Youtubeden Kazandığınız Para İle Neler Hayal Ediyorsunuz :) ?

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlar Ben sırasıyla yazim neler hayal ettiğimi :)
1)EN Çok İstediğim Şey DİŞlerimi yaptırmak EN çok istediğim şeydir.
2)Araba ve Güzel Bir aile
benden bu kadar sıra sizde :)

Güzel bir aile için paraya ihtiyacım yok açıkçası benim.
Para ile de tek hedefim ev almak ileride başımızı sokacak bir yer olsun :)
Artarsa da 3-4 bin liralık bir bisiklet :)
Sonra araba

Boks eldiveni (küçük bi hayal ama olsun) :D
bide kazandığım parayla e ticaret yapmak istiyorum.

Honda Civic ve 200 Metre kare bir ev, evin içinde süper bi çalışma odası.. Honda'ya az birşey kaldı ama ev daha çok uzakta be yaa :))

Fiat Linea Almak Beyazın'dan veya Siyahın'dan .

Araba ev dışında hiç mi hayaliniz yok?

Dünyada gezilmesi görülmesi gereken o kadar yer varken nüfusu sadece 80 milyonluk ülkede ev araba alıpta mı mutlu olacaksınız?

Paranızla gidin miami beach'e eğlencenize bakın, Polonya'ya gidin nazi kamplarını görün, durumu günden güne kötüye giden Türkiye dışında neler olup bitiyor ona merak salın ilk hedefiniz neden yurtdışına çıkmak değil ki? kısaca genç arkadaşlara sözüm, bırakın evi arabayı Gençliğinizi yaşayın! ev araba ileride de alırsınız ama bu günler geri getiremezsiniz..

Dünyada gezilmesi görülmesi gereken o kadar yer varken nüfusu sadece 80 milyonluk ülkede ev araba alıpta mı mutlu olacaksınız?

Paranızla gidin miami beach'e eğlencenize bakın, Polonya'ya gidin nazi kamplarını görün, durumu günden güne kötüye giden Türkiye dışında neler olup bitiyor ona merak salın ilk hedefiniz neden yurtdışına çıkmak değil ki? kısaca genç arkadaşlara sözüm, bırakın evi arabayı Gençliğinizi yaşayın! ev araba ileride de alırsınız ama bu günler geri getiremezsiniz..

Tabiki başka hayallerimizde var. :) Arabadan sonra bir interrail hayalim var mesela benim. :)

gerçekten şu cümleleri okudukça içime öyle bir enerji saplanıyorki , dahada çok istiyorum kazanmak kazanmak.

ev araba diyen arkadaşlar inşallah gençliğini yaşıyodur ne yalan söyliyim şuana kadar hiç youtubeden para almadım ama para aldığım çok site oldu , gençliğimi yaşadım yaşamayada devam ediyorum çıtayı çok yükseltmenizede gerek yok gidin taksime sadece 6-7 saat geçirin ömür boyu unutamıyacanıza eminim.

bende jetta alıp korsan taksicilik yapmak istiyorum ama günde 5 liraya bu biraz zor.

Kanka dur sakin ol ) Kolay değil oralarda öyle eğlenmek. 1 gidersin 2 gidersin sonra ne yapacaksın boş boş dolaşacak mısın ? Arabayı geçtim ama ev şart.

Önce kendini bir garantiye almak gerek. Sonra rahat rahat eğlenirsin tabi bu senin işine aldığın paraya göre değişir. Ha kazanırsın 5-10 bin gidersin 1-2 haftada harcarsın orada geri gelirsin Türkiye'ye . Aylarca youtube'de kös kös video paylaş eline 5-10 bin geçsin o da yapabilirsek ha yapacağımız da kesin değil onu da git 1-2 hafta da çar çur et :)
Yapmak istediğin bu ise o paranla yaparsın ama sen hedefi yüksek tutmuşsun. Yanlış düşünüyorsun bana göre. Senin istediklerin zengin işi o 5-10 binle orada 1-2 hafta takılırsın ama Türkiye'de de o parayla daha uzun süre takılabilirsin. Yani hedef yükseltmenin mantığı yok.
Benim için gençlik eğlenmenin yanında ileride rezillik çekmemek için ileri görüşlü yaşanılmasınıda gerektiren bir evre )

hocam ee tatili yaptın gezdin geldin türkiyeye ne yapıcaksın :D ev yok araba yok ev sahibine kira zamanı tatilde çektigin resimlerimi gosterıcen :D benimde aklımda yurtdısı tatili var fakat ilk once ulkemizdeki işlerimizi halledelim ondan sonra gelir tatil işi :D

Los angeles'e bi dil eğitimi alıp 6 aylık Sonra Newport Beach 'e yerleşip eğitimimi tamamlamak
en kötü hayatımın en güzel yıları dediğim olabilecek olarak düşündüğüm bu 20 ile 26-27 e kadar ola yaşamımda burada geçirmeyi planlıyorum olursa olmazsa da yapacak bir şey yok oldurmak için çalışmaya devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri