Youtube'daki kazancınıza ödül

• Kullanıcı YTCaglar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

YTCaglar

Kayıtlı Üye
ARKADAŞLAR MERHABA
BUGUN SAAT 22.15 TE HESAPLARIMIN BAĞLI OLDUGU MAİL ADRESINE AYNEN AŞAĞIDA YAZDIĞIM GİBİ BİR MAİL GELDİ. YAPTIGIM KONTROLLER SONUCU HERHANGİ BİR ÖDÜL GÖREMEDİM HATTA BUGUNU HER ZAMANKINDEN DAHA DUSUK BİR MİKTARLA KAPATICAM :) ACABA BU MAİLİ DAHA ÖNCE ALMIŞ BİRİLERİ DAHA VARMIDIR DİYE MERAK ETTİĞİM İÇİN KONUYU AÇMA GEREĞİNDE BULUNDUM. BU ÖDÜL NASIL BİR ÖDÜL VE HANGİ ŞEKİLLERDE YANSIYOR.. YARDIMLARINIZI RİCA EDER BOL KAZANÇLAR DİLERİM...

Youtube'daki kazancınıza ödül

Tebrikler ..........

Kanalınızı oluştururken harcadığınız çabaları takdir ediyoruz. Videolarınız ve bir google adsense hesabına geçmeden önce ki etkinlikleriniz gibi çeşitli ölçütleri dikkate alıp, iş ortağı prograaminnaa kaydoldugunuz ıcın bir teşekkür olarak size bir defalık bir ödül vermeyi kararlaştırdık. Ödülünüz toplam kazancınıza eklenmiştir, Youtube iş ortağı olarak başarılarınızın devamını diliyoruz.

Saygılarımızla;

Youtube Ekibi

Adsenseye gec bagladigim 2 kanala ayni mailden gelmis. Bakalim önümüzdeki ay kesinlen tutara eklenecek mi.

o zaman kesinleşme zamanını beklemekten baska care yok sanırım.. 1 yıldır ödeme alıyorum ilk defa başıma boyle bişi geldi benımde biraz heyecanlandım bayadda şaşırdım doğrusu...

normal kazanç kesinleştikten sonramıydı,kesinleştigi günmüydü ne o zaman eklenmişti bende daha önce.o zaman eklenir yine sizin paralarda sanırım.

miktar olarak hiçbirisini hatırlamıyorum ama eklenen kazanç,normalde o kanalları adsense hesabıma baglasam kazanacagım paranın yanında bi hiçti :) 1-2 gündür bu mesajlar çogaldı,belki durum farklıdır.bizim alma nedenimiz kanalı daha önce adsense hesabımıza baglamamış olmamızdı.hani sürekli soruluyor ya işte kanal açtım,adsense e ödeme kesinleşme zamanı baglasam kanalın parasını alabilirmiyim diye.işte o sorunun cevabı bu gönderilen ekstra paralardı.

[MENTION=12527]YTCaglar[/MENTION] Kanalın para kazanmasını geç mi açtınız yoksa para kazanmalar açıktı da adsenseye mi geç bağladınız?

Para kazanma acikti gec acma gibi bisi hic bi kanalimda yapmadim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri