Youtubede Vİdeo İzleyemiyorum

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mixnewss

Kayıtlı Üye
Merhaba ARkdaslar an itibariyle inter hızımda problem yasamasamda netim hızlı olsada şuanda youtubeden 144p özellikde bile video açamıyorum donuyor yüklenmiyor bunun çözümü varmıdır ?

Bu sorunu bugün bende yaşıyordum ve sonra modeme res attım. Sanırım şuan sorun düzeldi gibi...

bende denedim ama düzelme yok baglantı hızını test ettim sorun yok tuhaf geldi valla

Şuan bir sorun var gibi kanal açamadım ağırlıktan

Giriliyor şu an kardeşim sorunsuz hd film dahi izleniyor

Aynı sorun bendede var. Modemi resetledim hiç birşey fark etmedi. Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba ARkdaslar an itibariyle inter hızımda problem yasamasamda netim hızlı olsada şuanda youtubeden 144p özellikde bile video açamıyorum donuyor yüklenmiyor bunun çözümü varmıdır ?

Aynen bende de öyle takılıp duruyo gıcık oldum

Arkadaşlar google ın sunucuları ile alakalı %90 herkeste olan bir problem yapacak birşey yok

Dns ayarlarını google dns yapın büyük ihtimalle düzelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri