YoutubeFaster Artık Sizlerle

Y
  • Kullanıcı YoutubeFASTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
programı alıcaktım ama gördümkü problem cok ve ilgilenilmiyor pm kutusu bile dolu
kusura bakmayın vazgeçtim..

onur hocam teamle ile pc me bağlanır mısınız sistem video yüklemiyor.
File to be uploaded at /home/videolar/9851631.mp4 does not exist or is not readable. bu hatayı veriyor.

youtube faster hocam pm attim bekliyorum 2 gün oldu simdi tekrar atiim dedim simdide mesaj kutun dolu ilgilenirsen sevinirim

düzelen hiçbirşey yok sistem hala çalışmıyor
sorunlar olabilir sistem yeni buna anlayış gösteriyorum
ancak dönüş yapılmaması ve en azından bilgilendirme yapılmaması konusunda anlayış beklemeyin lütfen...

Olay farklı bir hal almaya başladı sanki...

LÜTFEN ARTIK BİR DÖNÜŞ YAPIN....

Kanallara yeni videolar eklenince kendi kanalıma eklenmiyor. 3 saatte bir kontrol ediyordu sözde

youtubefaster skype adresini ekleyin. soru ve sorunlarınızı ayrıca sistem üzerinden ticketle belirtin.

Merhaba Arkadaşlar 17.03.2013 Tarihinde Youtube Üzerinden Sistemimizde Çalışan IP'lere Ban Atıldı, Bunun Üzerine Proxy Sistemi Satın Aldık Bu Proxy Sistemi Kurarken Sizlerin Hesaplarına Kısıtlama Getirmiştik Bu Kısıtlamaları Gün İçerisinde Kaldırarak Sistemi Sorunsuz Kullanımına Açacağız.

Ayrıca Bir Çok Arkadaş Geri Ödeme İstedi İsteyen Arkadaşların Geri Ödemeleri Yapıldı.

Sistemde Bulunan Kullanıcılara Ayrıyetten 10'ek Gün Eklendi ve Sistem Satışa Durduruldu.
15 Gün Sonra Tekrardan Açılacak ve Fiyatlar 3 Katına Çıkartılacak Şu Anda Sistemde Bulunan Arkadaşlar Yeni Entegre Edeceğimiz Özellikleri Kullanabilecekler Ayrıca Sistemde Bu Ay Satın Alıp Sistemi Kullanmaya Devam Eden Kullanıcılar Aynı Fiyattan Satın Alabilecekler.(Paket1 25 TL - Paket2 50 TL)

15 Gün Sonra Satışa Sunulduğu Taktirde Fiyatlar Şu Şekilde Olacaktır.(Paket1 80 TL - Paket2 150 TL)

Çarşamba Günü Destek Bildirimi Bölümü Açılacaktır Artık Destek Bildirimlerinizi Oradan Yapabileceksiniz.

Merhaba Arkadaşlar 17.03.2013 Tarihinde Youtube Üzerinden Sistemimizde Çalışan IP'lere Ban Atıldı, Bunun Üzerine Proxy Sistemi Satın Aldık Bu Proxy Sistemi Kurarken Sizlerin Hesaplarına Kısıtlama Getirmiştik Bu Kısıtlamaları Gün İçerisinde Kaldırarak Sistemi Sorunsuz Kullanımına Açacağız.

Ayrıca Bir Çok Arkadaş Geri Ödeme İstedi İsteyen Arkadaşların Geri Ödemeleri Yapıldı.

Sistemde Bulunan Kullanıcılara Ayrıyetten 10'ek Gün Eklendi ve Sistem Satışa Durduruldu.
15 Gün Sonra Tekrardan Açılacak ve Fiyatlar 3 Katına Çıkartılacak Şu Anda Sistemde Bulunan Arkadaşlar Yeni Entegre Edeceğimiz Özellikleri Kullanabilecekler Ayrıca Sistemde Bu Ay Satın Alıp Sistemi Kullanmaya Devam Eden Kullanıcılar Aynı Fiyattan Satın Alabilecekler.(Paket1 25 TL - Paket2 50 TL)

15 Gün Sonra Satışa Sunulduğu Taktirde Fiyatlar Şu Şekilde Olacaktır.(Paket1 80 TL - Paket2 150 TL)

Çarşamba Günü Destek Bildirimi Bölümü Açılacaktır Artık Destek Bildirimlerinizi Oradan Yapabileceksiniz.

işte istediğim buydu
açıklama için teşekkürler...

açıklama sevindirici iş ahlakına uyan şekilde teşekkür. otomatik yükleme sorunu düzeldimi kanal ekleyelimmi.

açıklamayı beğendim iyi güzel de
fiyatın 3 katına çıkması da neyin nesi
çöğumuz öğrenciyiz
zaten ne kazanıyorz ki ne verelim
bu fiyat meselesini de biraz düşünün
ben ilerde almayı düşünüyorum ama fiyatı uygun olursa tabi

eğer fiyat bu şekilde 80 tl 150 tl olursa hiçkimse almaz
herkes alternatif videoyap ve kissere yönelecektir
benden söylemesi

açıklamayı beğendim iyi güzel de
fiyatın 3 katına çıkması da neyin nesi
çöğumuz öğrenciyiz
zaten ne kazanıyorz ki ne verelim
bu fiyat meselesini de biraz düşünün
ben ilerde almayı düşünüyorum ama fiyatı uygun olursa tabi

eğer fiyat bu şekilde 80 tl 150 tl olursa hiçkimse almaz
herkes alternatif videoyap ve kissere yönelecektir
benden söylemesi

eger bir işin ucunda emek varsa emegin degeri paha bicilmez program yazmak kolay bişey degil hadi bunu gecelim. bu programın sunucu gideri var-domain gideri var var oglu var bence 20-40 cok cok ucuzdu zaten olması gerekende o olur. kissere yönelmek isteyen zaten yönelir . programları kıyaslamak sacma olur neden dersen. öyle su sitede daha cok bot var demekle olmuyor calıntı videolarla ne kadar para kazanılabilecegi aşikar heleki o videoları paylaşan tek isim olmayınca.

bu arada bende ögrencyim ama ayda 100 tl nerlere gidiyor?:) heleki eskişehirde ögrenci olmak daha zordur. bence belirtilen fiatlar gayet makul.

yoo kisserdede fasterdede teklink url özelliği var istediğin bütün sitelerden videonun mp4 yada flv linkini yapıştırarak video yükleyebiliyosun

Arkadaşlar bu fiyatın artmasında bi sebep varsa bu da suçu kendinden başka şeyler de bulup, biraz sabırsız olup programın adını kirletmeye kalkan arkadaşlardan dolayıdır, ve eminim zamanı gelince onlarda bu yanlış davranışlarının farkına varacaklardır.. bu program benim anladığım kadarıyla zaten maddiyat için yazılmış bir program değildir işlerimizi kolaylaştırmak ve herkesin en yararlı ve hızlı bir şekilde yt'dan gelir sağlaması içindi ama bazı arkadaşlar olayı saptırdı ve Şahin abi gerekli olanı yaptı diye düşünüyorum..

yoo kisserdede fasterdede teklink url özelliği var istediğin bütün sitelerden videonun mp4 yada flv linkini yapıştırarak video yükleyebiliyosun

şahsen bu programlara dair olan bilginizi tamamen kaynaklardan video cekmeye dair oldugunu düşünüyorum:) bu yüzden fasterle kisseri kıyaslamanız normal anlatmak istedigim şeyler cok farklı karar tabiki alıcı arkadaşındır.

Arkadaşlar bu fiyatın artmasında bi sebep varsa bu da suçu kendinden başka şeyler de bulup, biraz sabırsız olup programın adını kirletmeye kalkan arkadaşlardan dolayıdır, ve eminim zamanı gelince onlarda bu yanlış davranışlarının farkına varacaklardır.. bu program benim anladığım kadarıyla zaten maddiyat için yazılmış bir program değildir işlerimizi kolaylaştırmak ve herkesin en yararlı ve hızlı bir şekilde yt'dan gelir sağlaması içindi ama bazı arkadaşlar olayı saptırdı ve Şahin abi gerekli olanı yaptı diye düşünüyorum..

burda lafı ben ve bi kaç arkadaşa atıyorsun sanırım.ben programı alırken bana kimse sistemde sorunlar var video yüklerken habire hatalarla karşılaşacaksın.otomatik sistemi 3 saatte bir kafası eserse 2-3 tane atar esmesse atmaz demedi.bunları söylediğimde programı talep doğrultusunda acele ile yayınladık dendi.ben böyle birşeyi bilmiyordum konusu açıldı herkes pofpofladı bende gerçekten sağlam program diye aldım.sonra sorunların ardı arkası kesilmedi zaten.ben programın adını kirletmeye çalışmıyorum.karşılığında para ödeyerek 2 gün boyunca kullanamadığım şeyin iadesini istedim.hatayı nasıl algılıyorsun anlamıyorum inşallah bu program başarılı olurda kullanırsınız.ama ben kesinlikle almıyacağım.çünkü gerçekten hoşuma gitmeyen şeyler oldu daha fazla yazmayayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri