Youtubeden Çok Para Kazanma Dersi

• Kullanıcı freekevin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7- Forumda "Kazanc taktigimi paylasacagim","Su gun acikliyacagim","Skype'de Taktigimi Acikliyorum" gibi mesajlar konular yasakdir.Bu tur konulari acacaksaniz tek bir konu acip,ya paylasirsiniz yada hic bu tur konular acmassiniz.
Bu kural ihlalinde 7 Gun forumdan uzaklastirma alacaksiniz.

Sizi sadece uyarıyorum bu konuda ve eleştirel yorumlara daha ince yaklaşmanızı öneriyorum.Tartışmaya varacak konuşmalarda konuyu kilitleyeceğimi hatırlatır saygılarımı sunarım.

Edit: Mesaj sayınıza diikkat etmemiştim 100 mesaj altı ya da ticaret puanı olmayan üyelerimizin satış konusu açması yasaktır.Saygılarımla..
[MENTION=1523]mNote[/MENTION]

ben burda gelmişim konu açıyorum gelen geçen herkes kötülüyor konuyu dengesiz dengesiz yorumlar benim kimseyle bir derdim yok beni sinirlendiren herkesin kendini birşey zannedip küçümsemesi alan alır almayan almaz kardeşim.

Bak kardeşim.

Tamam bir yöntem bulmuşsun incelemişsin yapmışın. Bunu kaç videoda başardın ?
Farz edelim ki 50 videoda bunu başardın. günlük en az 10 k izlenim aldın. Sana getirisi ne oldu ? Görsel olarak göstermek gerekli. Diyelim ki bu bilgiyi satmak istiyorsun, Referansın var mı ? Bunlar kişilerin görmek istedikleri şeyler.

Sen 1 videoda bunu yaptığını belirtmişsin. Ve 1 günde 7-8 K izlenim almışsın. Referansta yok, ekstradan 1 videoda bunu yapmışsın. Hadi her şeyi geçtim. Dengeli veya dengesiz yorumlar fark eder mi ? Sen bir satıcısın, her şeyi alttan alıp, düzgün bir şekilde cevaplaman gerekmektedir. Burada yanlışın var.

İnsanlar cevaplarını almak istediği sorular sorar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri