol dahil yapılsa eşleşeni olmayan bir videonun ve ya amatör bir videonun bana ait olup olmadığına nasıl karar verecek!?

Şimdi bunlar Nisanda kesinleşecek olan kanalları da manuel kontrol yapıp kesinleştirmemezlik yapmasalar bari :D

işte 3-4 ay önce yaşadığımız adsense problemleri, kanal kapanma problemleri hepsinin nedeni buymuş, şimdi sorun şu; inceleme kötü geçti para kazanma açılmadı ne olacak kanal kapanacak mı?

5-10 tane özgün video koy
15k izlenim çek. incelensin para kazanma açılsın
bas spamı :)
10-15 k izlenim almış para kazanması açılmış satılık kanalları bekliyoruz sevgili kanal satıcıları :)

Bundan 2 yil önce network partnerleri kanallari kontrol yapmadan ödeme yapmayacak diyorlari da ne oldu. Saniyede bilmem kac tb vıdeo yüklenen sistemi hicbir sekilde manuel kontrol edemeyecekler. Youtube parasini spamcilardan kazaniyor, bunuda biliyor. O degilde iş bilmeyen yt yi cöpe ceviren şu ergenleri temizleseler iyi olacak.

eskiden bu dediğiniz gibiydi hocam. şimdi artık eline kamera alan içerik ürettiği için yavaş yavaş spami devre dışı bırakmaya çalışıyor. elbette tamamen yok edemez ama eskisi kadar da muhtaç değil bize

10-15 k izlenim almış para kazanması açılmış satılık kanalları bekliyoruz sevgili kanal satıcıları :)

tabikide hocam :D yarından itibaren baslarım hemen :) 10 k ve uzeri eski kanallar satıluır :)

eskiden bu dediğiniz gibiydi hocam. şimdi artık eline kamera alan içerik ürettiği için yavaş yavaş spami devre dışı bırakmaya çalışıyor. elbette tamamen yok edemez ama eskisi kadar da muhtaç değil bize

Öyle bir söylemişsinki eline kamera alan özgüncüler yüzüne spamı bitiriyorlar diye anladım ben. Yani botu alıp binlerce kanal açan değilde 1 tane özgün kanalı olanmı suçlu :D

tabikide hocam :D yarından itibaren baslarım hemen :) 10 k ve uzeri eski kanallar satıluır :)

adamlar düzenlemesini şartları şunları bunları bitirseler
bitse şu kanal kapanmaları kesinleşmemeler falan. şartlar ne? ne yaparsak kesinleşir / kesinleşmez kazanırız / kazanmayız ona göre belki birşeyler yapmaya çalışırız da daha sürer bu sistemin de oturması.
2017 girdiğinden beri tek kuruşumuz yok hesabımıza gelen bizmi 2017 ye girdik 2017 mi bize girdi belli değil

adamlar düzenlemesini şartları şunları bunları bitirseler
bitse şu kanal kapanmaları kesinleşmemeler falan. şartlar ne? ne yaparsak kesinleşir / kesinleşmez kazanırız / kazanmayız ona göre belki birşeyler yapmaya çalışırız da daha sürer bu sistemin de oturması.
2017 girdiğinden beri tek kuruşumuz yok hesabımıza gelen bizmi 2017 ye girdik 2017 mi bize girdi belli değil

herkes öyle hocam ama soyle bi gercek bi sistem yapmak bu kadar kolay degıl
ama bu sistem oturana kadar bize para kazandırmazlar gibime geliyor kendı düşüncem

belli değil bu, özgün video attın izlenim almak uzun iş, eşleşen attın bunuda kabul etmezler herhalde. Birde kaliteli içerik diyecekler işte o zaman zor, benim bir kaç projem var şu an onun üzerinde çalışıyorum olumlu olacağına eminim, acaba türkiye adsenseler de sorun düzelecek mi? ben bi deneyeyim türk adsense üzerinden yine ne olur ne olmaz.

Burada aklıma takılan 3 soru var
1) Farklı konulara farklı kanallar açmak yerine tek bir kanal açmak daha mantıklı görünüyor bu durumda
2) Artık daha az video için reklam gösterileceğinden, gösterilen reklam başına yapılan ödeme miktarı artar mı?
3) Bu uygulama ne zaman başlayacak acaba? Şuan videolarda para kazanma aktif görünüyor.

Yt yi yt yapan popiler içerikler
Spam miyim Ytde olması ytnin her türlü işine gelir
Kimse sigaradan para kazanmıyor ama satıyor
Yanında sattığı sakız bisküvi vs.den para kazanır
Müşteri geri gitmesin Ytninde olayı budur

Ve hala bazı arkadaslar görüyorum yok şu satılacak bu açılacak yahu sanane kim ne yapıyorsa yapsın

spam bitti diyenler için sölüyorum bitti diyosanız bitirin yazmayın artık iş yapan adamada engel olmayın ..

Partnere bagli 15k izlenimli slayt tarzi kanallar elinde olan bana ulassin. (Ciddiyim) Aninda parasini ödeyerek aliyorum.

unutmayın her gelen güncellemeyle amatörler elenir biz yolumuza devam ederiz benim hiçbir şeyden korkum yok bu adamlar spamı falanda bitiremezler öyle bir özellikleri yok her gelen güncellemeyle nedense ben daha iyi şeyler buluyorum forumda bazen gezerken konularda 2013 de spam bitti diyenler 2017 nin ödeme konularında para hesapta yazıyor spam bitti zorlaştı diyenlere aldanmayın kendi yolunuza bakın

hocam yanlış düşünüyorsun. yazılan açıklamayı okursan amaç özgün içerikler üretenleri korumak olduğu yazıyor. başkasının videosunu yükleyip para kazanmak spam değil de nedir?

Tabi ki özgün içerik üretenleri korumak istiyoruz dicekler :) Spamcılar bundan etkilenmiycektir falan mı demesini bekliyosunuz hocam :)

10 bin görüntüleme aldıktan sonra videolarda para kazanmayı açmak için ayrı ayrı talep gönderilmesi gerekiyor o da manuel incelemeyle yapılıyor. Ama youtube'un bunu yapabilmesi bence pek mümkün değil saatte yüzlerce video atılıyor hangi ara incelenecek

Tabi ki özgün içerik üretenleri korumak istiyoruz dicekler :) Spamcılar bundan etkilenmiycektir falan mı demesini bekliyosunuz hocam :)
hocam yazdıklarınızdan spamcılarla youtube arasında gizli bir anlaşma olduğunu çıkaran olabilir:) Gizli saldırmamazlık anlaşması

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri