Ben bitti demeden bitmez, herşey yeni başlıyor diyenler buradamı acep![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bitti demeden bitmez, herşey yeni başlıyor diyenler buradamı acep![]()
keşke tek sorunumuz bunlar olsa,
ben en başından beri söylüyorum, reklam çıkmama sorunu birkaç ay içinde düzelicek,
bu 10k izlenim sorununada çözüm bulunur,
ama kısa sürede kanalların kapanması ve kapanana ödeme yapılmaması bence bu ikisi daha büyük sorun,
reklam sorunu olmasaydıda ve bu 10k izlenim sorunu çıkmamış olsaydı bile yine birçoğumuz, kanalların kapanması ve kapanana ödeme yapılmaması sorunlarından dolayı bu işi bırakacaktı,
keşke tek sorunumuz bunlar olsa,
ben en başından beri söylüyorum, reklam çıkmama sorunu birkaç ay içinde düzelicek,
bu 10k izlenim sorununada çözüm bulunur,
ama kısa sürede kanalların kapanması ve kapanana ödeme yapılmaması bence bu ikisi daha büyük sorun,
reklam sorunu olmasaydıda ve bu 10k izlenim sorunu çıkmamış olsaydı bile yine birçoğumuz, kısa sürede kanalların kapanması ve kapanana ödeme yapılmaması sorunlarından dolayı yine bu işi bırakacaktı,
Kapanan Ödenmemesi Tarihin en büyük darbesiydi lakin öldürücü bi hamle olarak görmüyorum YT Toparlanıp Sistem Yerine otursun Güncele Ayak Uydurur kaldığımız yerden öncekilerde olduğu gibi Yine devam ederiz.
Benim kanal hala incelemede onay almadı ama bir kanalım onay aldı.
Onaylanan kanalınız hemen mi onaylandı? Yoksa ondada bekleme süreniz oldumu? Merak ettiğim bazı kriterlere bakıp uyanları hemen geçirip takılanları manuel mi inceliyorlar acaba? Birde geçen kanalınız spam mıydı? etiket açıklama varmıydı? videolarda render varmıydı? kesme, kırpma, arka plan vs ??
Artık 10k izlenim almış onaydan geçmiş kanallar satış konusu olacak gibi görünüyo bunu yapan iyi para kaldırır![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.