YouTube'de Ortalama Ne Kadar Sürede 1000 Abone Olurum

Device Game

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar YouTube kanalım var eğitim içerikleri çekiyorum günden en az 1 video atıyorum ortalama ne kadar sürede 1k aboneye ulaşırım yanıtlarsanız sevinirim

İçeriklerin süresi, kullanıcıların kanalı yararlı bulması, abone olmaya değer bulması..

Düzenli içerik girerseniz ve beğenilirse 2 seneyi bulmaz hocam.

yorumunuz için teşekkür ederim şu youtube işini yapmak istiyorum 1000 abone 4000 saat biraz göz korkutuyo ama bildiğim kadarıyla düzenli içerik girince youtube videoları biraz daha öne sürüyormuş

yorumunuz için teşekkür ederim şu youtube işini yapmak istiyorum 1000 abone 4000 saat biraz göz korkutuyo ama bildiğim kadarıyla düzenli içerik girince youtube videoları biraz daha öne sürüyormuş

Düzenli olarak yaparsanız evet ama bence hedefi 1000 abone falanla sınırlamayın. Önce kaliteli içeriğe odaklanın. Zaten kaliteli içerik limiti falan geçer kolayca

Düzenli olarak yaparsanız evet ama bence hedefi 1000 abone falanla sınırlamayın. Önce kaliteli içeriğe odaklanın. Zaten kaliteli içerik limiti falan geçer kolayca

içerikler kaliteli olmadıktan sonra zaten 1000 abone de çok zor içeriklerimi elimden geldiğince kaliteli yapmaya çalışıyorum bu arada kanalıma isterseniz bakabilirsiniz kanal linki: https://www.youtube.com/channel/UCO_0kOZAhbZXka25rdaF1WQ

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:25 ----------

birde size birşey sormak istiyorum günde 2-3 içerik yayınlasam olurmu birisi günde birden fazla video yayınlanırsa kanala zarar verir diyordu

içerikler kaliteli olmadıktan sonra zaten 1000 abone de çok zor içeriklerimi elimden geldiğince kaliteli yapmaya çalışıyorum bu arada kanalıma isterseniz bakabilirsiniz kanal linki: https://www.youtube.com/channel/UCO_0kOZAhbZXka25rdaF1WQ

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:25 ----------

birde size birşey sormak istiyorum günde 2-3 içerik yayınlasam olurmu birisi günde birden fazla video yayınlanırsa kanala zarar verir diyordu

Ne zarar verirmiş?

Ben her gün 2 video yayınlıyorum son 10 aydır.

Aboneli kanal için konuşayım, 24 saatte yayınlanan maksimum 3 videonun bildirimi kullanıcıya gider. Sonrası gitmez.
ben zaten 1 veya 2 çekerim günde 3 video çekemem biraz zor gelir

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------

Aboneli kanal için konuşayım, 24 saatte yayınlanan maksimum 3 videonun bildirimi kullanıcıya gider. Sonrası gitmez.

3 tane video bana zor gelir anca günde 1-2 video çekebilirim

kanalın dolması lazım abone için ve içeriğin çok farklı ve ilgi çekiciyse ise 2 ayda 10k abone yapabilirsin.
Şu an gördüğüm kadarıyla 3 video var. Kalitesine bakmadım ama başlıklara göz gezdirdim.
Şöyle söyleyeyim karşılığı yok diye izlenir bu deme. Kitle ne arıyorsa onu izliyor ve youtube seçtiklerini keşfete sunuyor.
Ne kadar çok video o kadar şans demek
örnek verirsem benim 20 yüklediğim videodan 2 tanesi düzenli izleme alıyor ve işin gerçeği benim için bu çok yeterli. Yani ben bunu çektim izlenir diye düşünme.
Diğer kalanlar ise ayda izlenme 50-100 arası. how its çekiyorsan şu bir gerçek maalesef ne varsa çekilmiş. Önlerine geçmek için ya onları aşacaksın ya da reklam.
bir şeye çok özenirsin izlenmez ama keyfe keder saçma bir şey çekersin saçma bir şekilde izlenir.
Hep en çok umut ettiklerin izlenmiyor yani genelde.

seo yaparsanız, kapak resimleri iyi olursa olabilir. bide arada ads reklam verebilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri