Youtube'den Kazandığı Parayla Yatırım Yapan Var Mı?

JaquestTeam

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, youtubedan şuanda çok şükür kendime yetecek kadar kazanıyorum ama malum git gide zorlaşıyor ve yarını yok bu işin. Kazandığım parayla bir iş kurmayı düşünüyorum e ticaret olabilir veya başka birşey. Merak ettiğim aramızda youtubedan para kazanıp kendi işini kuran var mı düşüncelerinizi merak ediyorum.

Aylık 5 hane kazanabiliyorsan iş kurma aşamasına zaman içerisinde gelirsin.1-2 bin TL ile olcak işler değil.
Yaz bitince düşünüyoruz bir kaç arkadaş..

Aylık 5 hane kazanabiliyorsan iş kurma aşamasına zaman içerisinde gelirsin.1-2 bin TL ile olcak işler değil.
Yaz bitince düşünüyoruz bir kaç arkadaş..
Biliyorum hocam zaten 1-2 bin lira ile iş kurulmaz baya fazla bütçe ayırdım, bizde yazın bir iki arkdaş ortak düşünüyoruz. Eğer yapan varsa ve görüşlerini yazarsa çok iyi olur.

Kazanmaya başlarsam inşallah kafamda yatırım düşüncelerim var

Son düzenleme:
Uzun vade düşünürseniz yt kazançlarımı petrol hisseleri ve bikaç temettü dağıtabilecek sağlam firmaların hisselerine yatırıyorum tavsiye ederim size de

Uzun vade düşünürseniz yt kazançlarımı petrol hisseleri ve bikaç temettü dağıtabilecek sağlam firmaların hisselerine yatırıyorum tavsiye ederim size de
Hocam Petrol hisseleri benimde aklımda, hangi site üzerinden yatırım yaptınız acaba?

potansiyeli olan yerlerden arsa alınabilir. 100 milyara arsa alıp 2-3 trilyona satanlar oluyor onun gibi mesela.

valla bende ortak olarak şöyle yt işi bittiği zaman devamlı para kzanbilceğim bi şeyler arıyorum yatırım olarak az olsun öz olsun devamlı olsun ama

Biliyorum hocam zaten 1-2 bin lira ile iş kurulmaz baya fazla bütçe ayırdım, bizde yazın bir iki arkdaş ortak düşünüyoruz. Eğer yapan varsa ve görüşlerini yazarsa çok iyi olur.

yaşadıgın şehir metropollerden biri değilse veya köyünde paraylada olsa yapıcagın yatırımın basına dikeceğin adam varsa ceviz fidanı dik derim hocam hem devlet destekli hem arazin olmus olur hemde ilk 10 yıldan sonra verim vermeye baslayan ceviz agacı normal şartlarda bakımı düzgün olursa ortalama 150-200 yaş arası yaşıyor İstanbul gülhane parkında Cumhuriyetten daha yaşlı bir sürü ceviz agacı var mesela:D

dediğim gibi alıcagın fide ortalama 2 yaşında olur fideler 10 yaşına gelince agaç olarak verimli meyve vermeye başlar 10 yaşındaki agacın ortalama ceviz verimi sana agaç başı 30 kilo civarı olur kabuklu cevizin üreticinin sattıgı fiyat ortalama 5-6 tl arası değişiyor.

Örnek vericek olursak aşagıdaki tarzda bir tarla alıp
EDİRNR HAVSA ŞERBETTAR KÖYÜNDE 50250 M2 YATIRIMLIK TARLA - Satılık Arsa İlanları sahibinden.com'da - 212735807
bu işe girebilrsin.

1 .dönüm tarlaya ortalama 16 tane ceviz fidanı dikilmesi gerekli yukarıdaki arazi 50 dönüm senin 800 adet fidan dikmen gerekli
Maliyet:200 000 tl arsa parası
Tanesi 15 liradan 800 fidan 12 000 TL bu rakamın yaklasık yüzde 60ını devlet veriyor teşvik için
birde bir aile için yer yaptın o ailede bu bahçenin korunmasını sagladı desek en fazla 25 000 o ailenin yasıyacagı evi yaptırman tutar
Aylık 1500 tl masrafı olsa o ailenin sana ortalama yıllık 12 bin tl işçi masrafın olur 8 yılda toplam 96 bin tl her yıl zam yapsan en fazla 130 bin tl işçi masrafın olur toplarsak tam olarak

200k+130k+12k toplam 342K gibi bir süreç 8 yıllık masrafın olur bunun dışında orman ağacı oldugu için ceviz devlet ilaçlama ziraat mühendisi vs zaten saglıyor sana

8 Yıl sonra Yıllık Gelirin Şuanki Fiyatlara göre:D

800 agacın olmus olucak hepsi ortalama olarak 30 kg ceviz verse sana 30*800 24000kg ceviz yapar buda 24 ton ceviz yapar 8 sene sonra 5 tl olan cevizin fiyatı en kötü 8 tl olur desek ki bu artışı ziraat mühendisleriyle birlikde konusup tartısman lazım

24000kg *8TL:192,000 Tl yapar Bunun toplama makinesi var ortalama 13-14 bin tl günlük işçilerde 75 tl falan 10 kişi tutsan 1 haftada ürünü toplarsın yıllık masrafın toplamak için 5250 Tl işçi masrafın 750 Tlde mazot masrafın olsa 6000 Tl yapar +18 binde normal işçinin maaşı desek o yılki 24 bin tl mahsulün yeni yaş cevizlerin tutarıda 10 bin desek onlarıad düşsek 34 bin tl masraf çıkar

192k-34k:D158k Tl yıllık kar kalır bu her sene artar çünkü seneler arttıkça yaş ceviz oranın ve agaçların verdigi meyve oranı artıcakdır haliyle işçi masrafları sana koymamaya baslar.

158/12 olarak maaş gibi düşünürsende aylık gelirin ortalama 13k tl civarı olur

tek tavsiyem ortak iş açmayın :)

bir kişi 1 'dir hocam 2 kişi 11 3 kişi 111 hükmündedir... yatırım da örnek veriyorum senin elinde 30k olsun benim elimde de 30k ve bi arkadaşın elinde de 30k olsun 90k değerinde bi daire alır 450 tl kira alabiliriz aylık 150 tl çalışmadan gelir elde edersin ayrıca her sene paran 9-10k min. değer kazanır... bişeyler yapmak hiçbişey yapmamaktan her zaman daha iyidir. bankada mesela para tutma hesabında hisseler al her ay 1-2 lot alsan zaten hisseler zamanla değerleniyor.. paran senin için çalışsın sen para için değil. yanlış anlama fikir beyan ediyorum

3v mi aldiniz ortak mi oldunuz nedir bu eminevim;)

eminevimde faizsiz ev sahibi olmanın bir yolu hocam burdaki faizsiz kelimesi aslında tartısılır ama banka fiyatlarından daha uygun fiyatlara geldiği kesindir genellikle aile yanında oturup evlenene kadar bir evim olsa diye bu işe giren çok arkadasım oldu ev kendilerine çıkınca evlendiler genelde elinde peşinatın varsa görevlilerle görüşüp peşinatı onlara verdiğin için evin sana daha erken çıkma şansını artıtırlar.

Eminevimde alınan paralar Genelde Yüzde 4 gibi bir organizasyon payı vardır taksitleri ödeyemesseniz bile bu parayı geri alamassınız veya çıkıcam bu sistemden derseniz bu parayı geri vermezler buda 200k tlilik bir evi almaya niyetlenip aylık çekilişlere katılmanız için verdginiz paranın ortalama 8-9k tlsidir.

bu parayı verirsiniz her ay çekilişle birileri ev sahibi oluyor derler taksitlerin yarısı kadar sürede herkes ev sahibi olmus olur mesela 10 yıllık taksite girerseniz 5.yılın sonunda sizle birlikde o çekilişe katılan herkese o evler teslim edilmiş olur.

evini erken alanlar çekilişi erken çıkanlar kira yardımı adı altında fazladan para ödemek zorunda kalırlar bu parada öle azımsancak bir para değil aslında en kötü ihtimalle aylık 900 öderken eve geçtginiz ve artık kira ödemiceğiniz için bu rakam hemen hemen 1400 tlyi buluyor.

Ben 200 bin tlilik bir ev için görüşmeye gittiğimde ev bana çıkana kadar 880 tl çıktıkdan sonra 2240 tl ödemek zorunda oldugumu sölediler iyide ben aylık 1440 tl kira ödemiyorumki diyincede o yüzden peşinatlı evlere bakarsanız daha iyi olur tarzında konusmuslardı bende teşekkür ettim çıktım ofislernden

eminevimde faizsiz ev sahibi olmanın bir yolu hocam burdaki faizsiz kelimesi aslında tartısılır ama banka fiyatlarından daha uygun fiyatlara geldiği kesindir genellikle aile yanında oturup evlenene kadar bir evim olsa diye bu işe giren çok arkadasım oldu ev kendilerine çıkınca evlendiler genelde elinde peşinatın varsa görevlilerle görüşüp peşinatı onlara verdiğin için evin sana daha erken çıkma şansını artıtırlar.

Eminevimde alınan paralar Genelde Yüzde 4 gibi bir organizasyon payı vardır taksitleri ödeyemesseniz bile bu parayı geri alamassınız veya çıkıcam bu sistemden derseniz bu parayı geri vermezler buda 200k tlilik bir evi almaya niyetlenip aylık çekilişlere katılmanız için verdginiz paranın ortalama 8-9k tlsidir.

bu parayı verirsiniz her ay çekilişle birileri ev sahibi oluyor derler taksitlerin yarısı kadar sürede herkes ev sahibi olmus olur mesela 10 yıllık taksite girerseniz 5.yılın sonunda sizle birlikde o çekilişe katılan herkese o evler teslim edilmiş olur.

evini erken alanlar çekilişi erken çıkanlar kira yardımı adı altında fazladan para ödemek zorunda kalırlar bu parada öle azımsancak bir para değil aslında en kötü ihtimalle aylık 900 öderken eve geçtginiz ve artık kira ödemiceğiniz için bu rakam hemen hemen 1400 tlyi buluyor.

Ben 200 bin tlilik bir ev için görüşmeye gittiğimde ev bana çıkana kadar 880 tl çıktıkdan sonra 2240 tl ödemek zorunda oldugumu sölediler iyide ben aylık 1440 tl kira ödemiyorumki diyincede o yüzden peşinatlı evlere bakarsanız daha iyi olur tarzında konusmuslardı bende teşekkür ettim çıktım ofislernden

direk taksitle ev satmıyorlar anladığım kdarıyla

direk taksitle ev satmıyorlar anladığım kdarıyla

evi direk teslim almak istersen kendi projeleri oluyor onlardan elde edebilrsin beylikdüzü taraflarında sanırım bir projeleri var evler hazır değil mesela ev teslimatına 1 sene kala ödemeye baslıyorsun peşinatsız 1 sene sonra evii teslim ediyorlar tabiki piyasa fiyatına göre yüksek oluyor:D

ama banka gibi ben bu evi gördüm bu evi almak istiyorum diyip kredini çekip direk evi alabilcegin bir sistem mevcut değil

'200 bin tlililk bir ev alıcagını düşün elindede peşin 100 bin tl oldugunu düşün bunu versen bile sana sadece 1 yıl içersinde çıkartırız evinizi diceklerdir şu tarih bu tarih veya hemen teslim olarak satısları yok bildigim kadarıyla

Ben Bir Kaç Ay İçerisinde 50-60 Binlik Yatırımla playstation Salonu Kurmayı Düşünüyorum...

Hocam bu benim de aklımda . Mersin'de playstation salonu çok az sayıda bulunuyor , güzel bir yere açarsam tutacağına inanıyorum :D En azından forumda ki Mersin'liler gelse aç kalmam :D Mübarek ne Mersin'li var forumda :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri