Youtube'den Kazandığı Parayla Yatırım Yapan Var Mı?

yaşadıgın şehir metropollerden biri değilse veya köyünde paraylada olsa yapıcagın yatırımın basına dikeceğin adam varsa ceviz fidanı dik derim hocam hem devlet destekli hem arazin olmus olur hemde ilk 10 yıldan sonra verim vermeye baslayan ceviz agacı normal şartlarda bakımı düzgün olursa ortalama 150-200 yaş arası yaşıyor İstanbul gülhane parkında Cumhuriyetten daha yaşlı bir sürü ceviz agacı var mesela:D

dediğim gibi alıcagın fide ortalama 2 yaşında olur fideler 10 yaşına gelince agaç olarak verimli meyve vermeye başlar 10 yaşındaki agacın ortalama ceviz verimi sana agaç başı 30 kilo civarı olur kabuklu cevizin üreticinin sattıgı fiyat ortalama 5-6 tl arası değişiyor.

Örnek vericek olursak aşagıdaki tarzda bir tarla alıp
EDİRNR HAVSA ŞERBETTAR KÖYÜNDE 50250 M2 YATIRIMLIK TARLA - Satılık Arsa İlanları sahibinden.com'da - 212735807
bu işe girebilrsin.

1 .dönüm tarlaya ortalama 16 tane ceviz fidanı dikilmesi gerekli yukarıdaki arazi 50 dönüm senin 800 adet fidan dikmen gerekli
Maliyet:200 000 tl arsa parası
Tanesi 15 liradan 800 fidan 12 000 TL bu rakamın yaklasık yüzde 60ını devlet veriyor teşvik için
birde bir aile için yer yaptın o ailede bu bahçenin korunmasını sagladı desek en fazla 25 000 o ailenin yasıyacagı evi yaptırman tutar
Aylık 1500 tl masrafı olsa o ailenin sana ortalama yıllık 12 bin tl işçi masrafın olur 8 yılda toplam 96 bin tl her yıl zam yapsan en fazla 130 bin tl işçi masrafın olur toplarsak tam olarak

200k+130k+12k toplam 342K gibi bir süreç 8 yıllık masrafın olur bunun dışında orman ağacı oldugu için ceviz devlet ilaçlama ziraat mühendisi vs zaten saglıyor sana

8 Yıl sonra Yıllık Gelirin Şuanki Fiyatlara göre:D

800 agacın olmus olucak hepsi ortalama olarak 30 kg ceviz verse sana 30*800 24000kg ceviz yapar buda 24 ton ceviz yapar 8 sene sonra 5 tl olan cevizin fiyatı en kötü 8 tl olur desek ki bu artışı ziraat mühendisleriyle birlikde konusup tartısman lazım

24000kg *8TL:192,000 Tl yapar Bunun toplama makinesi var ortalama 13-14 bin tl günlük işçilerde 75 tl falan 10 kişi tutsan 1 haftada ürünü toplarsın yıllık masrafın toplamak için 5250 Tl işçi masrafın 750 Tlde mazot masrafın olsa 6000 Tl yapar +18 binde normal işçinin maaşı desek o yılki 24 bin tl mahsulün yeni yaş cevizlerin tutarıda 10 bin desek onlarıad düşsek 34 bin tl masraf çıkar

192k-34k:D158k Tl yıllık kar kalır bu her sene artar çünkü seneler arttıkça yaş ceviz oranın ve agaçların verdigi meyve oranı artıcakdır haliyle işçi masrafları sana koymamaya baslar.

158/12 olarak maaş gibi düşünürsende aylık gelirin ortalama 13k tl civarı olur

hocam ne yaptın sen ya :D üşenmeden okudum bir ara korktum ben borçlu cıkıcam diye :D

aklın da bulunsun mutlaka bilgin vardır ama genede ziraat müdürlüğünden veya tarım köy işlerinden toprak analizi yaptır hocam masrafı çok bişi değil ama ceviz ekiceksen topragın analizini yapıyorlar ve en uygun hangi türden ceviz ekmek gerekir onu söylüyorlar riske girmemiş kaliteli ürün çıkarmıs olursun toprakdan

Hocam kendim köyde büyüdüm,tarım işini anlarım üniversite bitene kadar,karpuzundan, domatesine,elmasından üzümüne kadar üretimini yaptık babamla,ceviz için ziraat mühendisi teyze oğlu,hayvancılık için veteriner kayınçom mevcut ikisi de ilçe tarımda konuştuk anlaştık :) diyeceksiniz nereden aklınıza geldi şehirden ne kadar uzak olursam o kadar mutluyum amacım sadece yatırım değil bir az da mutlu yaşamak :)

hocam ne yaptın sen ya :D üşenmeden okudum bir ara korktum ben borçlu cıkıcam diye :D

nasıl yani borçlu çıkıcam derken anlamadım hocam :D

---------- Spam Engelliyici 12:51 ---------- Önceki Mesaj 12:48 ----------

Hocam kendim köyde büyüdüm,tarım işini anlarım üniversite bitene kadar,karpuzundan, domatesine,elmasından üzümüne kadar üretimini yaptık babamla,ceviz için ziraat mühendisi teyze oğlu,hayvancılık için veteriner kayınçom mevcut ikisi de ilçe tarımda konuştuk anlaştık :) diyeceksiniz nereden aklınıza geldi şehirden ne kadar uzak olursam o kadar mutluyum amacım sadece yatırım değil bir az da mutlu yaşamak :)

hayırlı olsun abi sen benden daha iyi anlarsın burası nasıl tam fırsatlık mekan değilmi tamam parası çok büyük ama arazide 10 numara 5 yıldız:D
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...5-donum-satilik-tarim-arazisi-211778876/detay

hayırlı olsun abi sen benden daha iyi anlarsın burası nasıl tam fırsatlık mekan değilmi tamam parası çok büyük ama arazide 10 numara 5 yıldız:D
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...5-donum-satilik-tarim-arazisi-211778876/detay

yok yani hocam öyle bir hesap yapmışsın ki kafam karıştı kım kıme para verıyor ne kadar verıyor felan dedim :D Meslek nedir hocam senin :D işletme, ekonomi felanmı :D

yok yani hocam öyle bir hesap yapmışsın ki kafam karıştı kım kıme para verıyor ne kadar verıyor felan dedim :D Meslek nedir hocam senin :D işletme, ekonomi felanmı :D

ehehe şimdi anladım hocam işletme okudum ama bitiremedim okulu geri döndüm hocam ailevi nedenlerden dolayı şimdide sadece youtube işinde çalışıyorum :D

hocam kafa zehir nasıl bitiremedin :D

balıkesirdeydi okul dönüp çalışmam gerekiyordu öyle yaptım bende:D ama bunlarıda okuldan ögrenmedim hocam meraklıyımdır birde böyle bugünü yarını belli olmayan youtube gibi bir mecradan enteresan paralar kazanan kişileriz burdan kazandıgımız paraları esnaflık yapmak dükkan açmak gibi riskli işlere sokmak yerine böyle daha saglamcı işleri düşünüyorum hep:D

255 dönüm gidip görmek lazım desem yeridir bir de tamamı tapulu mu bunu da bilmek gerek,hazine arazisini de araya sıkıştırmış olabilirler su var diyor,dönümü 4000 lira fazla gibi geldi bana :) yazını kışını iyi bilmeli :)

Bim, oto yıkama, restaurant, kafe, para arttırkca Franchising düşünülebilir örn: bayram efendi osmanlı kahvecisi, benzin falan her şey paraya göre

balıkesirdeydi okul dönüp çalışmam gerekiyordu öyle yaptım bende:D ama bunlarıda okuldan ögrenmedim hocam meraklıyımdır birde böyle bugünü yarını belli olmayan youtube gibi bir mecradan enteresan paralar kazanan kişileriz burdan kazandıgımız paraları esnaflık yapmak dükkan açmak gibi riskli işlere sokmak yerine böyle daha saglamcı işleri düşünüyorum hep:D

MaşALLAH hocam bi işe girmeye kalkarsam artık sıze danısırım :D

gayrimenkule yatırım yapıyorum yakın zamanda e-ticarete yönelicem, şimdilik böyle bir maden varken başka iş yapmak zaten saçma :)

Bağ bahçe tarla alın hocam toprak her zaman iyidir 30 binlik yer aldık 4 ay önce şimdi 120-150 bin tl ediyor tabi daha sezon açılmadı

Hocam Petrol hisseleri benimde aklımda, hangi site üzerinden yatırım yaptınız acaba?
türkiyede herhangi bi bankadan yatırım hesabı açtıktan sonra petrol, altın ve uzun vadeli istediğiniz hisseyi alabilirsiniz sunuda söyleyim 5 yıllık kendi çapımda borsa oynayan birisi olarak borsaya yatırım yapıyosanız eger bence en az 10 yıl o paraya dokunmamanız gerekirki güzel bi gelir elde edebilesiniz...

ruzgar-ve-gunes-enerji-si.jpg

Rüzgar ve Güneş Enerjisi İle Elektrik Üretip satmak

ilerde yapacağım proje bu.

cok pahalı falan diyolar böyle sistemlere hocam hiç araştırdınızmı ?

ruzgar-ve-gunes-enerji-si.jpg

Rüzgar ve Güneş Enerjisi İle Elektrik Üretip satmak

ilerde yapacağım proje bu.

Hocam konu ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim bir arkadaşım ile birlikte güneş enerjisi tarlası oluşturup devlete satma konusu ile ilgili konuştuğumuzu hatırlıyorum bizimde düşüncelerimiz var devlet yer için destek sağlıyor diye biliyorum fakat iş direkt üretim olduğu için belli bir miktarda sermaye göstermen gerekiyor işi geliştirmek ve büyütmek için de devlet destek sağlıyor ama mesele bu proje ile ilgili adım atmak için sermayeyi oluşturmak buda tabii şuan için bizim harekete geçmemize engel. Sanırım güneş enerjisi panellerinin ömrü 20 yıl tam emin olmamakla beraber 3 yıl sonunda yatırdığın parayı kazanıyor geri kalan yıllarda kar elde ediyorsun.

web sitesi ve mobil uygulamalara yönelmeyi planlıyorum fakat bir ömür internetten para kazanılmaz kazancı somut bir şeylere aktarmak gerek; dükkan, toprak, daire vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri