YouTube'da Para Kazanmak İçin Artık 10,000 Görüntülenme Şart!

keşke tek sorunumuz bunlar olsa,

ben en başından beri söylüyorum, reklam çıkmama sorunu birkaç ay içinde düzelicek,

bu 10k izlenim sorununada çözüm bulunur,

ama kısa sürede kanalların kapanması ve kapanana ödeme yapılmaması bence bu ikisi daha büyük sorun,

reklam sorunu olmasaydıda ve bu 10k izlenim sorunu çıkmamış olsaydı bile yine birçoğumuz, kısa sürede kanalların kapanması ve kapanana ödeme yapılmaması sorunlarından dolayı yine bu işi bırakacaktı,

ben en başından beri söylüyorum, reklam çıkmama sorunu birkaç ay içinde düzelicek,

ama kısa sürede kanalların kapanması ve kapanana ödeme yapılmaması bence bu ikisi daha büyük sorun,

reklam sorunu olmasaydıda ve bu 10k izlenim sorunu çıkmamış olsaydı bile yine birçoğumuz, kanalların kapanması ve kapanana ödeme yapılmaması sorunlarından dolayı bu işi bırakacaktı,

Haklısınız hocam fakat bu onay sürecinden sağ çıkan kanallarda kapanma olmaması tek temennimiz. Yani sonuçta spam vb. Kontroller için bir süzgeçten geçicek kanallar. Bu aşamadan sonra durduk yere saçma kapanmalar olursa o zaman yapcak bişey yok

reklam sorunu olmasaydıda ve bu 10k izlenim sorunu çıkmamış olsaydı bile yine birçoğumuz, kısa sürede kanalların kapanması ve kapanana ödeme yapılmaması sorunlarından dolayı yine bu işi bırakacaktı,

Kapanan Ödenmemesi Tarihin en büyük darbesiydi lakin öldürücü bi hamle olarak görmüyorum YT Toparlanıp Sistem Yerine otursun Güncele Ayak Uydurur kaldığımız yerden öncekilerde olduğu gibi Yine devam ederiz.

Kapanan Ödenmemesi Tarihin en büyük darbesiydi lakin öldürücü bi hamle olarak görmüyorum YT Toparlanıp Sistem Yerine otursun Güncele Ayak Uydurur kaldığımız yerden öncekilerde olduğu gibi Yine devam ederiz.

kapanana ödenmemesi benim için sorunlar arasında en küçügü.sorunsuz şekilde önüne geleni kapatması,reklam çıkmaması büyük sorunlar ve onlar hallolursa kapananı vermedi diye dert etmem şahsen.bagzı içerikler tamam,çok güzel kazandırıyor ama çabuk kapanıyor.onları çalışmayızda sorunsuz,daha az riskli içeriklerde çalışıp işimize bakarız.gerekirse kanal hatta adsenseleri artırıp dengeleriz,yeterki kanal kapanması ve reklam sorunu çözülsün.

Şuanda sorun olmayan tek şey yotubenin açık olması, sadece açık, kalani herşey komple sorun gibi geliyor bana, düzelir duzelirde asıl temennim çabuk düzelmesi, bu guncelleme olayları baya sürüyor bazen, gecen sene güncellemeler aylar sürmüş herkesin sinirlerini perte çıkarmıştı, aynı süreci yaşamayız inşallah

benimde kanallarım onay almamış bu ne saçmalık ya

4 kanaldan 4üde onaylanmamış. hepsi farklı adsenseye bağlıydı. wow :) bi duraksadım

oynaylanmayan kanallar rendermı yoksa yt to ytmi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim kanal hala incelemede onay almadı ama bir kanalım onay aldı.

Benim kanal hala incelemede onay almadı ama bir kanalım onay aldı.

Onaylanan kanalınız hemen mi onaylandı? Yoksa ondada bekleme süreniz oldumu? Merak ettiğim bazı kriterlere bakıp uyanları hemen geçirip takılanları manuel mi inceliyorlar acaba? Birde geçen kanalınız spam mıydı? etiket açıklama varmıydı? videolarda render varmıydı? kesme, kırpma, arka plan vs ??

Benim için tek fark sermaye yapmak özgün 3 5 video ve ortalama 5 dolara 10k izlenim almak ve kabul ettirmek artık her kanal 15 20 lira değerinde

En azından birazda olsa boşalır,biraz ferahlar youtube çok fazla spam kanal oldugu kadar çok fazla gereksiz özgün kanalda çogalmıştı.

Artık 10k izlenim almış onaydan geçmiş kanallar satış konusu olacak gibi görünüyo bunu yapan iyi para kaldırır :)

Onaylanan kanalınız hemen mi onaylandı? Yoksa ondada bekleme süreniz oldumu? Merak ettiğim bazı kriterlere bakıp uyanları hemen geçirip takılanları manuel mi inceliyorlar acaba? Birde geçen kanalınız spam mıydı? etiket açıklama varmıydı? videolarda render varmıydı? kesme, kırpma, arka plan vs ??

1 Gün sonra onaylandı bugün başvurdum diyelim sabah onaylandı kanal spamdı etiket, açıklama her şey vardı bazıları render vardı.

Beyler biri şuan başvuru yapabilirmi ? 2 başvuru yaptım anında onaylandı

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:03 ----------

[MENTION=31410]moneydad[/MENTION] hocam başvuru yaparken kanal üzerinden mi adsense başvurusu yapıyorsunuz ?

az önce deneme amacı ile eski bir kanal (5 aylık izlenim 90 k civarı)üzerinden başvuru yaptım hemen onaylandı.

Token yolu ile bağladım adsenseye belki farklılık oluşturabilir diye yazıyorum.

Son düzenleme:
Bana öyle geliyor ki eski tarihli yada videoların en az 2-3 aylık olan kanallar anında onaylanıyor. Yenilerden denedim daha tık yok, fakat anında onay alıyor diyenler 3-5 aylık kanallar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri