powerstorm
Yasaklanmış
iptal
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok artık ya
kazasız belasız bin inşallah valla imreniyorum
kızıyorum da kendime 2 yıl önce niye girmedik şu işe de dikili bi fidanımız olmadı 2 ayda zarar diz boyu![]()
Bir forda 148 bin verilir mi arkadas 2014 320d gelir o paraya
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayellerimizde Satmadık yaAllah ın izni ile olacak.. AMG Plus...
![]()
Aynen. C180 serisi için gariban mercedesi diyorlar ama kim ne derse desin benimde hedefimde bu araba var. İnşAllah Allah bana da almayı kısmet eder.

arkadaş millet aldığı arabasını veya hedefini paylaşıyor neden ve neyinden rahatsız oluyorsunuz. Size de motivasyon olması gerekirken nedir bu çekememezlik. direk kazanç fotoğrafıyla bu başka ama sırf görselden ziyade aynı zamanda bilgi alışverişi de olsa yararlı hale gelebilir. aldım memnunum değilim az yakıyor çok yakıyor gibi.
şimdi birileri gelip bari site adını silseydin demeden ben yazayım bu araba tahmin edeceğiniz üzere tabii ki de benim değil.
yarışmacımız yaşar geliyoor ve mükemmel bir atlayış.
[MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] aa arda en iyi arkadaşım.şaka bi yana marlot red tavsiye ederim z4'te. yok böyle bir renk.
![]()
a.s. ne durumdasın acaba aldın mı istediğini?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.