youtubede güncel olmanın faydası nedir ?

• Kullanıcı sahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

sahan

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtubede güncel olmak için ne yapabiliriz ve bunun kanalımıza faydası nedir ? izlenimde abone de gelirde vs ..

hocam güncel'den anladınız nedir ? Youtube'da güncel olmak 2-3 hafta bir video atmak yerine haftada 1 bazen 2 video yüklemek ve bunu sürekli olarak atlamadan yapmak

Güncel olmak için illa ki hergün bir video yüklemek gerekmez, videolarına gelen sorulara cevap veriyorsan, özel mesajları hızlı bir şekilde yanıtlıyorsan haftada bir yükleme yapsan da güncelsin demektir. Güncel olmanın kanala faydası çoktur mesela ben yeni ama kaliteli, özgün kanallara abone olmayı,desteklemeyi severim ama önümde birkaç kanal varsa en son yüklemesi 6 ay önce yapılmış yada yorumlara,sorulara cevap vermeyen kanal yerine günlük ya da haftada, 2 haftada video yükleyen, kanalıyla ilgilenen hevesli youtuberlerin kanallarına abone olurum kanallara abone olan deneyimli youtube üyeleri zaten genelde bu tarz düşünüp abone olur

Güncel olmak için illa ki hergün bir video yüklemek gerekmez, videolarına gelen sorulara cevap veriyorsan, özel mesajları hızlı bir şekilde yanıtlıyorsan haftada bir yükleme yapsan da güncelsin demektir. Güncel olmanın kanala faydası çoktur mesela ben yeni ama kaliteli, özgün kanallara abone olmayı,desteklemeyi severim ama önümde birkaç kanal varsa en son yüklemesi 6 ay önce yapılmış yada yorumlara,sorulara cevap vermeyen kanal yerine günlük ya da haftada, 2 haftada video yükleyen, kanalıyla ilgilenen hevesli youtuberlerin kanallarına abone olurum kanallara abone olan deneyimli youtube üyeleri zaten genelde bu tarz düşünüp abone olur

anladım hocam teşekkürler

Ozel mesajlari derken nereyi kastettin .. yani varsa oyle bi kisim bilmiyorumda nerde acaba...

yeni başlayan biri isen hergün 1 video mutlaka atman lazım güncellik acısından

Kanal günlük 30 k dan fazla izleniyorsa haftalık video atman ters tepebiliylor ben 2 defa bu sorunu yaşadım izlenimler yarı yarıya düşmüştü... sanırım süper herios çeken birisinin sürekli yeni kanal açması bu yüzden

Youtube da şöyle bir sistem var ne kadar video atarsan at kanalının maximum izleneceği bir seviye var bir zaman sonra o ortalamadan asla yukarı yada aşağıya inemiyorsun anca o ortalamayı yukarı doğru çıkartman lazım.

Kanal günlük 30 k dan fazla izleniyorsa haftalık video atman ters tepebiliylor ben 2 defa bu sorunu yaşadım izlenimler yarı yarıya düşmüştü... sanırım süper herios çeken birisinin sürekli yeni kanal açması bu yüzden
Hocam anlayamadm nasil yani

Hocam anlayamadm nasil yani

hocam kanalına video atıyosun aradan 1 kaç hafta geçiyor kanal her gün daha fazla izlenme alıyor sonra üstüne bi video atıyosun hit ler yarı yarıya düşüyor

Benim başıma ilk geldinde dedim şanstır ama 2. olunca böyle bir kanıya vardım daha öncede birisi Super Herios kanalları neden bu kadar çok kanal açıyor
neden tek kanaldan devam etmiyor diye sormuştu..Konuya bir arkadaş Olayın izlenim kaybından kaynaklandını savunmuştu

hocam kanalına video atıyosun aradan 1 kaç hafta geçiyor kanal her gün daha fazla izlenme alıyor sonra üstüne bi video atıyosun hit ler yarı yarıya düşüyor

Benim başıma ilk geldinde dedim şanstır ama 2. olunca böyle bir kanıya vardım daha öncede birisi Super Herios kanalları neden bu kadar çok kanal açıyor
neden tek kanaldan devam etmiyor diye sormuştu..Konuya bir arkadaş Olayın izlenim kaybından kaynaklandını savunmuştu
Bndede sanki bole bisey oldu

Ozel mesajlari derken nereyi kastettin .. yani varsa oyle bi kisim bilmiyorumda nerde acaba...

Elenia Pol Hocamın dediği gibi kontrol panelinize girin, topluluk kısmına tıklayın alt menülerde iletiler var orası Youtube'un özel mesaj bölümüdür size gelen özel mesajlar oraya düşer

Bu benimde dikkatimi çekti bir kanalımda hit alan günlük en kötü ihtimalle 2-3 k izlenen video bile yeni video yükleyince 1k ya falan düşüyor izlenmesi bu konuyu bilen üstadlar bizi aydınlatırsa güzel olur

Hocam benim kanalımda ilginç olan her video attığım da kanaldaki bir videom var onun görüntülemesi artıyor. Yeni attığım videolar 50-100 izlenim alıp kalıyor ama o video yükseliyor. Birde diğer kanalların videolarına yorum atmak azda olsa etki ediyor...

Hocam benim kanalımda ilginç olan her video attığım da kanaldaki bir videom var onun görüntülemesi artıyor. Yeni attığım videolar 50-100 izlenim alıp kalıyor ama o video yükseliyor. Birde diğer kanalların videolarına yorum atmak azda olsa etki ediyor...

Muhtemelen o videonuz benzer başlıkta ve benzer içerikli iyi izlenmiş bir videonun önerilen videolar sayasına indexlenmiştir oradan geliyordur. Analytic'e girin alt menüden trafik kaynaklarına tıklayın nereden, hangi videodan hangi siteden kaç izlenim gelmiş orada detaylıca yazar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri