Youtubede Oyuncak Kanalı :)

Paraya kıyıp haftasonu 10 tane alıp bi deneme çekimi yapayım bari

---------- Mesaj saat 18:21:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:18:19 civarında gönderildi. ----------

Bir de devekuşu yumurtası gibi büyük olanlar var onlar kimbilir kaç para.........

valla bulursam türkiyede o deve yumurtası gibi olanlardan alıcamda hiç görmedim :D işi büyüteyim yurtdışından getirrim :D

Toptan yumurta satılır, fakat Köy Yumartası.
:D

Arkadaşlar, bu yumurta videolarını yayınlayan yabancıların videolarını indirip yayınlasak olmuyor mu? Nerede araştırıp da telif gönderecekler bize? Hem videoları bazı yerlerinden kırpar, müziğini de değiştiririz. Resim önizlemeye de başka resimler koyarız. Ne sıkıntısı olabilir?

Arkadaşlar, bu yumurta videolarını yayınlayan yabancıların videolarını indirip yayınlasak olmuyor mu? Nerede araştırıp da telif gönderecekler bize? Hem videoları bazı yerlerinden kırpar, müziğini de değiştiririz. Resim önizlemeye de başka resimler koyarız. Ne sıkıntısı olabilir?

Dene hocam content id dolu adamlarda anında telifi çakıyorlar..ben diyorum özgün kanal açalım sen diyorsun spam :) ne diyeyim senin bileceğin iş kanalların kapanır kapanır sürünürsün en fazla..

Kardeşim uğraşmıssın emek vermişsin güzelde akıl etmişsin umarım kanalın tutar emeklerinin karşılığını alırsın yani :)

Kinder marka olanlar tanesi 2 TL. Oldukça pahalı ama yabancı kanal olacaksa bence Kinder almalı. BİM den alırsanız elin oğlu arar durur :D

Dediğim gibi büyük marketlere bak daha ucuza temin edebilirsin. Hatta bu işi sürekli yapmayı düşünüyorsan bölge dağıtıcılarıyla bile konuşabilirsin.

Fikir için sağolun hocam.Tutar inşallah kanalınız :)

ben ciddi giriyorum bu işe beyler :) partner düşünüyorum bakalım

5 kinder siparişi verdim pedere şimdi getiriyor olum çocuk musun diyor :D

ben ciddi giriyorum bu işe beyler :) partner düşünüyorum bakalım

5 kinder siparişi verdim pedere şimdi getiriyor olum çocuk musun diyor :D

hayırlı olsun :D sonumuz hayrola..

---------- Mesaj saat 21:21:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:20:47 civarında gönderildi. ----------

Fikir için sağolun hocam.Tutar inşallah kanalınız :)

Kardeşim uğraşmıssın emek vermişsin güzelde akıl etmişsin umarım kanalın tutar emeklerinin karşılığını alırsın yani :)

teşekkürler beyler inş :)

Hocam öncelikle hayırlı olsun.Caner sana da hayırlı olsun.Peder getirirken kim bilir neler düşünüyordur.''Çocukluğunu yaşatamadık mı biz bu çocuğa acaba'' :D

Güzel ve ileride getirisi olacak bir iş.Ama lütfen temiz adsense hesabınıza bağlayın bunu.Tek kanal ile çalışın.Yani bu kanalın dışında o adsense'e bağlayacağınız kanal olmasın.Olsa bile özgün kanal olsun.Benim de aklıma yattı aslında twitter,facebook desteğini de ayarlarım.Ama bi ay bekleyelim bakalım sizin kanallar ne alemde olacak :D

hocam tebrik ediyorum sizi. çok başarılı bir video olmuş. umarım istediğinizi kazanırsınız:)

Hocam öncelikle hayırlı olsun.Caner sana da hayırlı olsun.Peder getirirken kim bilir neler düşünüyordur.''Çocukluğunu yaşatamadık mı biz bu çocuğa acaba'' :D

Güzel ve ileride getirisi olacak bir iş.Ama lütfen temiz adsense hesabınıza bağlayın bunu.Tek kanal ile çalışın.Yani bu kanalın dışında o adsense'e bağlayacağınız kanal olmasın.Olsa bile özgün kanal olsun.Benim de aklıma yattı aslında twitter,facebook desteğini de ayarlarım.Ama bi ay bekleyelim bakalım sizin kanallar ne alemde olacak :D

aynen hocam yeni adsenseye bağladım ben bugün diğer adsensenin kanallarına bakarken farkettimki bütün para kazanmalar kapatılmış :D resmen ölümden dönmüş gibi birşey oldum şimdiki adsenseye 4 kanal bağlı hepsinide tek tek kontrol ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri