Youtube'den Para kazanma ipuçları(Haftalık 38$ Resimli)

• Kullanıcı salim59yt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

salim59yt

Kayıtlı Üye
qg7xb.png

qhryl.png

qpctn.png

Uzun ugraşlar sonu tekrardan yakaladım bu seviyeleri. 0,05-0,10 larda olsamda ara ara bu seviyelere çıkabiliyorum.

Nasıl yapıldığını soran arkadaşlar olacak.Şimdiden söyleyeyim.

Zaman,emek,sabır,biraz kafa çalıştırmak ve asla pes etmemek diye belirtmiştim ama gelen ısrarlar üzerine bir kaç ipucu vereceğim sizlere.

1-)Öncelikle

https://www.google.com.tr/trends/?hl=tr Sol üstte ülke bazlı arama yapabiliyoruz.Genellikle Kullanılan ABD,Birleşik Krallık,Almanya,Kanada-Haberler 3gün boyunca popülerliğini korumaktadır.Haberlerin altında nekadar arandığı yazmaktadır.)
LiveLeak.com - Redefining the Media
USA TODAY: Latest World and US News - USATODAY.com

Tarz sitelerden güncel populer haberleri buluyoruz.

2-)Google Kelime Aracı ile(http://adwords.google.com.tr/o/Targ...&__u=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS)
İle Bulduğumuz haberdeki kelimeleri yada anlam olarak ona yakın olan kelimeleri aratip TBM en yüksek olanları etiket olarak giriyoruz.Kelimenin Tam aranmasının 50,000'den yüksek olması gerekmektedir.)

3-)Today on Yahoo! Bu adreste kaynak olarak kullanılabilir.

4-)Bu hesapları türk hesaplarla karıştırmamak gerekir.

5-Sonrasında çayımızı içip videonun indexlenmesini bekliyoruz.Tbm bu yöntemle minimum 0,05 olacaktır.Heleki tbm yüksek bir reklama tıklandığında tadından yenmez:)

6-) Videoları el ile bazen de bot ile ekliyorum.Etiketleri özenle seçiyorum.Konuyla alakalı olmasına dikkat ediyorum.

7-)[addicting games] Düşük 2.740.000 2.740.000 TBM 12,63$ Etiketlerimize gireceğimiz kelimeler bu şekilde olmalıdır.

İyi forumlar.Bol kazançlar.

Hocam sadece şu 3-4 site ilemi haftalık 40 dolar kazanıyorsun?

Hocam sadece şu 3-4 site ilemi haftalık 40 dolar kazanıyorsun?

site değil kanal ile hocam

Toplamda 3-4 kanalım var. Vaktim olmadığı için kanal açıp kasamıyorum.Ancak kanallarım kapanıyor teliflerden yerine yenisini açıyorum okadar. Çok olduğu zaman birşey anlamıyorum.Hangisi nerde falan. Kanallar az olunca kontrolude sağlam oluyor.Baktım video hit alıyor. Tbm değeri yüksek bi iki etiket sallıyorum olay bitiyor :)

site değil kanal ile hocam

Toplamda 3-4 kanalım var. Vaktim olmadığı için kanal açıp kasamıyorum.Ancak kanallarım kapanıyor teliflerden yerine yenisini açıyorum okadar. Çok olduğu zaman birşey anlamıyorum.Hangisi nerde falan. Kanallar az olunca kontrolude sağlam oluyor.Baktım video hit alıyor. Tbm değeri yüksek bi iki etiket sallıyorum olay bitiyor :)

15 kanalmı ne açtım bu hafta. herbirinde 300 video bitanesi patlamadı. :D

[addicting games] Düşük 2.740.000 2.740.000 TBM 12,63$ bu tam aranması mı kelimenin ?

Görmek istediğimiz paylaşımlar bunlar , arkadaşlar siz kazanıyorsunuz tmm bakın bizde kazanırsak sizin kazancınızdan bişey eksilmez , youtube çok büyük bir ekmek kapısı , Yemin ediyorum herkes bildiğini anlatsa bir aya kalmaz bu forumdaki her üyenin bu işi yapan her adamın kazancı günlük 100 doları geçer , ama nedense bazıları onlar bilirse biz cebimizdeki paradan oluruz deyip , kilitli kasalarda saklıyor bildiklerini

Hocam hesaplara günlük kaç video eklememiz gerekiyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri