Youtube'in yüzünden başka dallara sıçrayanlar.

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
YouTube belimizi büktü maalesef... Aylık 4 hane hatta bazen 5 hane para akışı varken şuan 3 haneye kadar düşmüş durumdayım... :(

Şuan yapım aşamasında olan bir web site projem var...

Web site domaini ile aynı isimde Facebook sayfası, Twitter hesabı, Blogger hesabı, Dailymotion kanalı hazır... Bugün yarın Instagram hesabınıda açacağım kısmetse...

Site hazır olduğunda ve paylaşıma başladığımda aynı anda tüm sosyal ağlarda paylaşım yapılacaktır...

Sabırsızlıkla siteyi beklemedeyim... :)

Herkese BOL KAZANÇLAR...

Hayırlısı hocam. İnşallah verdiğin sermayeyede emeğede değer. Ama youtubeden kopma olsun 3 hane ama yinede kopma. Yani ben özgün kanallardan gelen parayı hiçe sayarsam web işimde sıkıntıya girer.

bende blog actım bir tane pek sarmadı özelden konusabilirmiyiz web site işlerinde iyiseniz :)

Pm kutun dolu kardeşim.

Son düzenleme:
ben spamcı degıldım hatta taze bir özgünüm bazen burda nabıyorum da dıyorum açıkcası :)))
Web adsense den kazanc cok zor galıba ama..
benimde bloggerda moda sıtem var 1 seneyı gectı acalı guzelde bı domaıne bagladım.. 18 makale var (özgün yazdım hepsini) en son 3-4 ay once yayın yapmısımdır... gunde 20-30 sayfa görüntülemesi var.. ayda belkı 0.50 kurus gelıyo haha :D

ben dün pınar süt'e çalışmaya girdim eskişehirde.
Peynir yapıyoruz :)

Youtube devam baya güzel gidiyor ama garanti YOK :)

Hayırlısı hocam. İnşallah verdiğin sermayeyede emeğede değer. Ama youtubeden kopma olsun 3 hane ama yinede kopma. Yani ben özgün kanallardan gelen parayı hiçe sayarsam web işimde sıkıntıya girer.

Pm kutun dolu kardeşim.

boşalttım :)

Ben miktar belirtmeyi pek sevmem ama youtube'a bel bağlamışken cidden ters köşe oldum son 2-3 ay. Allahtan web bilgim var yoksa bitiktim. Düşünsenize 3-4 tane 150-200 kanallı dasboardları olan Quiz kanalları partnerden çıkartılmış.

Dailymotion denedim 1-2 kanalla ama pek sarmadı. Web adsense ile sitelerden 3-5 alıyorum Allaha şükür. E-ticaret başta olmak üzere yotube özgün kanallar ve herşeyle uğraşmaya başladım artık. Moda siteleri falan filan. Sizler neler yapıyosunuz youtube harici? Belki kafamıza yatan şeyler olur onlarada sıçrarız :D
Beraber e ticaret yapalim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daily var site işine girdim yt var tabi yine allah çalışma azmi versede hepsinin hakkında gelsem :)

youtube daha yeni başlıyor. ölene kadar direneceğim:D

youtube daha yeni başlıyor. ölene kadar direneceğim:D

Arkadaşlar youtube bitmez diyenlerden birisi benim. .Youtube bitti diyen yok zaten.. Olayı ya anlamadınız yada farkı yorumladınız.. :) Youtube zorlaştı dedim ve youtube harici nelerlerle uğraşıyorsunuz diye fikir almak istedim sadece. ;) Hani youtube'ye tek kalem devam edebilirsiniz tabi. :) Herkesin kendi bileceği iş.

filehost olayına girek diyecem eski tadı yok gibi duruyor. hotfile gibi bir filehost olsa yapardık film indirme sitesi...

Ben iş yerimi açtım yt benim için ekstra bir gelir Allah bereket versin,özgün 2 tane daha projem var onları da hayata geçirdiğimde spame tamamen veda edeceğim nasip olursa.Allah herkesin gönlüne göre versin.

hotfile, duckload olmadı filesonic gibi bir filehost olsun şuan zamanın en zengin filehostu olan megaupload'u üçe beşe katlar. dünya da doğru dürüst filehost yok. millet cayır cayır filehost arıyor benim gibi bulamıyor. piyasa turbobit ve uploaded gibi 5 yıl önce kimsenin yüzüne bakmadığı her tarafından pop up fışkıran filehostlara kalmış. girişimci biri olacak bürosunu USA yasalarının geçmediği yerde gösterecek paraya para demeyecek..

diyosun ki Turkiyenin Kim Dotcom'u olalim?

hotfile, duckload olmadı filesonic gibi bir filehost olsun şuan zamanın en zengin filehostu olan megaupload'u üçe beşe katlar. dünya da doğru dürüst filehost yok. millet cayır cayır filehost arıyor benim gibi bulamıyor. piyasa turbobit ve uploaded gibi 5 yıl önce kimsenin yüzüne bakmadığı her tarafından pop up fışkıran filehostlara kalmış. girişimci biri olacak bürosunu USA yasalarının geçmediği yerde gösterecek paraya para demeyecek..

turkiyede o is yapilacak en son isi hocam. normal hayatini yasayip sessiz sakin hayat surenlerin kollarinda kelepceler var artik gunumuz TRsinde. o yuzden bize baska pasaportlar lazim.

Hocam ben kendim girdim firmamı kurup ama ilerleyen aylarda düşünebilirim e-ticarette yeniyim.. :) Az bir şey ilerletmem lazım olayı..
Hayırlı olsun, umarım iyi bir şekilde devam ettirebilirsin. Benim de aklımda uzun süredir e ticarete girmek var ama hem uğraştırıcı hem de masraflı olduğundan yanaşamadım hala.

benim anlamadığım konu uzak doğu çoktan girerdi piyasaya ama girmiyorlar. girenler de hiç yapmasalar iyi... piyasa hotfile ve duckload ı özlüyor. şahsen ben online film izlemekten hoşlanmam indip led tv ye atar ordan izlerim rahat rahat hem arşiv yapmış olurum.

en son letitbit premiumu almıştım allahı var hotfile ve türevleri ölüp oluşan filehost açığını tek başına götürdü ondan hızlısını görmedim. verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsun. ancak geçtiğimiz eylül ayında hollywood ve los angelas sinema endüstrüsü sağlam gözünü korkuttu bütün arşivini sildi.

turkiyede o is yapilacak en son isi hocam. normal hayatini yasayip sessiz sakin hayat surenlerin kollarinda kelepceler var artik gunumuz TRsinde. o yuzden bize baska pasaportlar lazim.

Bende E-Ticaret e atıldım artık yogunlugumu oraya veriyorum tavsiye ederim ilgilenen arkadaşlarada yardımcı olurum mesaj atabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri