Youtubedeki yavaşlık

YouTube dahil birkaç Google servisinde aynı yavaşlık söz konusu. Google sunucularından kaynaklı bir problemdir. En kısa zamanda çözülmesini ümit ediyorum. :(

Yüklemede hala yavaşlık devam ediyormu sizdede? Youtube neden böyle birşeyi onarmadıki sabahtan beri sorun devam ediyor.

Yt başımıza muhtemelen yeni işler açacak hayra alamet değil gibi bu yavaşlık.

Videoyu %80 e kadar yükledi sonra başa sardı.

Yt başımıza muhtemelen yeni işler açacak hayra alamet değil gibi bu yavaşlık.

Videoyu %80 e kadar yükledi sonra başa sardı.

Sounun YT kaynaklı olduğunu sanmıyorum, turkcell ve vodafone ile youtube bağlandığımda sorunusuz video yükleyebiliyorum. TTNET ile işkence.
200 MB'lık dosyayı yüklemeye attım yaklaşık 1 saat sonra geldiğimde henüz %15 de olduğunu gördüm. Sayfayı hiç kapatmadan internet bağlantısını kestim vodafone vodem ile tekrar bağlandım, 10-15 dk da videonun tamamı yüklendi. TTNET bağlantım ile değişik tarayıcılar , değişik bilgisayarlarda denememe rağmen bir sonuç elde edemedim. :confused:

Sounun YT kaynaklı olduğunu sanmıyorum, turkcell ve vodafone ile youtube bağlandığımda sorunusuz video yükleyebiliyorum. TTNET ile işkence.
200 MB'lık dosyayı yüklemeye attım yaklaşık 1 saat sonra geldiğimde henüz %15 de olduğunu gördüm. Sayfayı hiç kapatmadan internet bağlantısını kestim vodafone vodem ile tekrar bağlandım, 10-15 dk da videonun tamamı yüklendi. TTNET bağlantım ile değişik tarayıcılar , değişik bilgisayarlarda denememe rağmen bir sonuç elde edemedim. :confused:

hadi video upload ttnet kaynaklı

ya video yöneticisinde yapılan işlemlere nedemeli

60 videoyu gizliden herkese açık yapmak istedim

saatlerce sürdü

sorun kesinlikle ama kesinlikle youtub kaynaklı

sorun yt sunucularında sen karşıya video para kazanma aç ping yolluyorsun ama o işleme almıyor 6 saattir yt videoların para kazanması açmadı senin net 1gbit olsada farketmez

Video yüklemesem vds de deneyecemde çok kasıyor. buna şu şekilde bi cevap verebilirim. Video indiriyorum normal sitelerden dünkü hızımla, torrent upload ediyorum yine aynı hızımla bi sıkıntı yok görmedim ttnet kullanıyorum bende

Arkadaşlar, youtuba nasıl bildireceğiz bu durumu
herhangi bir mail adresi falan varmı youtubun

özgün çalıştığım kanalımda bugün bir video bile yükleyemedim malesef

Video yüklemesem vds de deneyecemde çok kasıyor. buna şu şekilde bi cevap verebilirim. Video indiriyorum normal sitelerden dünkü hızımla, torrent upload ediyorum yine aynı hızımla bi sıkıntı yok görmedim ttnet kullanıyorum bende

Vds ile deneyip cevap yazarsan sevinirim kardeş. ben birçok deneme yaptım bu kanıya vardım. yükleme işlemini dosya paylaşım sitelerine yaptım bir sıkıntı yok, fakat youtube a yaparken hız aşırı derece de düşüyor. Burdan yt'de sorun olduğu düşünülebilir.
Fakat ben aynı videoları;
*3g modemimle çok hızlı bir şekilde yükleyebildim.
*TTNET bağlantımla proxy değiştirerek yine çok daha hızlı bir şekilde yükleyebildim.

Ben sadece yaptığım denemeleri ve elde ettiğim sonuçları paylaşıyorum. konuyla ilgili araştırma yaptığınız takdirde 2012 yılında TTNET'in youtube kısıtlama getirdiğini, milletin aynı dertten muzdarip olduğunu görürsünüz. Umarım sorun kısa zamanda çözülür.

Vds ile deneyip cevap yazarsan sevinirim kardeş. ben birçok deneme yaptım bu kanıya vardım. yükleme işlemini dosya paylaşım sitelerine yaptım bir sıkıntı yok, fakat youtube a yaparken hız aşırı derece de düşüyor. Burdan yt'de sorun olduğu düşünülebilir.
*TTNET bağlantımla proxy değiştirerek yine çok daha hızlı bir şekilde yükleyebildim.

Ben sadece yaptığım denemeleri ve elde ettiğim sonuçları paylaşıyorum. konuyla ilgili araştırma yaptığınız takdirde 2012 yılında TTNET'in youtube kısıtlama getirdiğini, milletin aynı dertten muzdarip olduğunu görürsünüz. Umarım sorun kısa zamanda çözülür.

Sorun sanırım ara ara devam ediyo buraya yazdıktan sonra 3 video attım hiç bir sıkıntı olmadı şuanda 4. videoyu atıyorum çok yavaş.

Vds de denedim şuanda 350mb lık dosyayı max 30 sn yükledi gayet normal. Sanırım sizin dediğiniz gibi bir hata var hocam.

Sorun sanırım ara ara devam ediyo buraya yazdıktan sonra 3 video attım hiç bir sıkıntı olmadı şuanda 4. videoyu atıyorum çok yavaş.

Vds de denedim şuanda 350mb lık dosyayı max 30 sn yükledi gayet normal. Sanırım sizin dediğiniz gibi bir hata var hocam.

bizim derdimiz upload sorunu değil, siz yanlış anladınız sanırım
bu konunun açılış amacıda bu değil

biz şundan yakınıyoruz

diyoruzki video yöneticisinde videoları gizliye yada herkese açık yaparken
yada videoları para kazanmaya açarken
saatlerce videolar işlemde kalıyor

bizim sorunumuz bu ve bu konunun açılış amacı da bu

çoğumuz vds kullanıyoruz kendi netimizle upload falan yapmıyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri