Youtubedeki yavaşlık

saat 5 yada 6 gibi 250 mb lik bi video koydum saat 8 gibi %50 olduydu sonra %30lara düştü dışarı çıktım geldim anca %99 olmuş :D sanki atom parçalıyoz anasını satayım.

Bugün video yüklemek işkence 200mb bir video 3 saatte anca yüklendi. :(

çok bekletmiyor ama bendede sorun var.az önce 130 küsür mb dosyayı şak diye yükledi yani sorunsuz bi şekilde.sonra 28mb bi video attım,15dkde % 68 oldu ancak :)

3 gündür video yüklemeye çalışıyorum 2 saat sonra yüzde 20 felan oluyor sonra takılıyor bende iptal ediyorum

bence sorun ttnet 'dir gündüz daha berbat olan internet ile 70 video yükledim
dünyanın en kalitesiz internet hizmetini veren telekomdur. ve verdiği hizmettin kalitesizliğe bakmadan kotalarla kullanıcıları sınırlandırıyor. bu yavaşlığıda kullanıcıları frenlemek için yapıyor.

Son düzenleme:
Para kazanmaları açarken toplu işlem yaparken ki ağırlık düzeldi mi deneyen var mı beyler ?

Toplu Düzenleme ağırlığı hala devam ediyor, 29 da takılıyor dön babam dön

Türkiye lokasyonlu vdsden 2 saniyede yüklüyor.Ama pc den niye yüklemiyor 10 saatte anlamadım?

yüklemek sıkıntı değilde toplu işlem sıkıntı... 20 dakikadır işleniyor.. para kazanmalar açılmadı..

yüklemeyi felan geçtim ama para kazanmayı açamıyoruz 2 gündür koca firma nasıl düzeltemez biz reklam açmayınca onlarda para kazanıyorki bizden komisyon kazanıyorlar sonuçta

Toplu işlemler halen uzun uzun dönüyor, düzelmedi bir türlü, para kazanma açamıyoruz :/

son durum nedir?..............................

düzeldi mi beyler

şuanda video yöneticisinde toplu para kazanmayı açanlar yada toplu videoları gizliye yada herkese açık yapanlar, cevap verebilirmisiniz,
DÜZELDİ Mİ

Düzelme yok hala para kazanma yapmak bile artık çok zor oldu bu yavaşlıktan

beyler benim düzeldi bugün eski haline döndü dün video yükleyemiyordum 150 mb videoyu 6 saatte yükleyebildim bügün 30 dakikada yükledim para kazanmalarını da sıkıntısız açıyorum bugün düzeldi.

olley olley olley
şimdi test ediyorum, inşAllah dediğiniz gibi düzelmiştir

Sorun düzelmediyse para kazanmayı açmak için Soldaki Kanal>Para Kazanma Videolardan Para kazanma vs yazan buton ile bekleme olmadan 100-100 açabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri