Youtube'dan Günlük Ne Kadar Kazansam Yeter Diyorsunuz?

• Kullanıcı xkdhc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
konudaki yaş ortamalarına bakıyorum da arkadaşlar genelde yaşı küçük olan arkadaşlarımızın düşündüğü paralarda genelde küçük meblalar sizi sınırlayan şey acaba çevrenin sizi şartlandırması olabilir mi?? bu yazıyı kimseyi kınamak yada küçük gördüğüm için söylemiyorum ASLA neden daha geniş çaplı düşünmüyorsunuz emin olun şu an kazananlarda sizin gibi düşünüyor du zamanın da ve eminim bu forum da binlerce kişi bu konuşulan paraların üzerin de kazanıyor ama bu işin sırrı kendini asla İFŞA etmemek bunu da unutmayın..

Kazandığımız hiç bi zaman yetmez.. Hayat standartımız yükselir bi sonraki levele çıkmak için didinir dururuz.. Hep daha fazlasını istersiniz insanın doğasında var bu.. Tamahkarız..

6-7 aydır daha adam gibi para çektiğimi hatırlamıyom hep kapanıyor kanallar:mad: ama bu hafta umutlandım biraz

valla bir aralar 30-40 lira kazanırken 100 lira kazanıyım yeter günlük diyordum.. Allah'a şükürler olsun bu hedefime ulaştım ve daha yukarı çıkmayı düşünmüyorum.. bu yetiyor.. insan açgözlü değildir yani her zaman :D

Arkadaslar gunluk 700-800tl+ kazananlar ay bazında tek adsensede sorun çıkmıyor mu?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecen ay cıkmadı hocam bu ay o dedigin sevilere yaklasamadım kanallar kapandıgından dolayı ama bundan önceki 2 ay bi sıkıntı o seviyelerdeydi bisey olmadı

aslında yt de calısıpta az kazanmak yada az kazanmayı dusunen kardeslerımız var nedenı ıse cevrelerının bırak bu ıslerı bu ısler bos senmı kaldın yt den para kazancan dolandırılar senı vb kulaktan dolma sozler

gecen ay cıkmadı hocam bu ay o dedigin sevilere yaklasamadım kanallar kapandıgından dolayı ama bundan önceki 2 ay bi sıkıntı o seviyelerdeydi bisey olmadı

Hocam günlük o civarda kazandığın adsensedeki kanalları böl.Aylık adsense başı 10 bini gecmediğin sürece bir sıkıntı yaşamazsın kolay kolay.

20 almadım zaten hocam

sürekli günlük 800 olmadı

aldıgım rakamlar 20 den bayaa aşagıda

anladım yok günlük 700-800 sıkıntı olmaz ama max 5 bin tek adsense risk almamak için yoksa incelemeye girme ihtimali çok yüksek ve incelemeden sonra da direkt ban zaten.

Kaç kanal bağlıydı peki hocam

anladım yok günlük 700-800 sıkıntı olmaz ama max 5 bin tek adsense risk almamak için yoksa incelemeye girme ihtimali çok yüksek ve incelemeden sonra da direkt ban zaten.

Kaç kanal bağlıydı peki hocam

hocam max 5k olayına pek inanmıyorum bende 5 adsense var 2 tanesi sürekli 5 k üstü ama bi sıkıntı cıkmadı simdiye kadar bakalım alabildigimiz kadar almaya bakacagız
kanal sayısı adsense basına 20-25dir hocam

hocam max 5k olayına pek inanmıyorum bende 5 adsense var 2 tanesi sürekli 5 k üstü ama bi sıkıntı cıkmadı simdiye kadar bakalım alabildigimiz kadar almaya bakacagız
kanal sayısı adsense basına 20-25dir hocam

hocam 5k dediğin 5 bin mi yani 1 ayda iki adsense 10 bin mi demek istedin ?

Günde bin kazansam ne iiy olurdu şu okul tercihler vs bitsin kazanıcağıma inanıyorum :)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] yazmadı sanıyorum ben söyleyeyim onun yerine aylık 500 k hedefliyor, 500 k kesinleşmesi için de 750 k gerekiyor desek. Günlük 25k sanıyorum ediyor. Ama yeter mi ona ben sanmam yetmez :D

uzun suredir yoktum kazançlarım çok düştü günde 15-20 kazansam yeter yani

Maşallah güzel kazanıyomuş forum.Benim Günlük 100 olsa keşke :)

günlük +250 kazanan arkadaşlar sakıncası yoksa cvplarlarsa sevinirim.
kaç kanalınız var ve forumda satılan kanallardanmı kullanıyosunuz yoksa hepsi gerçek telefon onaylımı?

Maşallah güzel kazanıyomuş forum.Benim Günlük 100 olsa keşke :)

günlük +250 kazanan arkadaşlar sakıncası yoksa cvplarlarsa sevinirim.
kaç kanalınız var ve forumda satılan kanallardanmı kullanıyosunuz yoksa hepsi gerçek telefon onaylımı?

Forumdan satılan kanallar, aktif 50 kanal falan var, pasif yüzlerce :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri