Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugüne kadar o kadar yt den para aldı bu forum ben duymadım kimsenin youtube kazancına vergi verdiğnii yani şahsen ben vermedimben onu diyorum youtubedan para alıyor bu eleman ortalama aylıkda minimum 50k alıyordur bunun vergisini veriyormu şimdi
![]()
Forumda bile 1-2 sayfalık pdf ler 200 300 tl ye satıldı hatta eğitim seti diye zırvalıklarla dolu fixlenmiş yöntemlere 1000 lerce tl ödedik bazı zamanlar.
Özgün değilim ama buna rağmen 30 tl ödedim dün aldım eğitim setini. Daha önce Afgan Rasulov un eğitimini de almıştım. Toplamda 5 saat lik video eğitimi, 3 saatini izledim. Daha önce duymadığım ve aklıma gelmeyen bilgilerde var eğitimlerde. Zaten 2,5M aboneye ulaşmış bir insan boş bir insan değildir. Özgün olmasanız bile, seo, izlenim, kitle oluşturma konularında bir iki ipucu yakalayabilirsiniz. Özgünseniz zaten kaçırmayın derim. Çok iyi bir klavuz olur sizin için.
Yöntemleri işe yarasaydı paylaşmazdı gibi bir düşünce yanlış olur çünkü o mantık spam için geçerli bir mantıktır. Özgün legal çalışmalarda yöntem fixlenmesi diye birşey olmaz.
Ulen biri de şu seti alsın da forumda sevabına paylaşsın
Ortak alacak varsa 5 lira işler benden![]()
milli sporumuz gelir hesaplama adettendir hesaplayalım 1223 satış olmuş
1223x50 = 61.150 24 saatte iyi para.
O değilde bu tip insanlara harbi uyuz oluyorum para kazanmak için yalan söyleyen tipte insanlara bak bu videoda 2:43'de 5m ye 800tl kazandıgını gosterıyor yok yasak vs diyor yeni videosun da da kazancını gösterip anlatıp aklınca cok kazanıyorum siz alın bu seti sizde kazanıcaksınız diyor resmen . Kusura bakmasın da ufak çocuklar saf insanlar alıyor . Bu işin izlenme süresini , videosun kategorisine göre kazancını , teliflerini engellerini vs hiç anlatmadan alın izleyin 500k kazanırsınız diyor resmne . Düne kadar bütün youtuberlar aglıyor du para kazanmıyoruz vs diye merak ediyorum kimse tepki vermicek mi bunabi tepki videosumu çeksem ne yapsam
https://www.youtube.com/watch?v=za3AmqoAwV4
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.