youtubedan para kazanmak isteyenler gelsin

• Kullanıcı kaantalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
kompilasyon da çok lezizdir

hiç güleceğim yoktu gece gece asdfas :D

sadece özgün çalışıcam diyorsan en az 3-5 ay para kazanmayı düşünmemelisin belkide daha fazla ve bu biraz boş uğraşıyomuş hissi verir özgün çalışsan bile bence kanalının belli bi izlenime abone sayısına ulaşana kadar spamda yapmalısın ki kısa sürede para kazanıp boş uğraşıyormuşun gibi olmasın
[MENTION=12279]kaantalha[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 02:14 ---------- Önceki Mesaj 02:09 ----------

yaw ben konuda sordum yerden yere vurdunuz :eek::eek:

hocam yerden yere vurulmayan konu mu var kim soru sorsa hemen birisi altına forumu biraz araştırsaydın bulurdun hemen konu açma diyor
bunlardan belli bi kısmı haklı gerçekten haklı ama insanın konu açası gelmiyo sonra

ya sen ne anlatiyosun arkadasim, bu forumda öyle bilgi yukluki, konular olmasa yorumlara bak.yok siz ne durumdasiniz falan, klasik seyler söylemiycekmisiz imleme sosyal medya demiycekmişiz, beceremiyosan yapma o zaman, millete falan filan yapiyosun. sinir oldum aksam aksam.ban yedirceksin bana durup dururken.

ya sen ne anlatiyosun arkadasim, bu forumda öyle bilgi yukluki, konular olmasa yorumlara bak.yok siz ne durumdasiniz falan, klasik seyler söylemiycekmisiz imleme sosyal medya demiycekmişiz, beceremiyosan yapma o zaman, millete falan filan yapiyosun. sinir oldum aksam aksam.ban yedirceksin bana durup dururken.

senin amacın ne arkadaşım? benim yazdığımı anlamak istemiyormusunuz yoksa gerçekten anlamıyormusunuz? ben bunları yazarken benim gibi yeni başlayanlara para kazanmanın kolay olmadığını anlatmak istedim belli püf noktalarının olduğunu söylemek istedim. sana ne oluyoki sen sinir oluyosun. ban yediriceksin bana durup dururken falan nedir. kendi kendine olay çıkarıp ban yiyosan benim yapacağım bişey yok.

arkadaşın demek istediğini biri anlatabilirmi

Özgünsen abonen yoksa böyle oluyor bende de var oyun videolarımı atıyorum okadar emek veriyorum videonun yüzüne bakan yok, kaliteli iş yapıp uzun bi süre bekleyince kanal keşfediliyor ozamana kadar sabredip çalışıp beklemek lazım.

Özgünsen abonen yoksa böyle oluyor bende de var oyun videolarımı atıyorum okadar emek veriyorum videonun yüzüne bakan yok, kaliteli iş yapıp uzun bi süre bekleyince kanal keşfediliyor ozamana kadar sabredip çalışıp beklemek lazım.

aynen oyle bakalım artık ne oluyo

valla ne diyeyim yeni baslayınca insan cok boşa ugrasıyor . bu dogru. vaktin kayboluyor dogru. ama tecrübe de tadıntan yenmez. ufkunu biraz aç derim. yaratıcı ol derim. kimseden de bisey bekleme derim . her söylenene ,gördügüne inanma. yada sen youtube u bırak cok fazla rakip olmaya basladi

Sokak eylemlerini izleyecek kitle çok az, Türkiye'nin büyük çoğunluğu sadece Televizyon izliyo yada Facebooktan izliyo. Türkçe çalışacaksan Twitter yada Facebook a odaklan.

diğer taraftan İngilizce ispanyolca gibi diller çok fazla konuşuluyo. Dil bilmene de gerek yok botlar yada google Translate çeviriyo. Kimse sana şunu yap kesin kazanırsın diyemez, Derse de dediği kategori saatler içinde istila edilir kimse kazanamaz ordan. Herkes deneme- Yanılma yaparak kendi yolunu buluyo bi şekilde.

Bu arada unutma Video yükleyen sadece sen değilsin, Aynı videoyu trilyon kişi yüklüyo. Başlığın,etiketin,açıklaman çok önemli. İmlemeler, Aldığın g+ lar paylaşımlar videonun bulunmasını kolaylaştırır Page rankını arttırır. Karman çorman herşeyi yapacağım diye zaman kaybetmek yerine kendine 1 kategori bul, Disiplinli çalış özen göster gerisi gelir.

Tabi unutmamak lazım youtube'da herşey izlenecek diye birşey de yok. Mantıklı düşün insanlar youtube da ne izler, neyi daha uzun izler vs.

Kolay gelsin.

Kardeş yerinde olsam Serkan abinin konularını okumadıysan bir goz gezdirmeni isterim
Daha sonra youtube de 2 3 hafta arastırma yap kafana yatan iyi izlenim alan fazla rekabet olmayan kategorileri bulmaya calış youtubede zibilgibi video var tekdilde araştırma yapma bunun ispanyası almanyası fransası hatta japonca sı bile var varda var yani
buldugun kategorileri bir not defterine kaydet daha sonra bir vps al yukle videoları gec hepsi bu

Başlık x dizisi diyor,
video y çıkıyor.

dostum ben bu işe başlayalı temmuz sonunda başladım ilk 2 ay kazancım 1500 TL üstünde oldu.Nasıl başladım sıfır bilgi hiç bişey bilmiyordum.Forumda serkan abinin paylaşımları var 3 başlığınıda dikkatlice okudum.Yeni yeni şeyler aramaya başlamaya karar verdim.Sonuçta başardım şimdi bilmediğim bişey yok.Her türlü hile hurdasını da öğrendim.Çalışırsan sende yaparsın.Ayrıca şunuda söyliyim kimseden yardım beklemedim istemedimde.Sen araştır araştır araştır sürekli not al tut.Elimde dünya kadar kaynak var benim.
Yani demem o ki böyle konular açmana gerek olduğunu düşünmüyorum.Araştır araştır araştır.Senin başka yapacak bişeyin yok.Google gibi kaynak var elinde kullanmasını iyi bilmen sana yeterli olacaktır.

He şunuda kafandan çıkart ben özgün video yapıyorum oo attım 1 milyon izlenicek zamanla.Öyle de bişey yok.Sen şuan nasıl ne şekilde çalışman gerektiğini bilmiyorsun.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri