YoutubeFaster Artık Sizlerle

Y
  • Kullanıcı YoutubeFASTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Belirttiğim Gibi Ticari Hesap Olduğundan Dolayı %18 Devlet Vergisi Alınıyor İsterseniz Vergi Numaramı Vereyim Gidip Hesapları Kontrol Ettirin Ayrıca İsteyen Gidip Sordurabilir Böyle Bir Ticari Hesap Bulunuyormu Bulunmuyormu. Ayrıca EFT Yaparken Bende 4 TL Ödüyorum Onuda Size Yansıtmıyorum Eğer Yansıtacak Olsaydım Size 25 TL Göndermem Gerekiyordu. Ayrıca Bu Fiyat Bu Program İçin Çok Pahalı Yazmış Arkadaş Yap Aynısını Sana Aylık 300 Lira Ödeyeyim.

40 Liranın %18'i 7,2TL yapar.. 40-7,2=32,8TL yapar arada kalan 4,8TL nerede peki? Her para iadesi alandan 12 lira keserseniz zaten istediğinizi elde etmiş para kazanmış oluyorsunuz. Haa sen para için yapmıyormuşsun ya bu işi bizde para için yapmıyoruz. Benim matematiğim de mi bir sorun var yoksa siz mi farklı birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz?

Ayrıca senin hesabından kesilen %18'den bana ne? Ben sana istediğin an trink diye 40 lira yatırdım mı? Yatırdım. Ben sana hesabım ticari hesap o yüzden 40 lira değilde 32 lira yatırdım deseydim kabul edecekmiydin? Tabiki hayır. Paranın devamını göndermemizi isteyecektin.

Peki şimdi neyin savunması bu böyle? Aldığınız parayı bile tam olarak iade edemiyorsunuz birde çıkıp yaptığınız programla övünüyorsunuz. Aldığım günden beri kullanamıyorum, hata alıyorum diyorum. Sen yine bir yerlerde hata yaptınız diyerek bilmişlik ve aşağılama göstererek bilgisayarıma bağlanıyorsun 20-30 dakika kadar bilgisayarımda duruyorsun. Ben sana youtube kanal çekmiyor diyorum sen tek URL'den video eklemeye çalışıyorsun sorun yok diyorsun. Sonra kanal eklemeye geçiyorsun ve beceremiyorsun çünkü 2-3 tane kanal eklemeyi deniyorsun olmuyor. Daha sonra toz konduramadığın programına değil de hatayı "kuzeyguneytv"nin youtube hesabında problem var'a kadar getiriyorsun. Ve birden sorunu çözmeden, hiçbir açıklama yapmadan ben çıkıyorum deyip aniden bilgisayarımdan çıkıp gidiyorsun. Yalan mı?

Yok aynısını yapın da 300 lira vereyim diye de açıklama yapıyorsun.

Önce çok basit olan aldığınız parayı TAM iade edin.

Ben Skype'den uyardım bu konuda sizi de diyemezsin bana. Ben alttan belirttim ses açamadığımı ve bana daha sonradan açıklama yapacağın söylendi. Hani nerde açıklama?

Bu da kanıtı!

l87kg.jpg

Belirttiğim Gibi Bazı Hesaplarda "Boş Bildirim" Olarak Bazılarındada "home/videolar/video.mp4" Şeklinde Gelmektedir Gerekli Bilgilendirmeyi Özel Mesaj Olarak İkinizede Yaptım. Hayırlı Günler.

Hocam hata halen devam etmektedir bu akşamla beraber 3. akşamım ve ben sistemden tek video dahi atamadım.Sadece otomatikten dolayı 3 saatte bir 3 tane video attırabildim.Artık şu sistemi düzenli olarak çalışır hale getirin.

Bayağı zaman geçti üstünden ama halen yapılan zerre bişey yok. sistem sorunlu otomatik çalışmıyor kanal eklenmiyor web siteleri eklenmiyor vs. ve bu sorunların çözüleceği yok.. 2 gün önce ticket olarak ve pm atarak iade talep ettim halen dönüş olmadı malesef..

va3PLWd.png

Ne zaman tüm hataları fixlemeyi düşünüyorsunuz?

Toplu url yükleme çalışmıyor. O kadar linki "tek url" ile tek tek tek tek tek tek tek tek tek tek tek yüklemek zorunda kalıyorum.

Bayağı zaman geçti üstünden ama halen yapılan zerre bişey yok. sistem sorunlu otomatik çalışmıyor kanal eklenmiyor web siteleri eklenmiyor vs. ve bu sorunların çözüleceği yok.. 2 gün önce ticket olarak ve pm atarak iade talep ettim halen dönüş olmadı malesef..

6 kanal yükledim 4ü çalışıyor 2 si çalışmıyor. Youtube oto çekim yapıyorum. İnş daha da güzel olur. program sayesinde kazancım yaklaşık 2 katına çıktı. Daha 19 kanal daha ekleyeceğim ve kazancım daha da artacak. Dün sorunumu fastera bildirdim. Destek için site mesai saatlerinde faaliyete geçecekmiş.
Bizim yapacağımız biraz daha sabır. Ama faster hoca destek bölümünü bir an açması lazım bazı kanallara video yüklenmiyor. Bu sorunu çözmesi lazım.
Programın zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.

Merhabalar Şahin BEy. 6 kanal açtım başta 1 2 kanala otomatik çekim yaptım. Şuan için 6 kanalımada ne toplu,ne tekli url ne de otomatik yükleme ile yükleme yapamıyorum. Hata kodu çıkıyor ekrana. Hata kodunun resmini çektim. aşağıdaki adresten bakabilirsiniz. Sitenizdeki destek bölümündende yazdım. Lütfen buna bir çare bulun.

Merhabalar Şahin BEy. 6 kanal açtım başta 1 2 kanala otomatik çekim yaptım. Şuan için 6 kanalımada ne toplu,ne tekli url ne de otomatik yükleme ile yükleme yapamıyorum. Hata kodu çıkıyor ekrana. Hata kodunun resmini çektim. aşağıdaki adresten bakabilirsiniz. Sitenizdeki destek bölümündende yazdım. Lütfen buna bir çare bulun.

şuanlık aktif ettim hocam. 2 gune kadar 30 40 proxy serveri alıyoruz . kanalınızın ban ihtimali kalkıcaktır. ve sorunsuz youtube yukleme olacaktır . sistemdeki tek sıkıntı cozulmus olacaktır.

şuanlık aktif ettim hocam. 2 gune kadar 30 40 proxy serveri alıyoruz . kanalınızın ban ihtimali kalkıcaktır. ve sorunsuz youtube yukleme olacaktır . sistemdeki tek sıkıntı cozulmus olacaktır.
Şahin hocam an itibariyle denedim alttaki hata kodu çıktı.

Peki youtube kanallarından otomatik çeken kısımda mı çalışmıyor?

40 TL nin %18 ini geçtim %20 si 8 tl'dir. 32 tl yapılacağına 28 tl yapılmış iade. Resmen dolandırıcılık haram zıkkım olsun 4 tl nin lafını yapmıyorum ama bu dandik bot için resmen insan dolandırıyorsunuz.

Paket 2'yi satın aldım diyelim, gelir nasıl elde edebilirim? ben bu gelir elde etme mantığını çözemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri