Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yüklemede hala yavaşlık devam ediyormu sizdede? Youtube neden böyle birşeyi onarmadıki sabahtan beri sorun devam ediyor.
bir tek yükleme değilki oturum açma felanda aynı ya yenilik yada kıyım geliyor olabilir.
Yt başımıza muhtemelen yeni işler açacak hayra alamet değil gibi bu yavaşlık.
Videoyu %80 e kadar yükledi sonra başa sardı.
Yt başımıza muhtemelen yeni işler açacak hayra alamet değil gibi bu yavaşlık.
Videoyu %80 e kadar yükledi sonra başa sardı.
Sounun YT kaynaklı olduğunu sanmıyorum, turkcell ve vodafone ile youtube bağlandığımda sorunusuz video yükleyebiliyorum. TTNET ile işkence.
200 MB'lık dosyayı yüklemeye attım yaklaşık 1 saat sonra geldiğimde henüz %15 de olduğunu gördüm. Sayfayı hiç kapatmadan internet bağlantısını kestim vodafone vodem ile tekrar bağlandım, 10-15 dk da videonun tamamı yüklendi. TTNET bağlantım ile değişik tarayıcılar , değişik bilgisayarlarda denememe rağmen bir sonuç elde edemedim.![]()
sorun yt sunucularında sen karşıya video para kazanma aç ping yolluyorsun ama o işleme almıyor 6 saattir yt videoların para kazanması açmadı senin net 1gbit olsada farketmezSounun YT kaynaklı olduğunu sanmıyorum, turkcell ve vodafone ile youtube bağlandığımda sorunusuz video yükleyebiliyorum. TTNET ile işkence.
200 MB'lık dosyayı yüklemeye attım yaklaşık 1 saat sonra geldiğimde henüz %15 de olduğunu gördüm. Sayfayı hiç kapatmadan internet bağlantısını kestim vodafone vodem ile tekrar bağlandım, 10-15 dk da videonun tamamı yüklendi. TTNET bağlantım ile değişik tarayıcılar , değişik bilgisayarlarda denememe rağmen bir sonuç elde edemedim.![]()
Video yüklemesem vds de deneyecemde çok kasıyor. buna şu şekilde bi cevap verebilirim. Video indiriyorum normal sitelerden dünkü hızımla, torrent upload ediyorum yine aynı hızımla bi sıkıntı yok görmedim ttnet kullanıyorum bendeSounun YT kaynaklı olduğunu sanmıyorum, turkcell ve vodafone ile youtube bağlandığımda sorunusuz video yükleyebiliyorum. TTNET ile işkence.
Video yüklemesem vds de deneyecemde çok kasıyor. buna şu şekilde bi cevap verebilirim. Video indiriyorum normal sitelerden dünkü hızımla, torrent upload ediyorum yine aynı hızımla bi sıkıntı yok görmedim ttnet kullanıyorum bende
Vds ile deneyip cevap yazarsan sevinirim kardeş. ben birçok deneme yaptım bu kanıya vardım. yükleme işlemini dosya paylaşım sitelerine yaptım bir sıkıntı yok, fakat youtube a yaparken hız aşırı derece de düşüyor. Burdan yt'de sorun olduğu düşünülebilir.
Fakat ben aynı videoları;
*3g modemimle çok hızlı bir şekilde yükleyebildim.
*TTNET bağlantımla proxy değiştirerek yine çok daha hızlı bir şekilde yükleyebildim.
Ben sadece yaptığım denemeleri ve elde ettiğim sonuçları paylaşıyorum. konuyla ilgili araştırma yaptığınız takdirde 2012 yılında TTNET'in youtube kısıtlama getirdiğini, milletin aynı dertten muzdarip olduğunu görürsünüz. Umarım sorun kısa zamanda çözülür.
Vds ile deneyip cevap yazarsan sevinirim kardeş. ben birçok deneme yaptım bu kanıya vardım. yükleme işlemini dosya paylaşım sitelerine yaptım bir sıkıntı yok, fakat youtube a yaparken hız aşırı derece de düşüyor. Burdan yt'de sorun olduğu düşünülebilir.
Fakat ben aynı videoları;
*3g modemimle çok hızlı bir şekilde yükleyebildim.
*TTNET bağlantımla proxy değiştirerek yine çok daha hızlı bir şekilde yükleyebildim.
Ben sadece yaptığım denemeleri ve elde ettiğim sonuçları paylaşıyorum. konuyla ilgili araştırma yaptığınız takdirde 2012 yılında TTNET'in youtube kısıtlama getirdiğini, milletin aynı dertten muzdarip olduğunu görürsünüz. Umarım sorun kısa zamanda çözülür.
Sorun sanırım ara ara devam ediyo buraya yazdıktan sonra 3 video attım hiç bir sıkıntı olmadı şuanda 4. videoyu atıyorum çok yavaş.
Vds de denedim şuanda 350mb lık dosyayı max 30 sn yükledi gayet normal. Sanırım sizin dediğiniz gibi bir hata var hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.