Youtubeden kazandıgınız Parayla hedefiniz

1- üniversite giderleri ( üniversite harçları, kitap paraları, yaz okulu masrafı vs vs)
2- en iyisinden bir laptop
3- samsung galaxy s3 veya s4
4- kıyafet felan filan
5- Yüksek lisans yapabilirsem yüksek lisansa harcanacak ödenekler ( (İnşaallah Kabul Edilirim) Kaç yaşına gelmiş hala babasından para alıyor dedirtmem :) )
6- 14 Şubatta hacamak ( beyler tavsiye alabilirim sizlerden 21 yaşıma geldim ve hala hiç kız arkadaşım olmadı yardım edin bana o duyguyu ben de tatmak istiyorum.)
7- Eğer yardım ederseniz ve kız bulursam eğer o kızla evlenmek :)

şubata az kaldı en iyisi böyle bir hediye :):o:(:confused::mad::p;):D:rolleyes::cool::eek:

nt-40-el-kremi-parf%C3%BCml%C3%BC.jpg

Senarist' dayak yermi yaa . Olmadi simdi bak :)
Ya bunu nasil dusunemedim [MENTION=114]FGA[/MENTION] ile [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] tam soyguncu tipi var zaten bak onlar olur haklisin. :D:D:D:D

Jön lazımsa hazırız üstad. :)

Aga şu evi alıyım başka derdim kalmaz. Belki o saatten sonra tamamen uzaklaşırım bu işlerden..

inşallah hocam :) Youtube'tan sonra bide gişede boy göstericeğinizden şüphe olmaz :D

---------- Mesaj saat 21:45:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:44:40 civarında gönderildi. ----------

Beyazit Ozturk (Banka Memuru)
Murat Cemcir (Postaci)
Ahmet Kural (O bir Youtuber)
Altan Erkekli (Youtuber Babasi)
Arif Erkin Gülbeyazoğlu (Kiz dedesi)
Cezmi Baskın (Spamci Youtuber-Rakip-Sahte telifci-Ayni mahalle cocuklari)
Nurgül Yesilçay (Kiz anasi)
Şafak Sezer (Kiz abisi)
Özgü Namal (O bir Youtuber'in Sevgilisi)
....
Gibi dev bi kadro olmali :D:D:D

Komedi tarzi bir film olacak tabiki ve Filmin ismide "Net'din Osman" olacak.. :D:D:D:D:D

insallah olur bu istegim zor gibi ama bakalim tam film olmasada en az biri ile bir kisa film dusunuyorum zaman gosterecek bunuda..

inşallah hocam Youtube'tan sonra bide gişede boy göstericeğinizden şüphe olmaz

Neyse saka bi yana bu tur dusuncelerim var.Hem ozgun calismaya donmek adina hemde kalici isler yapmak adina.Bakalim zaman gosterecek.Herseyin hayirlisi.

lise öğrencisiyim ayrı eve çıkmak istiyorum aylık 300 tl kira falan bi asgari ücret kazansam yeter şimdilik ^_^ sonra bi ehliyet bide motor aldım mı üniversiteye kadar bakarız başka şeyler :D

Neyse saka bi yana bu tur dusuncelerim var.Hem ozgun calismaya donmek adina hemde kalici isler yapmak adina.Bakalim zaman gosterecek.Herseyin hayirlisi.

Filmin birde Youtube kanalını açtık mı tamamdır :D
Abi o işide bana bırak birazda ben kazanayım :D:D:D

Paylaştıgım talk show beklediğimden fazla kazandırdı.Eğer boyle devam ederse yazın amerikaya gidip canlı olarak paylaştıgım talk showu izlemeyi planlıyorum :) Ciddiyim.

0EE65904A0AC4D7685A51EE9AEA72A78.jpg

BMW_520d_M-Sportpaket_(F10)_%E2%80%93_Frontansicht_(1),_2._Juli_2011,_D%C3%BCsseldorf.jpg

Bu ikisinden birini almak ve teraslı bi evi kafama göre yaptırmak onun içinde bi 300bin lazım şu anda kazandığım parayı soracak olursanız günlük 5 tl :D ama kafamda çok özgün fikirler var onlar için sağlam kamera filan lazım dünyaya hitap edecek bir kanal yapacağim inşallah :)

konu; Piyangodan büyük ikramiye çıksa ne yapardınız a dönmüş :D

valla ben hayal kurmuyorum gerçekleştiriyorum şahsen :)

*önce Türkiye turu düşünüyordum ona bu yaz başladım, Türkiye turu bitincede dünya turu başlıcak inş.

bu isteklerim bitincede internetten kazandığımı internete yatıracam cepten 1 kuruş vermeden internette kariyer yapacam.

Bunlar hayalim değil gerçekleştireceklerim :)

Hicbir beklentim yok dogrusu. Vakit gecsin diye ugrasiyorum.
[MENTION=4662]DngszGym[/MENTION] hocam o beyaz arabanin (A6 yanilmiyorsam) Alternetoru 1800euro :( ve kendi garajindan baska yerde tamir imkani yok,vede kendi garajinda saat ucreti 97euro+kdv.. Hayal etmeden once iyi dusunun :)))

0EE65904A0AC4D7685A51EE9AEA72A78.jpg

BMW_520d_M-Sportpaket_(F10)_%E2%80%93_Frontansicht_(1),_2._Juli_2011,_D%C3%BCsseldorf.jpg

Bu ikisinden birini almak ve teraslı bi evi kafama göre yaptırmak onun içinde bi 300bin lazım şu anda kazandığım parayı soracak olursanız günlük 5 tl :D ama kafamda çok özgün fikirler var onlar için sağlam kamera filan lazım dünyaya hitap edecek bir kanal yapacağim inşallah :)

benim de günlüğüm 5 tl daha fazlasına çıkamadım :)

Yeni evlendim ve yeni bir araba aldım. Borçları kapatmaya çalışıyorum.

İlk olarak note 2 veya üzeri almak, daha sonrasında d500 vs. d90 fotoğraf makinesi almak. Bunları 6 ay kadar kısa sürede alırsam sonrasını zaten evdir arabadır düşüneceğiz. :rolleyes: :)

Üniversite 3 sınıftayım seneye mezun olacağım tekrar bağlayacağım 1 sınıftan başka bölüme ev kirası yemek felan gerisi benim için hikaye

[MENTION=1405]Rammstein[/MENTION] hocam hiç birşey gözümde değil araba a5 ölüyorum arabaya işim var şu an allaha şükür ama bu çalıştığım işte bu arabayı alabilsem bile bi 5 10 yıl sonra vergisine benzinine yetişemem o yüzden şu andaki beklentim google amcadan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri