Ömürlük bir sistem aslında bu affialite sistemleri türkiye de nedense pek yaygın degil.
evet aynen ömürlük bir sistem sadece hosting sitelerinden affialiate inden ayda 50-100k kazananlar var tek 1 sitenin affialteinden. düşünün yani. cok iyi para.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ömürlük bir sistem aslında bu affialite sistemleri türkiye de nedense pek yaygın degil.
Hocam burda etik olmayan ne acaba olaya biraz uzağım. Affilate yapılan yer kazanıyor. Popads kazanıyor kaybeden kim anlamadım ? [MENTION=10895]mekskem[/MENTION]
"ben popadsa 50 dolara 100k ziyaretçi gönderdim.28 tane üyelik ve 17 para yatıran olmuştu.300dolara yakın komisyon almıştım.ama bu parayı yemedim tabiki birisine verdim geçtim bidahada yapmadım zaten.bu yöntemi kullanmak sizin insiyatifinizde."
Eğer farklı bir kazanç yolu arayan varsa içinde olduğum çok daha iyi bir sistem var bir sürü ödeme kanıtıda sunabilirim pm ile ulaşmanız yeterli..
saygı diyorum hocam, tatlı su kurnazlığı değil...
Kimsenin kurnazlık yaptığı yok rahat ol kardeşim![]()
ben rahatım kardeş Vicdanensıfır sıkıntı
halen iyi kazananlar var clickbanktan.
adwords'e artık clickbank reklamı verilmiyor diye biliyorum
Eğer farklı bir kazanç yolu arayan varsa içinde olduğum çok daha iyi bir sistem var bir sürü ödeme kanıtıda sunabilirim pm ile ulaşmanız yeterli..
adwords'e artık clickbank reklamı verilmiyor diye biliyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.