Youtube'in yüzünden başka dallara sıçrayanlar.

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

fth

Guest
Ben miktar belirtmeyi pek sevmem ama youtube'a bel bağlamışken cidden ters köşe oldum son 2-3 ay. Allahtan web bilgim var yoksa bitiktim. Düşünsenize 3-4 tane 150-200 kanallı dasboardları olan Quiz kanalları partnerden çıkartılmış.

Dailymotion denedim 1-2 kanalla ama pek sarmadı. Web adsense ile sitelerden 3-5 alıyorum Allaha şükür. E-ticaret başta olmak üzere yotube özgün kanallar ve herşeyle uğraşmaya başladım artık. Moda siteleri falan filan. Sizler neler yapıyosunuz youtube harici? Belki kafamıza yatan şeyler olur onlarada sıçrarız :D

Ben miktar belirtmeyi pek sevmem ama youtube'a bel bağlamışken cidden ters köşe oldum son 2-3 ay. Allahtan web bilgim var yoksa bitiktim. Düşünsenize 3-4 tane 150-200 kanallı dasboardları olan Quiz kanalları partnerden çıkartılmış.

Dailymotion denedim 1-2 kanalla ama pek sarmadı. Web adsense ile sitelerden 3-5 alıyorum Allaha şükür. E-ticaret başta olmak üzere yotube özgün kanallar ve herşeyle uğraşmaya başladım artık. Moda siteleri falan filan. Sizler neler yapıyosunuz youtube harici? Belki kafamıza yatan şeyler olur onlarada sıçrarız :D

bende blog actım bir tane pek sarmadı özelden konusabilirmiyiz web site işlerinde iyiseniz :)

ben 5 tane blog açtım editörler günde 3 içerik ekliyor,ama kazanç 0 :D

Bi kadın sitesi yaptırdım.. Bi kaç tane de projelik domain aldım.. Bi tane E-ticaret için domain aldım tabi daha çok var aktif olmasına bekliyoruz şimdilik :)

hepsini yapıyosanız cok iyi hocam her yerden bi gelir saglamıs olursunuz valla hep yapmak istedigim ama web bilgim yok :( spam yapıyom hocam her partnere sıcramaya calısıyom 4 5 tane adsense de actık dailymation ugrasıyom ama dediginiz gibi pek tad vermiyo izlenim alamıyom bi türlü o yüzden heves kacıyo

Pm konusunda eve geçince yardımcı olurum arkadaşlar. Farklı şeyler bekliyorum mesela bitcoin muhabbetleri var. Ciddi gelir elden varmı?

Çalışmalarından verim almak istiyorsan tek bir alanda ilerlemeye gayret göster hocam. Çünkü diyer kazanç yöntemleri youtube ta spam yapmak gibi basit değil, özveri emek ve sabır istiyor.
Sonra yarım kalmış bir dizi proje ile ortada kalırsın

Çalışmalarından verim almak istiyorsan tek bir alanda ilerlemeye gayret göster hocam. Çünkü diyer kazanç yöntemleri youtube ta spam yapmak gibi basit değil, özveri emek ve sabır istiyor.
Sonra yarım kalmış bir dizi proje ile ortada kalırsın

Hocam şimdi çalışmasını yaptığım 3 senelik özgün bir web siteyi köşeye atamam. Youtubeyide köşeye atamam. E-ticaret biraz masraflı işte. Ama onada atıldım artık. Bakalım hayırlısı.

Hocam şimdi çalışmasını yaptığım 3 senelik özgün bir web siteyi köşeye atamam. Youtubeyide köşeye atamam. E-ticaret biraz masraflı işte. Ama onada atıldım artık. Bakalım hayırlısı.
İnşallah karşılığını alırsın hocam.
Bende bir kaç fikir üzerinde yoğunlaştım. Mobil uygulama ve web site işleri arasında.
En son haber sitesinde karar kıldım. İlk site için çalışma başladı. Yt den gelen ile siteleri finanse etmeyi düşünüyorum. Vakit kalırsa mobil uygulama işinede girerim ama sanmıyorum zaman kalacağını yt bitene kadar bulaşmam diğer işlere...

Bende bir kaç fikir üzerinde yoğunlaştım. Mobil uygulama ve web site işleri arasında.
En son haber sitesinde karar kıldım. İlk site için çalışma başladı. Yt den gelen ile siteleri finanse etmeyi düşünüyorum. Vakit kalırsa mobil uygulama işinede girerim ama sanmıyorum zaman kalacağını yt bitene kadar bulaşmam diğer işlere...

Mesela süper fikir hocam. Haber sitesi yine rekabeti çok olan ama zamanla karşılığını alabileceğin bir alan. Mobile uygulama mesela hiç denemedim. Buda güzel fikir.

ayni arayisa bende girdim devm eden bi kac web sitem vardi onlara devam ediyorum ama gercekten web adsense isi falan epey emek isteyen isler kolay kazanilmiyor yani. bunun yanisira arayisim devam ediyor acaba haber sitesi mi kursam yoksa ozgun yt isine girdsem diye arastirip duruyorum acikcasi bu aralar kafama yatan bi proje ariyorum ama bulamadim bakalim belki bu konuda bi beyin firtinasindan bi sey cikar .

mobilden yazilmistir...

Editörlük yapıyorum artık haber sitelerinde veya bloglarda falan...

Editör ihtiyacı olan PM atabilir. :D

Mesela süper fikir hocam. Haber sitesi yine rekabeti çok olan ama zamanla karşılığını alabileceğin bir alan. Mobile uygulama mesela hiç denemedim. Buda güzel fikir.
Hocam aslında temel web mantığını çözenler internet üzerinde her alanda iş yapabilir. Az çok ileriyi gören biriyim sana şu kadarını söyleyim yt den sonraki spam düzeni mobil uygulamalar üzerine kurulacak...
Çünkü orda da kazançlar google temelli ve spam için uygun zemin oluşturulabilecek bir yer. Birde yt de vakit geçiren insan sayısı ile telefon ve tablette vakit geçiren insan sayısını hesap edersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın...
Tetikte olmakta fayda var...

Dailymotion denedim 1-2 kanalla ama pek sarmadı. Web adsense ile sitelerden 3-5 alıyorum Allaha şükür. E-ticaret başta olmak üzere yotube özgün kanallar ve herşeyle uğraşmaya başladım artık. Moda siteleri falan filan. :D

Hocam sanki beni anlatmisiniz ayni durum bende de :)

e-ticarete atılan abiler , e-ticarete atılmak bu kadar kolay mı ?

Hiç kolay değil en az 25-40 bi arası lazım. Firma kurma bakur cart curt hariç.

Hocam aslında temel web mantığını çözenler internet üzerinde her alanda iş yapabilir. Az çok ileriyi gören biriyim sana şu kadarını söyleyim yt den sonraki spam düzeni mobil uygulamalar üzerine kurulacak...
Çünkü orda da kazançlar google temelli ve spam için uygun zemin oluşturulabilecek bir yer. Birde yt de vakit geçiren insan sayısı ile telefon ve tablette vakit geçiren insan sayısını hesap edersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın...
Tetikte olmakta fayda var...

Aynen hocam mobile şuan çok yapılmayan bir iş. Güzel fikir.

YouTube belimizi büktü maalesef... Aylık 4 hane hatta bazen 5 hane para akışı varken şuan 3 haneye kadar düşmüş durumdayım... :(

Şuan yapım aşamasında olan bir web site projem var...

Web site domaini ile aynı isimde Facebook sayfası, Twitter hesabı, Blogger hesabı, Dailymotion kanalı hazır... Bugün yarın Instagram hesabınıda açacağım kısmetse...

Site hazır olduğunda ve paylaşıma başladığımda aynı anda tüm sosyal ağlarda paylaşım yapılacaktır...

Sabırsızlıkla siteyi beklemedeyim... :)

Herkese BOL KAZANÇLAR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri