Arkadaşlar Belirttiğim Gibi Ticari Hesap Olduğundan Dolayı %18 Devlet Vergisi Alınıyor İsterseniz Vergi Numaramı Vereyim Gidip Hesapları Kontrol Ettirin Ayrıca İsteyen Gidip Sordurabilir Böyle Bir Ticari Hesap Bulunuyormu Bulunmuyormu. Ayrıca EFT Yaparken Bende 4 TL Ödüyorum Onuda Size Yansıtmıyorum Eğer Yansıtacak Olsaydım Size 25 TL Göndermem Gerekiyordu. Ayrıca Bu Fiyat Bu Program İçin Çok Pahalı Yazmış Arkadaş Yap Aynısını Sana Aylık 300 Lira Ödeyeyim.
40 Liranın %18'i 7,2TL yapar.. 40-7,2=32,8TL yapar arada kalan 4,8TL nerede peki? Her para iadesi alandan 12 lira keserseniz zaten istediğinizi elde etmiş para kazanmış oluyorsunuz. Haa sen para için yapmıyormuşsun ya bu işi bizde para için yapmıyoruz. Benim matematiğim de mi bir sorun var yoksa siz mi farklı birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz?
Ayrıca senin hesabından kesilen %18'den bana ne? Ben sana istediğin an trink diye 40 lira yatırdım mı? Yatırdım. Ben sana hesabım ticari hesap o yüzden 40 lira değilde 32 lira yatırdım deseydim kabul edecekmiydin? Tabiki hayır. Paranın devamını göndermemizi isteyecektin.
Peki şimdi neyin savunması bu böyle? Aldığınız parayı bile tam olarak iade edemiyorsunuz birde çıkıp yaptığınız programla övünüyorsunuz. Aldığım günden beri kullanamıyorum, hata alıyorum diyorum. Sen yine bir yerlerde hata yaptınız diyerek bilmişlik ve aşağılama göstererek bilgisayarıma bağlanıyorsun 20-30 dakika kadar bilgisayarımda duruyorsun. Ben sana youtube kanal çekmiyor diyorum sen tek URL'den video eklemeye çalışıyorsun sorun yok diyorsun. Sonra kanal eklemeye geçiyorsun ve beceremiyorsun çünkü 2-3 tane kanal eklemeyi deniyorsun olmuyor. Daha sonra toz konduramadığın programına değil de hatayı "kuzeyguneytv"nin youtube hesabında problem var'a kadar getiriyorsun. Ve birden sorunu çözmeden, hiçbir açıklama yapmadan ben çıkıyorum deyip aniden bilgisayarımdan çıkıp gidiyorsun. Yalan mı?
Yok aynısını yapın da 300 lira vereyim diye de açıklama yapıyorsun.
Önce çok basit olan aldığınız parayı TAM iade edin.
Ben Skype'den uyardım bu konuda sizi de diyemezsin bana. Ben alttan belirttim ses açamadığımı ve bana daha sonradan açıklama yapacağın söylendi. Hani nerde açıklama?
Bu da kanıtı!


