YoutubeFaster Geri Ödeme Bilgi

Y
  • Kullanıcı YoutubeFASTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

YoutubeFASTER

Guest
Merhaba Arkadaşlar;

Birçok Arkadaş Geri Ödeme İstemişti Fakat Bu Geri Ödemelerde %18 KDV Keserek Ödeme Yapmıştım Bu Kesinti Normalde Benim Bildiğim Kadarı ile Banka Tarafından Toplu Olarak Hizmet Adı Altında Kesilecekti ve Muhasebecim Bunun Bu Ay İçerisinde Bana Verilen Ödeme Makbuzu ile Bu Ay ve Önümüzdeki Ayın 15'ine Kadar Ödemem Gerektiğini Söyledi Normalde Ödemelerimi Genelde 25'inde Yapıyorum.

Caner Hocamla Skype Üzerinden Detaylı Bir Şekilde Bu Konuyu Konuştuk Bana Daha Önceden Yaptığı İşlerdeki Tecrübelerine Dayanarak Hesap Üzerinden Kesilen Faturanın KDV'sinin Geri iadesinin Yapılabileceğini Söyledi. Vergi Daha Ödenmedi Fakat Dediğim Gibi Faturalandırıldı. Bugün Gidip Detaylı Bir Şekilde Muhasebecim ile Görüşeceğim Bu Konuyu.

Ayrıca Geri Ödemelerdeki Bu Yapılan KDV Kesintileri 1 Saat Önce Geri İade Alan Arkadaşlara Tek Tek İade Edilmiştir.

Havale Geçilen Hesaplara Anında Geçmiştir.
EFT Yapılan Hesaplara Yarın Mesai Saatleri İçerisinde Ödemeleri Geçmiş Olacaktır. (09:00 18:00)

Ayrıca Kimseyi Mağdur Etme Gibi Bir Amacım Yok Benim Burada Öyle Bir Durum Olsa Burada 5 Dakika Durmaz Ortalıktan Kaybolmuştum.

Sistem Üzerinde Şu Anda Kayıtlı Olan Müşterilerim ile Bir Bir Görüştüm.

Geri Ödemesi Eksik Yapılan Arkadaşlar Lütfen Skype Üzerinden Bildirsinler.

Merhaba Arkadaşlar;

Birçok Arkadaş Geri Ödeme İstemişti Fakat Bu Geri Ödemelerde %18 KDV Keserek Ödeme Yapmıştım Bu Kesinti Normalde Benim Bildiğim Kadarı ile Banka Tarafından Toplu Olarak Hizmet Adı Altında Kesilecekti ve Muhasebecim Bunun Bu Ay İçerisinde Bana Verilen Ödeme Makbuzu ile Bu Ay ve Önümüzdeki Ayın 15'ine Kadar Ödemem Gerektiğini Söyledi Normalde Ödemelerimi Genelde 25'inde Yapıyorum.

Caner Hocamla Skype Üzerinden Detaylı Bir Şekilde Bu Konuyu Konuştuk Bana Daha Önceden Yaptığı İşlerdeki Tecrübelerine Dayanarak Hesap Üzerinden Kesilen Faturanın KDV'sinin Geri iadesinin Yapılabileceğini Söyledi. Vergi Daha Ödenmedi Fakat Dediğim Gibi Faturalandırıldı. Bugün Gidip Detaylı Bir Şekilde Muhasebecim ile Görüşeceğim Bu Konuyu.

Ayrıca Geri Ödemelerdeki Bu Yapılan KDV Kesintileri 1 Saat Önce Geri İade Alan Arkadaşlara Tek Tek İade Edilmiştir.

EFT Yapılan Hesaplara Yarın Mesai Saatleri İçerisinde Ödemeleri Geçmiş Olacaktır. (09:00 18:00)

Ayrıca Kimseyi Mağdur Etme Gibi Bir Amacım Yok Benim Burada Öyle Bir Durum Olsa Burada 5 Dakika Durmaz Ortalıktan Kaybolmuştum.

Senin yerinde olsam programı tamamen çalışır hale getirdikten sonra 2 katı fiyatına satarım şuan :)

Senin yerinde olsam programı tamamen çalışır hale getirdikten sonra 2 katı fiyatına satarım şuan :)

Hayır Hocam Ben Paragöz Bir İnsan Değilim Ne ise O Ama Şu Anda Sistemde Bulunan ve Beni Destekleyen İnsanlara Gerçekten Teşekkür Ediyorum. Onlara Sistemi Sınırsız Kullandırmayı Düşünüyorum Herhangi Bir Ücret Almadan Kendilerinede Belirttim Bunu Şu Anda Tek Sorunumuz Proxy idi Onlarıda Hallettik Sayılır. Zaten Müşterilerime Gün Verdim Kendileri Bekliyorlar. Kaçmıyorum Göçmüyorum Buradayım. Hayırlı Geceler Diliyorum Herkese.

Hayır Hocam Ben Paragöz Bir İnsan Değilim Ne ise O Ama Şu Anda Sistemde Bulunan ve Beni Destekleyen İnsanlara Gerçekten Teşekkür Ediyorum. Onlara Sistemi Sınırsız Kullandırmayı Düşünüyorum Herhangi Bir Ücret Almadan Kendilerinede Belirttim Bunu Şu Anda Tek Sorunumuz Proxy idi Onlarıda Hallettik Sayılır. Zaten Müşterilerime Gün Verdim Kendileri Bekliyorlar. Kaçmıyorum Göçmüyorum Buradayım. Hayırlı Geceler Diliyorum Herkese.

Biraz sabırla herşey yoluna girecektir...

hocam banada eksik ödeme yapmıştınız skype ibopeh mesaj attım ama geri dönüş olmadı.

Merhaba Arkadaşlar;

Ortalıktan kaybolmadıysan benim de ödememi yapsana?

Ortalıktan kaybolmadıysan benim de ödememi yapsana?

Geçmiş olsun,

Üye hakkında açılan bir çok dolandırma konusu mevcut r10.net'te. Bundan ötürü burada ki arkadaşların da daha fazla canı yanmaması adına süresiz uzaklaştırdım.

Geçmiş olsun,

Üye hakkında açılan bir çok dolandırma konusu mevcut r10.net'te. Bundan ötürü burada ki arkadaşların da daha fazla canı yanmaması adına süresiz uzaklaştırdım.

Sağolun. Rakam düşük olmasa vereceğim savcılığa ama 30 lira için uğraşmak istemiyorum, bu ara enerjimi başka yerlere harcayacak hiç zamanım yok. Allahlar'ından bulsunlar. Elbet bu piyasada ekmek yemeye devam edecekler. Karşılaşırız bir gün. Ama o gün gelince misliyle burunlarından getireceğim.

Çok söyledik almayın paranızı geri isteyin vs diye.Bazı 2-3 arkadaşlar yağcılık yapmak için bize karalıyorsunuz programı dediler.Alın program 1 ay dolmadan patladı.Yarısına geri ödemeyi yapmadılar.Şimdi program sahibine yağcılık çeken arkadaşları burada göremiyoruz

Ben r10'dan almıştım. Burayı takip etmedim. Son tokadı oraya atıp kaybolmakmış amacı. Yazılım neredeyse tüm taleplerime cevap veriyordu. Zamanlamalı, toplu, otomatik yükleme, kanal çekimi vardı. Böyle güzel bir proje hiç edilip insanlar neden dolandırılır anlamıyorum. Gelip param yok dese yine anlaşırdık. Parası yoksa, işleri rast gitmediyse canını alacak değiliz. Art niyetli davranması sinirimi bozdu.

İşin parasında değilim ama bu kadar kişiyi kandırıp ortadan kaybolup gitmesi gerçekten onur ve şeref yoksunu bir insan olduğunu ortaya koydu. Kazandığın (ne kadar doğru bilemedim bak şimdi... Tokmakladığın daha uygun olur.) paraları yerken bunun illa ki bir hesabı olduğunuda unutmaman gerekir.

Tekrar geçmiş olsun 30 tl'lik adamlar bunlar : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri