Youtubede Abonenin Önemi Ve Abone Geliştirmek

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mixnewss

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben sürekli olarak belirli denemeler yapıyorum sürekli gidilen yol yerine kendi sistemini bir şekilde oluşturmaya çalışıyorum denemediğim şey kalmadı gibi büyük bir laf etmicem çünkü sınır bu işte gerçekden sizsiniz ne yapmak istediğiniz veya ne kadar kafanızı bu işe yordgunuzla ilgili bir şey bence bu youtubeden para kazanma olayı çok karısık ben abone kasmak ve önemini benden daha yeni arkadaşlar için biraz anlatamaya çalışıcam.

Abone kasmak Yöntem bir :Oluşturdugunuz Kanalın Tasarımı Spama Değil ÖZgün veya Profesyonel bir kanalmış izlenimi versin Oluşturdugunuz kanalların Resimleri Kanal Resmi logosu vs şeyleri eksiksiz olsun
Mümkünse bu resimleri çok kullanılmayan resimlerden seçin veya bilgisi olanlar editleme yaparak kullansınlar resimleri bu resim olayı kanalınızı daha çekici göstericekdir ve abone kazanmanızı saglıyacakdır.

Her videonun altına Lütfen abone olun tarzında bir cümleyi yayın yaptıgınız dile çevirilmiş şekilde yazın yanına abone ol sayfanızın linkini koyun

gerekirse boş kanallarınza para kazanmasını açmadan abone çekicek videolar atın bir süre kalsın sonra silin elinizdeki aboneler size kar kalsın Sizin organik olarak kanalınıza üye olan abone olan 100 kişi attgınız videonun +50 izlenimde baslaması demektir.

Şimdlilk bu kadar konu zaten ilgi görürse bende youtube hakkında denediğim şeyleri aldıgım olumlu olumsuz sonucları ara ara bu baslıkdan güncelelyip yazıcam herkese bol kazanclar

kardesim bos kanallara para kazanma acmadan video koydugumuzda. eslesen,telif, unlem gibi sorunlar olusma durumlari olmuyo mu. hic denemedim daha once bu taktigi

kardesim bos kanallara para kazanma acmadan video koydugumuzda. eslesen,telif, unlem gibi sorunlar olusma durumlari olmuyo mu. hic denemedim daha once bu taktigi

hocam olusur tabiki ama en azından ünlemde azalma olcakdır sonucda normal kanala bile videoyu atıp para kazanmayı açmassak dolar gri olarak sabit kalıyor benim kanallarda öle oluyor ama ne zamanki doları açıyorum o video önce inceleniyor peşinden hemen ünlem oluyor yani para kazanma kapalı olması ünlemi ortadan kaldırır zaten ünleminde amacı ticari hakkını kanıtlayamadın tarzında bir uyarıdır

1 kanalda denicem bakalim. 1 ay abone kasiyim. sonrasinda Allah Kerim ;)

Kesinlikle çok önemli bir hususa değinmiş olduğunu belirtmekle birlikte, Spam çalışan arkadaşlarımız için faydalı olacağını düşünüyorum. Örneğin 4 gün önce açtığım kanal çok çok iyi gitmekle birlikte, o kadar önem veriyorum ki şu anda abone durumuna, gelen bütün yorumları kanalda kullandığım dil ile cevaplayarak abone olmalarını sağlıyorum. Ayrıca kanal açıklamalarını, fragman videoyu, yorumlara cevapları, aynı şekilde kanal logosu ve flayer'ini mümkün mertebe profesyonel olarak Photoshop'da hazırlayarak kullanıyorum. Öyleki özgün bir kanalı kopyalarak oluşturmama rağmen, gerçek kanaldan bir üye nereden bulmuş ise benim spam kanalı buluyor ve yorum yaparak yorumunda yeni kanalın çok hoş olmuş diye belirtiyor :).

Kesinlikle çok önemli bir hususa değinmiş olduğunu belirtmekle birlikte, Spam çalışan arkadaşlarımız için faydalı olacağını düşünüyorum. Örneğin 4 gün önce açtığım kanal çok çok iyi gitmekle birlikte, o kadar önem veriyorum ki şu anda abone durumuna, gelen bütün yorumları kanalda kullandığım dil ile cevaplayarak abone olmalarını sağlıyorum. Ayrıca kanal açıklamalarını, fragman videoyu, yorumlara cevapları, aynı şekilde kanal logosu ve flayer'ini mümkün mertebe profesyonel olarak Photoshop'da hazırlayarak kullanıyorum. Öyleki özgün bir kanalı kopyalarak oluşturmama rağmen, gerçek kanaldan bir üye nereden bulmuş ise benim spam kanalı buluyor ve yorum yaparak yorumunda yeni kanalın çok hoş olmuş diye belirtiyor :).

bence dogru yoldasın paylsıtgın içerik ne olursa olsun öncesinde çok alakasız bir yolla bile bence abone saglamak önemli

Bugün bunu düşünürken böyle bir konu açılmış olmasını tevafuk olarak yorumluyorum. Emeğine sağlık sevgili dostum.

Çok önemli bir detaya değinmişsin kardo : ) Ayrıca partnere girecekler için bir tavsiyede benden.Kanalınızı ne kadar özgüne çekerseniz(özgün içerik görünüm) o kadar büyük partnerlere girmeniz kolaylaşır.Ben Quizgroup Network'e geçen gün bir boş kanal soktum izlenmesi 300 400 falan : )))))

Çok önemli bir detaya değinmişsin kardo : ) Ayrıca partnere girecekler için bir tavsiyede benden.Kanalınızı ne kadar özgüne çekerseniz(özgün içerik görünüm) o kadar büyük partnerlere girmeniz kolaylaşır.Ben Quizgroup Network'e geçen gün bir boş kanal soktum izlenmesi 300 400 falan : )))))

zatenbence burdaki esas iş spame yönelikde değil bence özgün yapmak için ugrasanlar önce boş bir kanalda bu şekilde abone kasıp sorna o kanalı özgün videolarla donatmalı kardo :D

sorma kardo şimdi baktım düşündümde:D hakikaten çöp kanal gidi değil ama çabuk abone kasıcak kategoriler belirlenip bir süre o kanalda o şekilde çalışılıp sonrasında çok rahat özgün yapımına baslanır veya Vurkaç spam daha kolay yapılır:d

Nihat bize kızıyordur bunları milletin önünde niye söylüyorlar gibisinden :D sesli güldüm :D:D:D nerden geldi aklıma :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri