programı alıcaktım ama gördümkü problem cok ve ilgilenilmiyor pm kutusu bile dolu
kusura bakmayın vazgeçtim..
kusura bakmayın vazgeçtim..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
proxy ayarlarını yaptım hocam bağlanabilirsiniz.onur hocam teamle ile pc me bağlanır mısınız sistem video yüklemiyor.
File to be uploaded at /home/videolar/9851631.mp4 does not exist or is not readable. bu hatayı veriyor.
proxy ayarlarını yaptım hocam bağlanabilirsiniz.
1 den hocam.
Merhaba Arkadaşlar 17.03.2013 Tarihinde Youtube Üzerinden Sistemimizde Çalışan IP'lere Ban Atıldı, Bunun Üzerine Proxy Sistemi Satın Aldık Bu Proxy Sistemi Kurarken Sizlerin Hesaplarına Kısıtlama Getirmiştik Bu Kısıtlamaları Gün İçerisinde Kaldırarak Sistemi Sorunsuz Kullanımına Açacağız.
Ayrıca Bir Çok Arkadaş Geri Ödeme İstedi İsteyen Arkadaşların Geri Ödemeleri Yapıldı.
Sistemde Bulunan Kullanıcılara Ayrıyetten 10'ek Gün Eklendi ve Sistem Satışa Durduruldu.
15 Gün Sonra Tekrardan Açılacak ve Fiyatlar 3 Katına Çıkartılacak Şu Anda Sistemde Bulunan Arkadaşlar Yeni Entegre Edeceğimiz Özellikleri Kullanabilecekler Ayrıca Sistemde Bu Ay Satın Alıp Sistemi Kullanmaya Devam Eden Kullanıcılar Aynı Fiyattan Satın Alabilecekler.(Paket1 25 TL - Paket2 50 TL)
15 Gün Sonra Satışa Sunulduğu Taktirde Fiyatlar Şu Şekilde Olacaktır.(Paket1 80 TL - Paket2 150 TL)
Çarşamba Günü Destek Bildirimi Bölümü Açılacaktır Artık Destek Bildirimlerinizi Oradan Yapabileceksiniz.
işte istediğim buydu
açıklama için teşekkürler...
açıklamayı beğendim iyi güzel de
fiyatın 3 katına çıkması da neyin nesi
çöğumuz öğrenciyiz
zaten ne kazanıyorz ki ne verelim
bu fiyat meselesini de biraz düşünün
ben ilerde almayı düşünüyorum ama fiyatı uygun olursa tabi
eğer fiyat bu şekilde 80 tl 150 tl olursa hiçkimse almaz
herkes alternatif videoyap ve kissere yönelecektir
benden söylemesi
yoo kisserdede fasterdede teklink url özelliği var istediğin bütün sitelerden videonun mp4 yada flv linkini yapıştırarak video yükleyebiliyosun
Arkadaşlar bu fiyatın artmasında bi sebep varsa bu da suçu kendinden başka şeyler de bulup, biraz sabırsız olup programın adını kirletmeye kalkan arkadaşlardan dolayıdır, ve eminim zamanı gelince onlarda bu yanlış davranışlarının farkına varacaklardır.. bu program benim anladığım kadarıyla zaten maddiyat için yazılmış bir program değildir işlerimizi kolaylaştırmak ve herkesin en yararlı ve hızlı bir şekilde yt'dan gelir sağlaması içindi ama bazı arkadaşlar olayı saptırdı ve Şahin abi gerekli olanı yaptı diye düşünüyorum..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.