....youtubekazanc.com artık hizmetinizde ....

Y
  • Kullanıcı youtubekazanç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

youtubekazanç

Guest
Merhaba arkadaşlar

uzun uğraşlarımız sonunda youtubekazanc.com sitemizi hizmetinize sunuyoruz...

Çok İstiyosunuz Öyle Kazançlar Garantiimi?

Arkadas madem sen bu isin ehlisin bu kadar kazanabiliyosun,neden gelip bunu burada satmayla ugrasiyosun ki? zaten bi kac gun icerisinde 240 $ gibi bi rakam kazanmissin.1 ayda dunyayi kazanirsin sen,ne geregi var.Ustelik actigin konuya bi bak,ne detay vermissin ne bi gorsel eklemissin.Referansin bile yok bi kac tane screenshottan baska.Nerden bileyim onlari internetten bulup editlemedigini? :D

Ayrica temel egitim dedigin paketteki hersey ytparada ucretsiz olarak milyon kere konularda anlatilmis.Genel egitimin bi kismida oyle.Sense absurd fiyatlar istiyorsun.

Arkadas madem sen bu isin ehlisin bu kadar kazanabiliyosun,neden gelip bunu burada satmayla ugrasiyosun ki? zaten bi kac gun icerisinde 240 $ gibi bi rakam kazanmissin.1 ayda dunyayi kazanirsin sen,ne geregi var.Ustelik actigin konuya bi bak,ne detay vermissin ne bi gorsel eklemissin.Referansin bile yok bi kac tane screenshottan baska.Nerden bileyim onlari internetten bulup editlemedigini? :D

Ayrica temel egitim dedigin paketteki hersey ytparada ucretsiz olarak milyon kere konularda anlatilmis.Genel egitimin bi kismida oyle.Sense absurd fiyatlar istiyorsun.

Biz bu işten para kazanıyoruz ve kazanmayada devam edeceğiz.
Biz projeyi hazırlarken bu sistemden para kazanamayanlarıda belirli bir seviyeye getirmek için hazırladık.
Detay vermemize gerek yok çünkü sitemizde tüm detaylar belirtilmiştir.
Eğitim paketlerimizde verilecek eğitimler elbetteki forumda mevcut olabilir.
Biz kişiler ile bire bir ilgilenerek bireysel eğitim veriyoruz
Gerçekten kazandırdığımızı anlamanız için önce bizimle çalışmanız gerekiyor

Yapılabilecek her türlü eleştiri ve yorumlara açığız arkadaşlar.
Bol kazançlar

kardeş bu işin erbabıysan iyide kazanıyorsan ve amacın herkese kazandırmaksa bilgini parayla satma çünkü sen parayla almadın o bilgileri sen de hepimiz gibi birilerin yardımıyla bu konuma geldin böyle şeyler güzel şeyler değil ..

kardeş bu işin erbabıysan iyide kazanıyorsan ev amacın herkese kazandırmaksa bilgini parayla satma çünkü sen parayla almadın o bilgileri sen de hepimiz gibi birilerin yardımıyla bu konuma geldin böyle şeyler güzel şeyler değil ..

1-) Paralı eğitime karşı olabilirsiniz fakat biz değiliz
2-) Bu bilgileri almak için emin olun fazlası ile harcama yaptık
3-) Yinede düşüncelerinize saygı duyuyoruz

Bol Kazançlar

Biz bu işten para kazanıyoruz ve kazanmayada devam edeceğiz.
Biz projeyi hazırlarken bu sistemden para kazanamayanlarıda belirli bir seviyeye getirmek için hazırladık.
Detay vermemize gerek yok çünkü sitemizde tüm detaylar belirtilmiştir.
Eğitim paketlerimizde verilecek eğitimler elbetteki forumda mevcut olabilir.
Biz kişiler ile bire bir ilgilenerek bireysel eğitim veriyoruz
Gerçekten kazandırdığımızı anlamanız için önce bizimle çalışmanız gerekiyor

Yapılabilecek her türlü eleştiri ve yorumlara açığız arkadaşlar.
Bol kazançlar

Iyide hocam kendinle celisiyosun o zaman.E mademki birilerine biseyler ogretip kazanmalarini istiyosun,bundan cikar saglamaktaki mantigin ne? Sahsen ben birine video nasil eklenir diye ogrettikten sonra ustune para istemeye utanirim :D Senin musterin 3-5 gunde 200 $ a yakin para kazaniyorsa sen daha fazla kazaniyosundur.Millete nasil video eklenip kanal acilacagini ogretip,bundan alacagin 30 lirayami kaldin? Cok iyilikseversin.

Iyide hocam kendinle celisiyosun o zaman.E mademki birilerine biseyler ogretip kazanmalarini istiyosun,bundan cikar saglamaktaki mantigin ne? Sahsen ben birine video nasil eklenir diye ogrettikten sonra ustune para istemeye utanirim :D Senin musterin 3-5 gunde 200 $ a yakin para kazaniyorsa sen daha fazla kazaniyosundur.Millete nasil video eklenip kanal acilacagini ogretip,bundan alacagin 30 lirayami kaldin? Cok iyilikseversin.

Öğretmen eğitici olmayı sevdiği için öğretmen olur, yada bir kitap şirketi KPSS eğitim kitabını mesleği olduğu için pazarlar, sizin söyleminize göre bu söylediklerimde para almadan yapmalı bu işlerini?

Biz bu işi yapıyoruz, öğretmeyi seviyoruz ve bilgilerimize güveniyoruz. Bizim muhasebemizi yapan bir muhasebecimiz emin olun var. Yani siz bizim muhasebemizi yapmak yerine kendi muhasebenizi yapınız lütfen.

Yinede yapmış olduğunuz eleştiriler için teşekkür ederiz.
Eleştirileriniz bizim büyümemizi ve güçlenmemizi sağlayacaktır.

Bol kazançlar...

Bence belli bir seviyedeki kaliteli eğitimler parayla olmalı çünkü kişiler onları öğrenirken çok zaman harcayarak belli şeyleri deneyerek bu günlerine gelmişler.Bunları paraya çevirmek en doğal hakları olarak düşünüyorum.Örnek olarak arkadaş vermiş zaten dershaneler,eğitim kurumları ve KPSS tarzı kitaplar için o kadar emek harcanırken bunları bedavaya kimse vermiyor.Kaliteli iyi bişeyler öğrenirken birşeylerden fedakarlık yapılması gerekli.Hayırlı satışlar.

Bence belli bir seviyedeki kaliteli eğitimler parayla olmalı çünkü kişiler onları öğrenirken çok zaman harcayarak belli şeyleri deneyerek bu günlerine gemşler.Bunları paraya çevirmek en doğal hakları olarak düşünüyorum.Örnek olarak arkadaş vermiş zaten dershaneler,eğitim kurumları ve KPSS tarzı kitaplar için o kadar emek harcanırken bunları bedavaya kimse vermiyor.Kaliteli iyi bişeyler öğrenirken birşeylerden fedakarlık yapılması gerekli.Hayırlı satışlar.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz
Bol kazançlar

Öğretmen eğitici olmayı sevdiği için öğretmen olur, yada bir kitap şirketi KPSS eğitim kitabını mesleği olduğu için pazarlar, sizin söyleminize göre bu söylediklerimde para almadan yapmalı bu işlerini?

Biz bu işi yapıyoruz, öğretmeyi seviyoruz ve bilgilerimize güveniyoruz. Bizim muhasebemizi yapan bir muhasebecimiz emin olun var. Yani siz bizim muhasebemizi yapmak yerine kendi muhasebenizi yapınız lütfen.

Yinede yapmış olduğunuz eleştiriler için teşekkür ederiz.
Eleştirileriniz bizim büyümemizi ve güçlenmemizi sağlayacaktır.

Bol kazançlar...

Tekrar soyluyorum.Sen ZATEN KAZANIYORSUN yuzlerce dolar,resimlerden goruldugu kadariyla.Ogretmen olan biri o isi yapiyor cunku para kazanmasi lazim bi sekilde.Ha,normalde ogretmen olarak calisip bunun disinda ekstradan ders verip bunun icin para alan insanada acgozlu derim ben.Suan Tayland da ogrenciyim,ucretsiz ingilizce dersi veriyorum cocuklara.Belki ornek almak istersiniz hani :) Bunun sebebi paramin cok olmasi degil,aksine ek gelir olsun diye youtube isiyle ugrasiyorum.Bos zamanlarimda gunde 1-2 saat bi kac tane cocuga yada arkadaslarima ingilizce dersi veriyorum.Benim zaten iyi oldugum bi konu.Beni zorlayan bi durumda degil.Bunun icin para istemek acgozluluk olur iste benim lugatimda.

Sadece bende degilim bunu yapan.Bir ton insan var gonullu ogretmenlik yada farkli isler yapan.Neyse,size kolay gelsin ne kadar soylersem soyliyim sizin mantiginiz degismez zaten.

Hayırlı olsun, olsun da başka tasarım bulamadınız mı ?Arkadaşın tasarımını birebir almışsınız, isterseniz değiştirin.

Ajans Retro Design & Software Solutions

Teşekkür ederiz
Tasarım konusunda önerinizi değerlendireceğiz

Bol kazançlar

---------- Mesaj saat 18:29:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:27:41 civarında gönderildi. ----------

Tekrar soyluyorum.Sen ZATEN KAZANIYORSUN yuzlerce dolar,resimlerden goruldugu kadariyla.Ogretmen olan biri o isi yapiyor cunku para kazanmasi lazim bi sekilde.Ha,normalde ogretmen olarak calisip bunun disinda ekstradan ders verip bunun icin para alan insanada acgozlu derim ben.Suan Tayland da ogrenciyim,ucretsiz ingilizce dersi veriyorum cocuklara.Belki ornek almak istersiniz hani :) Bunun sebebi paramin cok olmasi degil,aksine ek gelir olsun diye youtube isiyle ugrasiyorum.Bos zamanlarimda gunde 1-2 saat bi kac tane cocuga yada arkadaslarima ingilizce dersi veriyorum.Benim zaten iyi oldugum bi konu.Beni zorlayan bi durumda degil.Bunun icin para istemek acgozluluk olur iste benim lugatimda.

Sadece bende degilim bunu yapan.Bir ton insan var gonullu ogretmenlik yada farkli isler yapan.Neyse,size kolay gelsin ne kadar soylersem soyliyim sizin mantiginiz degismez zaten.

Sizi tebrik ederim böyle bir projede bulunduğunuz için.

Bizim yolumuz bu
Yinede eleştirileriniz için çok teşekkür ederiz.
Her eleştiride biraz daha güçleniyoruz.

Bol kazançlar

Bence belli bir seviyedeki kaliteli eğitimler parayla olmalı çünkü kişiler onları öğrenirken çok zaman harcayarak belli şeyleri deneyerek bu günlerine gelmişler.Bunları paraya çevirmek en doğal hakları olarak düşünüyorum.Örnek olarak arkadaş vermiş zaten dershaneler,eğitim kurumları ve KPSS tarzı kitaplar için o kadar emek harcanırken bunları bedavaya kimse vermiyor.Kaliteli iyi bişeyler öğrenirken birşeylerden fedakarlık yapılması gerekli.Hayırlı satışlar.

Lutfen asagida yazilanlari oku.Arkadasin sitesinden direk C/P yaptim.Surdaki bilgiler icin 30 TL ucret istiyorlar.Biraz mantik.Sen bu bilgileri birisine satmaya kalkisabilir misin? Hadi yapacagin ozel bi calisma olsa ve verilen ucretin geri kazanilabileceginin garantisini versen neyse o zaman haklisin,ama garanti verebilecekler mi peki? Hic sanmiyorum.

TEMEL EĞİTİM

Youtube üzerinden Adsense'den kazanç sağlamak için temel eğitim paketimizdir. Sizde bu eğitim sayesinde Ek Gelir elde edebilirsiniz
Size sunulacak eğitimler günlük haftalık ve aylık olarak düzenlenecektir. Sadece kişiye özel eğitimlerde sağlamaktayız.
Amaç para kazanmayı sağlamaksa bu yola ışık tutacak bir fener lazım, tamda bu noktada hizmetinizdeyiz youtube kazanç ekibi

Teknik Özellikler

SÜRE : 1 HAFTA
EĞİTİM İÇERİĞİ : YOUTUBE KANAL AÇMA-ADSENSE OLUŞTURMA- KANALI ADSENSE BAĞLAMA - VİDEO EKLEME- KAYNAK SİTE BULMA
TOPLAM KONFERANS SÜRESİ : 2 SAAT
SEANS : 2
ZAMAN : HER HAFTA P.TESİ PERŞEMBE GÜNLERİ

Lutfen asagida yazilanlari oku.Arkadasin sitesinden direk C/P yaptim.Surdaki bilgiler icin 30 TL ucret istiyorlar.Biraz mantik.Sen bu bilgileri birisine satmaya kalkisabilir misin? Hadi yapacagin ozel bi calisma olsa ve verilen ucretin geri kazanilabileceginin garantisini versen neyse o zaman haklisin,ama adamin onceki mesajlarindan birinde dedigine bakarsan bi garanti veremediginide gorebilirsin.

Hocam ücret kısmına ben bişey demedim tabi ki herkesin görüşü farklıdır kendine göredir pahalıdır yada ucuz orası beni ilgilendirmez.Ben emek verip gecesini gündüzüne katıp bişeyler öğrenen kişilerin bunu paraya çevirmesini doğru bulduğumu söyledim hepsi bu kadar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri