YouTube'da Para Kazanmak İçin Artık 10,000 Görüntülenme Şart!

Yazılı olmayan bir anlaşma olmasa yıllardır kazanıyor olabilirmiydik :)
win&win :)

bütün endişe de burada hocam. artık youtube buna göz açtırmama hissi veriyor. umarım senin dediklerin doğru çıkar. bol kazançlar dilerim herkese.:)

önce şu allahın belası arama motoruna bir el atsalar keşke. Google News çıktı ve aramalar tamamen çöp haline geldi. Önüne gelen habersitesi açtı. Ne arasak spamcı haber siteleri çıkıyor. Tamam spam olur olur da, artık özgünün önüne geçmesi problem.

Partnerle konuştum artık bi süre sonra partner içinde alınacak kanalları tek tek inceleyeceklermiş.

Türkler bi ölüme çare bulamıyo.Benimde düşüncem spam bitmez bu şartları zaten getirecek işi daha sıkı tutacak toptan bi temizlik yapacak önce şu reklam sorununu gidermeden önce ve şu yeni sayfa görünümüyle birlikte reklam işide bir arada gelecek şu anda görünen çalışma bu yönelikte ama yt amca bunu 1 aydamı yapar 3 aydamı yapar uzun süreceğe benziyo biran önce yapsada taşlar artık yerine otursa bizde önümüze baksak her ay yeni bi zımbırtı çıkarmasa

Manuel inceleme olursa sorun olur ama o kadar kanalı nasıl tek tek manuel inceleyecekler orası aşikar.

Otomatik inceleme ile 10.000 görüntüleme yapanlarda para kazanma açılacaksa güzel. Zira 10.000 görüntüleme çok değil.

BOL KAZANÇLAR...

Manuel kontrol kesinlikle imkansız. Yapamazlar yani. Bence bunların hepsi yazıda. Ayrıca bütün bunları isimlerinin son zamanlarda lekelendiği için yaptıklarını düşünüyorum. Yani düze çıkma yöntemleri. Hani biz buradayız bir şeyler yapıyoruz ve düzeltiyoruz demek istiyorlar gibi geldi bana.

Devrim niteliğinde bir kara dün timur twitterdan paylaşmıştı oradan gördüm işleri x10 zorlaştırdılar

partner incelemeyecek YOUTUBE inceleyecek arada ki farkı idrak etmen dileğiyle..

adsenseyi manuel inceleyemezler. ona harcayacakları iş gücü ve zaman kazanacağı paradan cok olur. partnerlerle konuştum,bundan sonra inceleyerek alacaklarmış dersen herkes partnerden bahsettiğini düşünür.

adsenseyi manuel inceleyemezler. ona harcayacakları iş gücü ve zaman kazanacağı paradan cok olur. partnerlerle konuştum,bundan sonra inceleyerek alacaklarmış dersen herkes partnerden bahsettiğini düşünür.

ben zaten partner firmalarından bahsediyorum adsense demedim nerden uydurdun adsenseyi?? Partnerlere gelen istekleri MCN ler kontrol edip onaylıyor ve onaylamıyordu şimdi ki sistem ile mcm onaylasa bile youtube nin de onaylaması gerekecek

anlık olarak bir MCN sahibinden aldığım bilgiye göre 50-100k aarasında abonesi olan orta düzeyli kanallar youtube yöneticileri tarafından manuel incelemeye alınacakmış. uygun olmayan içerikleri bloklayacaklarmış. yani 10k izlenim sadece alt limit. abone bazında bana geldi açıklama. 50 bin abone demek gri tik demek bildiğim kadarıyla. o tarz kanallar incelenecek şimdilik. sornası ne olur,nasıl olur Allah bilir. Bunlar zaten tüm kanalları manuel kontrol edemezler ki 50k aboneli yüzbinlerce kanal vardır. bence bizim gibi ufak kanallara sıra gelmez :)

Aynen hocam ben de bu konudan acayip derecede muzdaribim.Adam haber sitesi açmış sadece küçük news kayıtlı siteleri kastetmiyorum.Büyük olanları da (hürriyet, sabah, milliyet gibi). Tutmuş haber konusu olamayacak ama bir bloga makale olabilecek şeyi yazmış.Hep önde çıkıyolar.Bunlar hep açgözlülükten.Neyi görse saldırıyo yamyamlar.
önce şu allahın belası arama motoruna bir el atsalar keşke. Google News çıktı ve aramalar tamamen çöp haline geldi. Önüne gelen habersitesi açtı. Ne arasak spamcı haber siteleri çıkıyor. Tamam spam olur olur da, artık özgünün önüne geçmesi problem.

Öyle ah vah edilecek bir şey yok bence, 10.000 izlenim olayı çok zor değil, inceleme olayıda bildiğimiz ünlem işte , sırf yok incelencek vs gösteriş yapıyolar. Yaparlarda, çok fena rezil oldular çünkü

milyonlarca hesabın milyarlarca videosunu nasıl inceleyecekler aklım almıyor

Web site adsensede basariyolar.ama baya bekletiyolar.
Hocam websitesınde yapan yt de de başarır Umarım yanlıyorumdur Eğer manuel inceleme olursa belkı benim gibi çıkmadık candan ümit kesılmez diyenleride bezdırır Ben uzun zamandır reelde düzgün bir iş bakıyorum kendıme lakın yaş 37 çoğu yerde yaştan kaybediyorum 35 üst limit gibi bişey Cenabı Allah sağlık versin kaza bela vermesın herşeyın bir kolayı bulunur

10k küçük bir rakam olduğundan otomatik yapılır diye düşünüyorum. Bu rakama ulaşana kadar eşleşen vs. almamak gerekecek sanırım.

anlık olarak bir MCN sahibinden aldığım bilgiye göre 50-100k aarasında abonesi olan orta düzeyli kanallar youtube yöneticileri tarafından manuel incelemeye alınacakmış. uygun olmayan içerikleri bloklayacaklarmış. yani 10k izlenim sadece alt limit. abone bazında bana geldi açıklama. 50 bin abone demek gri tik demek bildiğim kadarıyla. o tarz kanallar incelenecek şimdilik. sornası ne olur,nasıl olur Allah bilir. Bunlar zaten tüm kanalları manuel kontrol edemezler ki 50k aboneli yüzbinlerce kanal vardır. bence bizim gibi ufak kanallara sıra gelmez :)

Acaba neye göre bu bloklama mevzusu olacak?

Sadece şu nefret soylemi ve siddet iceren video mevzularimi olacak. Kafalarina gore bizim icerikleri de bloklamazlar umarim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri