Youtube'dan şok bir güncelleme daha son darbe!

klausner12

Yasaklanmış
bilmiyorum içinizde ne kadar yt çalışan kaldı ama crop 3-4 ay önce fix yemişti yemişti bugün hareketli çerçevede vefat oldu artık engel geçilmiyor hareketli çerçeveyle isteyen denesin... videoyu çerçeve içerisinde %10 konumuna getirdim gene geçmiyor daha dün %40 ile geçiyordu içerik aynı içerik youtube mühendisleri varını yoğunu spamı bitirmek için uğraşıyor 2017de ortalama her ay spama bir güncelleme geldi buda herhalde son darbe artık spam için yapacak başka güncelleme kaldımı...

Son düzenleme:

İşte o özellik bakın nasıl çalışıyor.

O güncelleme kullanıcıları zora soktu.

Bundan sonra youtube para vermeyecek mi

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Başlık ve içeriğin özeti. Her engel geçemeyen izlenemeyen saçma sapan youtube bitti geyiği çeviriyor. Özgünler de buna dahil.

şimdi kontrol ettim gerçektende yüklenen tüm içerikler dünya engeli yemiş geçmiş olsun hepimize

2 gün önce hareketli çerçeve ile görüntü engeli geçemedim. farklı bir çerçeve ile denedim geçti ama 2 saat sonra tekrar engel yedi

arkadaşlar farklı şeyler deneyin illa dizi film yapmak zorunda değilsiniz ben reklam sorunu yaşandıkdan sonra dizi işini bıraktım çok zahmetli oluyor editleme işleri vs. birde şu her güncellemede yt bitdi gibi laflar gerçekten bunaltdı artık ben 2013 den forumdayım 4 yıldır her güncellemede yt bitdi muhabbetleri dönüyor siz sıkılmadınızmı yahu ?!

arkadaşlar farklı şeyler deneyin illa dizi film yapmak zorunda değilsiniz ben reklam sorunu yaşandıkdan sonra dizi işini bıraktım çok zahmetli oluyor editleme işleri vs. birde şu her güncellemede yt bitdi gibi laflar gerçekten bunaltdı artık ben 2013 den forumdayım 4 yıldır her güncellemede yt bitdi muhabbetleri dönüyor siz sıkılmadınızmı yahu ?!
haklısınız bende sıkıldım spam bitti muhabbetinden ama ben spam bitti demedim spam'a yapılacak son darbe herhalde bu olsa gerek 2017'de spama çok fazla güncelleme yaptı youtube

Yt kendini sürekli güncelliyor, misal 1 hafta önce atılan sorunsuz videoyu indirip atsanda eşleşen yada dünya engeli geliyor.
Çerçeveli yada normal olması fark etmiyor.
Şu anda ise hareketli çerçeve için önlem aldılar bayadır oda yemiyor zaten ama illa yiyen bir çerçeve olacaktır.

Yöntem bulunur yine.sonuçta sistem robot ise kandırılır her zaman

4 farklı çerçeve ile deneme yapıldı sonuç yok şuanda güncel olan bir içeriği geçebilen varmı çerçeveyle bulduğu dakikalarda öyle 2-3 dakika arası değil bildiğiniz videonun tümü

4 farklı çerçeve ile deneme yapıldı sonuç yok şuanda güncel olan bir içeriği geçebilen varmı çerçeveyle bulduğu dakikalarda öyle 2-3 dakika arası değil bildiğiniz videonun tümü

İçeriğin fragman kısmı vardır en başta.oyuncu listesini sayarken müzikli kısım olue her dizi de orayı kaldırın direk genelde çözüm olur

youtube bitmedi de dizi-film bitti, başka alanlara yönelin.

İşte o özellik bakın nasıl çalışıyor.

O güncelleme kullanıcıları zora soktu.

Bundan sonra youtube para vermeyecek mi

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Başlık ve içeriğin özeti. Her engel geçemeyen izlenemeyen saçma sapan youtube bitti geyiği çeviriyor. Özgünler de buna dahil.
hocam ben youtube bitti demedim 5 farklı çerçeve denedim 4 farklı içerik 5 aydır aynı ölçütlerde geçtiğim içerikler bugün dünya engeline takılıyor videoyu %40 tan %15 lere indirdim boyutunu gene geçmedi yani 1 tane video 1 tane çerçeve deneyipte açmadım konuyu şuanda deneyen arkadaşlar yazsın geçip geçmediğini yoksa konuyu sildireceğim

hocam ben youtube bitti demedim 5 farklı çerçeve denedim 4 farklı içerik 5 aydır aynı ölçütlerde geçtiğim içerikler bugün dünya engeline takılıyor videoyu %40 tan %15 lere indirdim boyutunu gene geçmedi yani 1 tane video 1 tane çerçeve deneyipte açmadım konuyu şuanda deneyen arkadaşlar yazsın geçip geçmediğini yoksa konuyu sildireceğim

bu gün 4-5 tane kanala yükleme yaptım 1 saat önce en son yaptığımda geçti sorun yok hocam. Rander arka planı değişin görüntü üzerine filtre uygulayn geçer

küçük resim üzerine mausu getirince video önizlemesi yapıyor şu an bende sizde de varmı bu arkadaşlar yeni mi eski mi ilk defa gördüm

hareketli çerçeveyi değiştirip dener misin bazıları geçmiyor böyle arkaplan çok kalabalık olmalı ekranın her yerinde bişeyler oynamalı birde hızlı olmalı bu şeklde bi arkaplanla dener misin

Valla mesele zaten benım ıcın o degıldı.dunya engellı telıflı ıcerık zaten kullanmıodum emek edıp. Normal ama para kazandıran ıcerık ıle kanal yapıodum bazıları tutuyor kazanıyorduk ama mesele tek o degılkı benım meselem topluluk ve spamdan kapanmaoyuzden bıtıyor yt

hareketli çerçeveyi değiştirip dener misin bazıları geçmiyor böyle arkaplan çok kalabalık olmalı ekranın her yerinde bişeyler oynamalı birde hızlı olmalı bu şeklde bi arkaplanla dener misin

Hunharca FLG ve sahte telif atanlar sayesinde arka planlar sistemler tarafından tanınıyor. Sizin dediğiniz gibi şimdilik geçio lakin 1-2 ay içerisnde bu denle flag vb faliyetler devam ettiği sürece orasıda fixlenicektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri