Youtube'in yüzünden başka dallara sıçrayanlar.

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Film sitelerinde gelirler nasildir arkadaslar.cok merk ediyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbulda iş yeri açmayı planlıyorum ama aklım hep youtubeda. 4 ay daha devam etseydi başka bişey istemezdim

hotfile, duckload olmadı filesonic gibi bir filehost olsun şuan zamanın en zengin filehostu olan megaupload'u üçe beşe katlar. dünya da doğru dürüst filehost yok. millet cayır cayır filehost arıyor benim gibi bulamıyor. piyasa turbobit ve uploaded gibi 5 yıl önce kimsenin yüzüne bakmadığı her tarafından pop up fışkıran filehostlara kalmış. girişimci biri olacak bürosunu USA yasalarının geçmediği yerde gösterecek paraya para demeyecek..

Bunu yapabileceğiniz tek ülke Rusya.Onun dışında çoğu ülkede Abd'nin hükmü geçer.:cool:

geçtiğimiz eylül ayında telif örgütleri, letitbit bürosunu basıp bütün arşivini sildi. rusya, usa hukukunu dinlemiyor ama bu hollywood ve los angelas kodamanlarında para sebil olduğu için rus mafyasını ve mahkemelerini ayarlamış olabilir. rusya artık bir alternatif değil. amerikalılar, rusların milli filehostu olan letitbiti bitirdi.

Bunu yapabileceğiniz tek ülke Rusya.Onun dışında çoğu ülkede Abd'nin hükmü geçer.:cool:

Son düzenleme:
web işleri ile alakasız ama bende araç alıp satıyorum 2-3 ayda bir.2-3 k para kalıyor bazen.
yt işleri iyice bozuldu.

tamamen keyword domain + host alıp günlük 30 içerik 200 kelime ekleyerek webe yöneldim.

bagzı arkadaşlar bilir,ytde bu sorunlar çıkmadan önce bi dükkan açtım.pc tamiri filan yapıyorum işte gelen olursa :) onun haricinde ytye devam,dmye arada bakıyorum ufakdan ama kazançlar yerlerde.zamanında ürün satışı ve web sitelerinden güzel para kazanıyordum ama yt işi çıkınca hepsini bıraktım.kötü olmuş bu,keşke kapatmasamda öylece kalsaydı diyorum ama olan oldu tabi.şimdi sıfırdan girmek gerek onlarada tekrar.bakalım zaman bize ne göstericek.dükkandan çorba parası çıkacak mı?web sitesi ve ürün satışları işinde eskisi gibi ekmek yiyebilecekmiyiz?yt-dm ne olucak?...bekleyip görücez :)

başka dallara sıçramadım ytde can çekişiyorum direnmeye devam :)

Bende E-Ticaret e atıldım artık yogunlugumu oraya veriyorum tavsiye ederim ilgilenen arkadaşlarada yardımcı olurum mesaj atabilirler.

hangi sektore girmek mantıklı ve başlamadan önce almamız gereken önlemler yada kesinllikle yapmamız gereken tavsiyeleriniz varsa pm atarmısınız.

Tam senesini hatırlamıyorum 6-7 sene önce su fabrıkasında çalıstığım zamanlarda Dağlı arkadaşlarım vardı Bu arkadaşlar ek iş olarak Bursada bazı köyleri dolaşıp çakı sustalı çorap tişört satıyorlardı Bende benzer ürünler alıp köyleri dolaşsam iş yaparmıyım acaba O zamanlar çakı sustalıya pek bişe demıyorlardı şimdi satışı serbestmı iyice bir araştırmak lazım yt işleri düzelmez ise bir şekilde Allahın izni ile başımızın çaresıne bakacağız

yazın bici bici de günlük 1k kazananlar var ama mafyası da var işte. bu yaz bici bici mafyası çok tezgah dağıttı mersin ve adana da

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri