özgün kanala yatırım yaptım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne zaman yaptınız hocam? Ve karşılığını yavaş yavaş alabiliyor musunuz?özgün kanala yatırım yaptım.
nasıl hiç yatırımınız olmaz benim bile 300k param var çok şükür. daha yatırım yapmadım ama artık youtubedan kazanan olduğunu sanmıyorum. akarken doldurmak gerekirdi. aylık kazancım 6 haneye yaklaşıyorken bitiverdi buna da şükür.
o paraya ben mantıklı iş benim olsa o kadar para topraktan ev alırım onra atarım misal 100k ye ev alıyorsun topraktan 1- 1,5 yıl arası bitiyor geri evi 150k ye satıyorsun .. Bu şekilde alıp alıp satarsan 3-5 yıla kadar 300k, 1m olur
evet yapılacak en iyi işleden biri. benimde aklımda bu iş babam alıp satıyor ama müteahhitler batık şuaralar parayı alıp işi yarım bırakanlar var.
Ne zaman yaptınız hocam? Ve karşılığını yavaş yavaş alabiliyor musunuz?
3 Yıllık konuyu hortlatsam ne olur ki acaba ?Konudaki bütün yorumları okudum. Konuya yorum yapan bir kaç kişiyede mesaj attım. Bu konuya yorum yazan kimler hedeflerini gerçekleştirebildi ?
tam yatırım için plan yapmaya başlamıştım ki para kazanmalar gitti.
Bi arkadaş bana mesaj atmış ben eminevim yatırımını yaptım arkadaşlar
Enerji hissesi aldım 9 tane 200 tl getiriyo 1 tanesi her ay 1800 akıtıyolar
2 senede bir de zam yapacaklar. Kasım ayında tam 2 yıl oluyo bakalım zam gelince bi hortlatırız % kac zam geldi diye
yok spam sayılmaz ama içeriği bana ait olmayan görüntülerden mixler, top10 vb şeklindeydi ve 11 yıllık kanal bugüne kadar sorunsuz gitmişti.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.