Youtubeden Çok Para Kazanma Dersi

• Kullanıcı freekevin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bana verdiğiniz paraya size geri kat kat fazla döndüreceğim garanti.

Ben O kadar video paylaşmıyorum yazılımcı olduğum için elimde olan işlerimle uğraşıyorum.İsteyen arkadaşlara belirli bir ücret karşılığı gösterebilirim diye bu konuyu açtım.

Hocam önemli olan 40 TL değil. Siz bize edeceğiniz yardım süresi kadar video atıp kendiniz 30.000 TL kazanın ayoık. Onu anlatmaya çalıştım.

Sent from my iPad using Tapatalk

skype adresini editlermisin lütfen resmen takıma küfür ediyosun yönetimin gerekeni yapmasını önemle rica ediyorum cok rahatsız oldum suan

Hahaha :D al bak bende satıyorum bu sabah attım :P :D garantili sadece 90 TL cik

v2xv6.jpg

Hocam bana verdiğiniz paraya size geri kat kat fazla döndüreceğim garanti.

Ben O kadar video paylaşmıyorum yazılımcı olduğum için elimde olan işlerimle uğraşıyorum.İsteyen arkadaşlara belirli bir ücret karşılığı gösterebilirim diye bu konuyu açtım.

Zengin kardes madem para cok yada cok mesgulsen ucretsiz anlat forumda kanazamayanlar yararlansin. Eger yazilimdan para kazanamiyor olsan zaten isi gucu birakir youtube ile ugrasirsin. Gunde 50 video atsan boyle 500 liradan 1 ayda zengin oldun zaten.

oha birader yazilimci adam 5 liraya adult hikaye dbsimi satar?

Zengin kardes madem para cok yada cok mesgulsen ucretsiz anlat forumda kanazamayanlar yararlansin. Eger yazilimdan para kazanamiyor olsan zaten isi gucu birakir youtube ile ugrasirsin. Gunde 50 video atsan boyle 500 liradan 1 ayda zengin oldun zaten.

oha birader yazilimci adam 5 liraya adult hikaye dbsimi satar?

zevk meselesi kardeşim ben yazılım yaparak kazanmaktan,vaktimi onunla değerlendirmekten zevk alıyorum.
ihtiyacım için satmam gerekti.

ben 7 günde 260 dolar kazandım sonrada foruma anlattım bunun kazancı damı varmış :D

bende satıyorum :D

Forumun amacı bilgilerimizi / tecrübelerimizi paylaşmak herkes kazansın diye .. Sen önce bi kendi analytics den screen yolla da, bakalım her videon +10 000e varıyor mu :)

zevk meselesi kardeşim ben yazılım yaparak kazanmaktan,vaktimi onunla değerlendirmekten zevk alıyorum.
ihtiyacım için satmam gerekti.

Arkadas ihtiyacim var diyosun 1 hafta once alt tarafi. Gidip youtubeda 10 video atsan istedigin parayi cikartmistin zaten coktan, neyin kafasi bu? Istedigini satarsin o beni alakadar etmezde bos yere atip tutmaya gerek yok yani. Soyledigin kadar kazandirabilecek kapasitede olsan ya taktigi ucretsiz anlatirsin yada hic anlatmaz kendin kazanirsin. 40 lirayla napican?

Forumun amacı bilgilerimizi / tecrübelerimizi paylaşmak herkes kazansın diye .. Sen önce bi kendi analytics den screen yolla da, bakalım her videon +10 000e varıyor mu :)

yöntemimi 1videoda denedim ondada yaradı analytics'de görününce atarım.

---------- Mesaj saat 23:01:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:00:00 civarında gönderildi. ----------

Arkadas ihtiyacim var diyosun 1 hafta once alt tarafi. Gidip youtubeda 10 video atsan istedigin parayi cikartmistin zaten coktan, neyin kafasi bu? Istedigini satarsin o beni alakadar etmezde bos yere atip tutmaya gerek yok yani. Soyledigin kadar kazandirabilecek kapasitede olsan ya taktigi ucretsiz anlatirsin yada hic anlatmaz kendin kazanirsin. 40 lirayla napican?
Bu yöntemi bu hafta buldum zaten bende hocam fazla olmadı İlk denememde yaradı yöntem.

1 Video ile taktik satıyorsun oda iyi.
:D

Bir Adsense kazancını paylaş 20-30 günlükte ne kadar kazanıyorsun her zaman aynı taktik yiyecek mi?
Bunları bir gör sonra taktik satmaya çalış.
+ Yazılımcıysan Bot yazıp bot sat daha çok kazanırsın.

---------- Mesaj saat 23:01:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:00:00 civarında gönderildi. ----------

Bu yöntemi bu hafta buldum zaten bende hocam fazla olmadı İlk denememde yaradı yöntem.

E neye gore kazanma garantisi veriyosun? Tek sefer denemissin millet burda 1 aylik deneyip taktik satanlara guvenmezken 1 gunluk seye guvenmelerinimi bekliyosun?

1 Video ile taktik satıyorsun oda iyi.
:D

Bir Adsense kazancını paylaş 20-30 günlükte ne kadar kazanıyorsun her zaman aynı taktik yiyecek mi?
Bunları bir gör sonra taktik satmaya çalış.
+ Yazılımcıysan Bot yazıp bot sat daha çok kazanırsın.

yapıyorum zaten bot bitti ama henüz test aşamasında.

Konuyu kilitliyorum bir daha böyle şeylerle uğraşırsan affetmem ufaklık!

ben bu tür seyleri anlayamıyorum . ben eğer günde yüzlerce lira kazanabiliyorsam 20-30 tl için onlarca kişiyle uğraşmam. Eğer bir sey biliyorsam bunu hayrına forumda paylasırım. gercekten bir taktiği olan adam bunu para ile satıp yüz kişiye bu taktiği satıp 1000 lira kazanayım demez. bununla uğraşmak istemez. zaten o kazanacağı parayı 2-3 günde normal sartlarda kazanır. eğer biraz yardımsever ise forumda konu acar herkes faydalanır. muslere abimziin yaptığı da tam olarak bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri