Film sitelerinde gelirler nasildir arkadaslar.cok merk ediyorum.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Film sitelerinde gelirler nasildir arkadaslar.cok merk ediyorum.
hotfile, duckload olmadı filesonic gibi bir filehost olsun şuan zamanın en zengin filehostu olan megaupload'u üçe beşe katlar. dünya da doğru dürüst filehost yok. millet cayır cayır filehost arıyor benim gibi bulamıyor. piyasa turbobit ve uploaded gibi 5 yıl önce kimsenin yüzüne bakmadığı her tarafından pop up fışkıran filehostlara kalmış. girişimci biri olacak bürosunu USA yasalarının geçmediği yerde gösterecek paraya para demeyecek..
Bunu yapabileceğiniz tek ülke Rusya.Onun dışında çoğu ülkede Abd'nin hükmü geçer.![]()
Iddaa siteleri paso reklam veriyo heryer reklam tiklamaya korkuyorum vallaHocam film sitesi spam yaParanın gücü konuşur
Iddaa siteleri paso reklam veriyo heryer reklam tiklamaya korkuyorum vallao yuzden gelirlerini merk ettim kac acaba
tamamen keyword domain + host alıp günlük 30 içerik 200 kelime ekleyerek webe yöneldim.
tamamen keyword domain + host alıp günlük 30 içerik 200 kelime ekleyerek webe yöneldim.
Bende bikaç blog açmayı düşünüyorum da durum ne sizde bu bloglarda günde kaç izerik paylaşmak lazım
Ne kadar süre geçti ve durum nedir ?
Bende E-Ticaret e atıldım artık yogunlugumu oraya veriyorum tavsiye ederim ilgilenen arkadaşlarada yardımcı olurum mesaj atabilirler.
yazın bici bici de günlük 1k kazananlar var ama mafyası da var işte. bu yaz bici bici mafyası çok tezgah dağıttı mersin ve adana da
sen nerelisin ilyas kardeş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.