Youtubede Dert Bitmez

• Kullanıcı Hmzslymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Merhaba ben Hmzslymn yani para kazanamayan adam :)

Belki hatırlarsınız kaç defa brakmayı düşündüm ama tekrar tekrar denedim ve sonunda kategorimi buldum (üşengeçim video atmaya üşeniyorum yüklediğim çizgifilmin yeni bölümü çıktığında atıyorum) ama şimdiki derdim çok fazla para kazanmaya başladım Zoomin ödeme yapar mı sizce ? ve geçen ayın parasını aldıktan (alırsam) sonra partnerden çıkmalımıyım ?

Geçen Ay Toplam 788 $ Kazandım kesintiyle +500 $ olucak sizce o ödemeyi alıcakmıyım ?
Bu Ay1 Haftada 500 Dolar kazandım günde 100-120$ kazandırmaya başladı kanalım.
Telif hakkı yok (3-4 aydır kanalım var 1 telif hakkı bile gelmedi)

Kategori : Çizgifilm
Partner : Zoomin

Kazançlarım
Tam Boyut :
http://i.hizliresim.com/zR3pj6.pngEkli dosyayı görüntüle 1616

Show yapmanın ne alemi var burdaki kimse zoomin networkte çalışmıyor kimse bilemez alıp alamayacağını.

Zoomin'le ilgili bir konuda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam eğer, youtube bize ödeme yaparsa bizde size ödeme yaparız gibi birşey demişti.
Özel mesaj kutunuz dolu bu arada bir sorum olacaktı.

Show yapmak amacı ile açılmış bir konu olduğu ortada.Partnerin ödeyip ödemeyeceğini de sana kimse burda söyleyemez.

Arkadaşı çok daha önceden tanıdığım için show yapma gereği duyacağını sanmıyorum. Daha önce kazanamadığı için bırakmak istemişti. Bu çok normal... O forumun sonuna kadar okursanız arkadaşa birçok akıl fikir düşünceler beyan edildi. Şimdi demek ki meyvesini almaya başladı. Sorunu da uzunca dönem kazanamadı ve şu an kazancını elde edip edemeyeceği. Ön yargılı fikirler beyan etmeyelim lütfen.

Show yapmıyorum herkesin araştırırsa uğraşırsa para kazanabileceğini mesajını vermek istedim ve show yapmak bana birşey kazandırmaz ki benden 5-6 kat daha fazla kazanan kişiler var.
Çizgifilmden yüksek miktarda para alan biri var mı diye sormak için açmıştım konuyu neyse yöneticiler kapatabilir.

bilmeden etmeden nedir bu önyargı anlamadım gitti .... arkadaş uzun süre kazanamamış sabretmiş çalışmış kazanmış bunuda bizlerle paylaşmış... Anlamak mümkün değil bu önyargıyı sizlerdeki... tebrik ederim kardeşim devam et aynen güle güle harcamak nasip olsun ....

Hocam VDS aldım kaç tane video atıyor film atıyorum dizi atıyorum eşleşen falan takılıyor. Nasıl 1 haftada 800 $ kazanıyorsunuz anlamıyorum hocam :S

Youtube tarafindan ödeme bekletme gibi bir durum söz konusu olmazsa, zoomin öder diye düsünüyorum. Pek cok kazancim olmasada Zoomin'den 2 aydir ufak meblagda ödeme aldim. Bol kazanclar dilerim.

Veee.... Kazançların Sonu Çizgifilm Sahibi Videolara 4 Ay Sonra Telif Hakkı Yolladı Bakalım Zoomin Ödeme Yapıcak Mı :)

Veee.... Kazançların Sonu Çizgifilm Sahibi Videolara 4 Ay Sonra Telif Hakkı Yolladı Bakalım Zoomin Ödeme Yapıcak Mı :)
Canını sıkmak istemem dostum eskiden de böyle bir olay yoktu söylemek istiyorum ama son okuduğum yorumlara göre telifin geldiği ay ödemelere bloklama yapılıyor yani. Mayıs'da geldi de mi telif. Mayıs ayına blok geliyor ama Nisan'ı alabiliyorsun. Yani 13-14 gün olmuş sanırsam o 13-14 günlük kazancı alamayacaksın. Tamamen tahmin. En kötü ihtimal böyledir. Nisan'a bloke konulacağını hiç sanmıyorum

Canını sıkmak istemem dostum eskiden de böyle bir olay yoktu söylemek istiyorum ama son okuduğum yorumlara göre telifin geldiği ay ödemelere bloklama yapılıyor yani. Mayıs'da geldi de mi telif. Mayıs ayına blok geliyor ama Nisan'ı alabiliyorsun. Yani 13-14 gün olmuş sanırsam o 13-14 günlük kazancı alamayacaksın. Tamamen tahmin. En kötü ihtimal böyledir. Nisan'a bloke konulacağını hiç sanmıyorum

İnş yanılırsın :) Neyse sağlık olsun nisanın parasıyla bot alırım başka kategorilere yönelirim.
Tamda doğum günümde yedim telifi bana hediye yaptılar heralde :)
Ancak 4-5 yt video editörde yaptığım videolara ve 1. bölümden 10. bölümüne kadar telif yollamamışlar telif yollamadan silsem mi yoksa kalsın mı ?
Kalsa gelecek ay az birşey kazandırsalar o parayı alırımıyım ?

arkadaş güzel bir soru sormuş benim gibi partner de durum nedir diye merak eden arkadaşlar sorunun nereye gideceğini merak ediyor ama burada üç beş tane ergen var, millet bir kazanç konusu konuşsa "showdur, inanmayın" gibi kıskançlıkla hemen atlıyorlar. forum yöneticilerine sesleniyorum erotik filmler de 18 yaş sınırı olduğu gibi bu forumda da 18 yaş sınırı olsun.

Anima katiliyorum sana hatta artı 21 olmaliiiiiiiiiiiiiiiii !

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Allah Dahada Çok Versin Dostum :) Allah Kazanamayan Adamlarada Nasip Etsin :)

Kesinlikle katili yorum sana forum çoluk çocuk dolu

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

arkadaş güzel bir soru sormuş benim gibi partner de durum nedir diye merak eden arkadaşlar sorunun nereye gideceğini merak ediyor ama burada üç beş tane ergen var, millet bir kazanç konusu konuşsa "showdur, inanmayın" gibi kıskançlıkla hemen atlıyorlar. forum yöneticilerine sesleniyorum erotik filmler de 18 yaş sınırı olduğu gibi bu forumda da 18 yaş sınırı olsun.

İyide öyle sınır olsa ben burda olamam 16 yaşım var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri