Youtube'den 450Bin DOLAR!

• Kullanıcı Throck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
1 videoyla 450 bin dolar değil mi???
vay anasını sayın seyirciler!!!

Alakasi yok kendi kazanciyla, adam bir yerlere bagislamak icin para toplamis. Video da da tesekkur ediyor bagis yapanlara.

Bu youtube kazanci degil.Atik sularin temizlenmesi icin actigi bir yardim fonunda toplanan para..

abiler, adam devlet içinde devlet 14 milyon abonesi var... Türkiye de kaç web sitenın bu kadar abonesi var :D... yanı bir video yukluyor adam 14 milyon insana anında iletebiliyor...
7 milyon kişi anında video izlese, 400 bin tık alsa normal...bence adam yenı rekorlarda yapar kesınlıkle... pek yakında

---------- Mesaj saat 17:41:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:33 civarında gönderildi. ----------

Yav he he bağıştır o kesin. :) Yanlış anlama sözüm sana değil ona :P

dostum, senın şampuan videonu bu, adamlara gonder 400 bin hit alırlar :D ... aldıkları rekoru igale ederler ;) eheueueueueu

İnsan bunları görünce dahada hırslanıyor

abiler, adam devlet içinde devlet 14 milyon abonesi var... Türkiye de kaç web sitenın bu kadar abonesi var :D... yanı bir video yukluyor adam 14 milyon insana anında iletebiliyor...
7 milyon kişi anında video izlese, 400 bin tık alsa normal...bence adam yenı rekorlarda yapar kesınlıkle... pek yakında

dostum, senın şampuan videonu bu, adamlara gonder 400 bin hit alırlar :D ... aldıkları rekoru igale ederler ;) eheueueueueu

Adamın istanbul nüfusu kadar Abonesi var :D

He ya sorma benim videoyu atsam patlama yapar yapmasına da bize bir kuruş koklatmaz o dürzü :D

2.542.385.643 görüntüleme en kötü 1.000.000 $ yapar diye düşünüyorum. bi ara para kazanmadı tbmsi çok düşük diyorum ki mümkün değil. 450.000$ gibi sakız paralarından bahsetmeyelim :D

Olaya bak ya adam Teşekkür videosundan bile para kazanıyor :D

Yav he he bağıştır o kesin. :) Yanlış anlama sözüm sana değil ona :P

Bağış tabikide.
Para ona gitmiyor. Adsense kazancı olarak değil o. Yani olay bana para kazandırın bağış yapıcam değil.
Ordaki kazanç izlenme kazancı değil. Humble Bundle kazancı.
Yani o para pewdiepie in yanına bile yaklaşmadan humble bundle a gidiyor.

Humble Bundle bazen oyunları indirimli fiyattan satıyor ve bu paranın hepsi hayır a gidiyor. Bu konuda en ufak şüphe yok zaten.

Bağış tabikide.
Para ona gitmiyor. Adsense kazancı olarak değil o. Yani olay bana para kazandırın bağış yapıcam değil.
Ordaki kazanç izlenme kazancı değil. Humble Bundle kazancı.
Yani o para pewdiepie in yanına bile yaklaşmadan humble bundle a gidiyor.

Humble Bundle bazen oyunları indirimli fiyattan satıyor ve bu paranın hepsi hayır a gidiyor. Bu konuda en ufak şüphe yok zaten.

İyiymiş o zaman ya. Gerçi neler dönüyor ama her neyse. Açıklama için sağol. :)

Bana pek inandırıcı gelmedi. Adam bunu yapması için afedersiniz ama mal olması lazım. Çünkü bu görgüsüzlük ile 14 milyon abonenin belkide 3-4 milyonunu kaybedebilir. Bu bağış olabilir arkadaşların dediği gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri