Merhaba arkdaşlar...
Diğer admin arkadaşımız gerekli açıklamaları ve cevapları vermiş, hepsini cepten takip etme imkanım oldu.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim
İlgi sadece konulara ve kişilere olumlu yorum veya alkış tutmak değildir, Biz bu siteyi kurarken her türlü eleştirilere yorumlara açık olarak kurduk. Eleştiriler bizim için en önemli İLGİ KAYNAĞIMIZDIR! ELEŞTİRENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
Evet İlk bu sistemi kurarken amacımız sadece eğitimdi ücret talep etmeye niyetimiz yoktu fakat malumunuz aşırı bir talep ile karşılaşma ihtimalı ve yaşanmışlığı bizi belirli bir fiyat ile bu işi gerçekten öğrenmeye ihtiyacı olan kişileri kabul etmeye yöneltti. Bu yüzden bu işi ücretli yapacağız. Ücretsiz eğitim almak isteyenler forumdaki konuları takip edebilirler.
Konuya girişimiz yanlış oldu bunu gerçekten kabul ediyoruz, önce referans olmalıydı düşünemedik. UYARILARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.
Diğer admin arkadaşım referans olarak Emre arkadaşımızı seçmiş. Bende onaylıyorum. Yanlız Emre arkadaşımızdan birkaç isteğimiz olacak, bunu buradan belirtmek istedim.
1-) Kaç kanalınız kaç videonuz varsa hiçbiri ile ilgilenmiyoruz
2-) Bize lazım olacak şey sıfır bir kanal ve bir adsense
3-) Mevcut adsense nize bağlı olan kanallarınızın hepsinin ilişkisini adsenseden kesecek ve sadece çalışma yapacağımız sıfır kanalınızı bağlayacaksınız ( çalışma yapacağımız kanalın ayrıntıları daha net belli olması için )
4-) Çalışma süresince söylediklerimizi harfien yapacaksınız. Fikir veya öneriye ihtiyacımız yok!
5-) 1 hafta sonunda gelişmeleri bu başlık altında payalaşacaksınız (olumsuz dahi olsa )
Emre arkadaşımız dışında kesinlikle referans çalışma yapılmayacaktır!
Bu bir haftalık süreçte tarafımızca alınan müşterilerden özür dileyerek eğitimi bir haftalığına ertelediğimizi belirtiyorum. Kesinlikle referans çalışması sürecinde müşteri kabul etmeyeceğiz. Yine kesinlikle özel yardım taleplerine karşılık vermeyeceğiz.
Tüm bu açıklamalarımız bugün itibari ile kapanmış olup haftaya p.tesine kadar hiçbir şekilde konuya veya forum içeriğine bir mesaj veya konu açıp paylaşılmayacaktır (tarafımızca)
Herkese eleştiri ve yorumları için teşekkür ediyoruz
Bol kazançlar
Youtubekazanç ekibi