Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güncel olmak için illa ki hergün bir video yüklemek gerekmez, videolarına gelen sorulara cevap veriyorsan, özel mesajları hızlı bir şekilde yanıtlıyorsan haftada bir yükleme yapsan da güncelsin demektir. Güncel olmanın kanala faydası çoktur mesela ben yeni ama kaliteli, özgün kanallara abone olmayı,desteklemeyi severim ama önümde birkaç kanal varsa en son yüklemesi 6 ay önce yapılmış yada yorumlara,sorulara cevap vermeyen kanal yerine günlük ya da haftada, 2 haftada video yükleyen, kanalıyla ilgilenen hevesli youtuberlerin kanallarına abone olurum kanallara abone olan deneyimli youtube üyeleri zaten genelde bu tarz düşünüp abone olur
Güncel olmak için illa ki hergün bir video yüklemek gerekmez, videolarına gelen sorulara cevap veriyorsan, özel mesajları hızlı bir şekilde yanıtlıyorsan haftada bir yükleme yapsan da güncelsin demektir. Güncel olmanın kanala faydası çoktur mesela ben yeni ama kaliteli, özgün kanallara abone olmayı,desteklemeyi severim ama önümde birkaç kanal varsa en son yüklemesi 6 ay önce yapılmış yada yorumlara,sorulara cevap vermeyen kanal yerine günlük ya da haftada, 2 haftada video yükleyen, kanalıyla ilgilenen hevesli youtuberlerin kanallarına abone olurum kanallara abone olan deneyimli youtube üyeleri zaten genelde bu tarz düşünüp abone olur
Ozel mesajlari derken nereyi kastettin .. yani varsa oyle bi kisim bilmiyorumda nerde acaba...
Hocam anlayamadm nasil yaniKanal günlük 30 k dan fazla izleniyorsa haftalık video atman ters tepebiliylor ben 2 defa bu sorunu yaşadım izlenimler yarı yarıya düşmüştü... sanırım süper herios çeken birisinin sürekli yeni kanal açması bu yüzden
Hocam anlayamadm nasil yani
Bndede sanki bole bisey olduhocam kanalına video atıyosun aradan 1 kaç hafta geçiyor kanal her gün daha fazla izlenme alıyor sonra üstüne bi video atıyosun hit ler yarı yarıya düşüyor
Benim başıma ilk geldinde dedim şanstır ama 2. olunca böyle bir kanıya vardım daha öncede birisi Super Herios kanalları neden bu kadar çok kanal açıyor
neden tek kanaldan devam etmiyor diye sormuştu..Konuya bir arkadaş Olayın izlenim kaybından kaynaklandını savunmuştu
Bndede sanki bole bisey oldu
Ozel mesajlari derken nereyi kastettin .. yani varsa oyle bi kisim bilmiyorumda nerde acaba...
hocam kanalına video atıyosun aradan 1 kaç hafta geçiyor kanal her gün daha fazla izlenme alıyor sonra üstüne bi video atıyosun hit ler yarı yarıya düşüyor
Benim başıma ilk geldinde dedim şanstır ama 2. olunca böyle bir kanıya vardım daha öncede birisi Super Herios kanalları neden bu kadar çok kanal açıyor
neden tek kanaldan devam etmiyor diye sormuştu..Konuya bir arkadaş Olayın izlenim kaybından kaynaklandını savunmuştu
Hocam benim kanalımda ilginç olan her video attığım da kanaldaki bir videom var onun görüntülemesi artıyor. Yeni attığım videolar 50-100 izlenim alıp kalıyor ama o video yükseliyor. Birde diğer kanalların videolarına yorum atmak azda olsa etki ediyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.