İlk 3 Kişiye İki Bot Birden 350 TL
İletişim :
Yada forumdan pm ile ulaşabilirsiniz.
Merhabalar Arkadaşlar,
Uzun süredir denediğim, kullandığım botları sorunsuz bir şekilde olduğunu test ettikten sonra sizlere satışa sunuyorum. Şu anda iki çeşit bot mevcut biri full otomatik siz arkanıza yaslanıyorsunuz o yükleme yapıyor. Bir diğeri ise el ile yükleme yapıyorsunuz diğer botlar gibi aşağıda detaylı olarak bahsedeceğim. Botlar sadece kişisel olarak satılmaktadır aylık ödeme olarak satışı yoktur.
Full Otomatik Bot Sistemi
Bu bot tamamen otomatik olarak çalışmaktadır. Yüklenmesini istediğiniz kanalları hangi kaynak siteden yada kaynak sitenin kategorisinden çekilecek ise ona bağlıyorsunuz kaynak siteye eklenen her video sizin kanalınıza yükleniyor. Sizin yapacağınız sadece kanallara girip para kazanmayı aktif etme, teliflileri silme gibi işlemler olacak. Kaynak siteleri ister siz belirlersiniz isterseniz bizdeki kaynakları kullanırsınız.
Örnek :
Çekilecek Kaynak : LiveLeak.com - Channel: News
Üstteki kaynağı bot üzerinden kanalınıza bağladığınızda oraya eklenen her video kanalınıza otomatik olarak yüklenecektir.
Kaynaklar kişilere özeldir kimin ne kullandığını kimse bilmez.
Not : Otomatik bot sistemi sınırlı sayıda kişiye satılacaktır.
Fiyat : 300 TL + İlk ay ücretsiz VPS + Ücretsiz Kurulum
Manuel Bot Sistemi
Bu normal kullandığınız diğer botlar ile aynıdır. Youtube üzerinden yükleme yapmaktadır botta 4 farklı yükleme vardır.
Kelimeden Yükleme(Niche Video Botu) : İstediğiniz niche kelimeyi yada herhangi bir konuyla alakalı kelimeyi yazıp yükleye bastığınız o kelime ile ilgili 1000 taneye kadar video yüklemesi yapabilirsiniz.
Kanal Çekme : Çekmek istediğiniz kanalın tüm videolarını tek tuşla diğer kanalınıza çekebilirsiniz.
Çoklu Yükleme : Sadece istediğiniz videoların linklerini yazarak çoklu yükleme gerçekleştirebilirsiniz.
Tek Yükleme : Sadece tek bir videonun linkini yazarak tek bir videoyu yükleyebilirsiniz.
Fiyat : 150 TL + İlk ay ücretsiz VPS + Ücretsiz Kurulum
Full Otomatik Yükleme Botunu yaklaşık 1 aydır test ediyorum adsense görüntüleri aşağıdadır. Sadece 10 kanal ile calışma yaptım zamanım yoktu.
İletişim :
Yada forumdan pm ile ulaşabilirsiniz.